FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sad je problem sto ce vecina vidjeti samo lose stvari. Ok, bruka je i puno, ali mora se malo realno gledati. Sjetiti se prvog poluvremena. Nisu mogli zaboraviti igrat za 15 minuta. Jovanovic-Kosoric su bili solidni u prvom, u drugom potonuli ko i svi. Jovanovic fino je upravljao odbranom u prvom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I meni je realno za taj duo nazad, može Aco kao rezervni štoper i to je to. Znam da su noge teške i od treninga, al fakat djeluje tromo. Vidjet ćemo sljedeću prijateljsku šta će biti, ali prvo poluvrijeme treba da bude smjernica za dalje.kontrasviju je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:47Ma rezultat je nebitan totalno, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da su zadnjih 25 minuta igrale rezerve, dok je Olimpija ostala u jačem sastavu.
Prvo poluvrijeme odlično, da ne kažem bez greške, svi su bili dobri, a Alispahić me najviše iznenadio. Majstor i to kakav. Drugo poluvrijeme je donekle i realnost jer je ova Olimpija 3 nivoa iznad naše lige. Malo su se uozbiljili, uveli najboljeg strijelca i to ti je to.
Prilično sam siguran da će Ikić - Jovanović biti štoperski tandem kada krene sezona, ali eto pred nama je. Generalno, dobro je ovo bilo.![]()
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Što ti je psohologija mase
Prije par dana kone kmečale na sav glas, vriska ih na forumu bila, mi puni samopuzdanja i uvjerenja da idemo zacrtanim ciljem, dan poslije potpisaše Susica, situacija kontra iz samo znanih razloga pojedinaca koji pišu na ovoj temi, još onaj napisa da je njegov dolazak zabrinjavajuće po nas
Sad poraz u prijateljskoj, a do prije dan se govorilo kako je to ta ekipa koju imamo, i da je dovoljno za titule, kako treba sve samo posložiti i uigrati
Ne budite djeca, zna se za šta prijateljske služe, nikoga neopravdavam ali ovaj poraz je i više nego dobro došao, prvo poluvrijeme svi svršavali na igru, a sad sušta suprotnost svega, neka neko nađe onaj podatak kada samo sa Amarom od sedam prijateljskih jedno ljeto izgubili pet pa na kraju bili šampioni, ne bogu se sjetiti jeli to sezona 2009 - 2010 bila ili 2012 i 2013
Samo opušteno, valja sve posložiti, uigrati i tako dalje

Prije par dana kone kmečale na sav glas, vriska ih na forumu bila, mi puni samopuzdanja i uvjerenja da idemo zacrtanim ciljem, dan poslije potpisaše Susica, situacija kontra iz samo znanih razloga pojedinaca koji pišu na ovoj temi, još onaj napisa da je njegov dolazak zabrinjavajuće po nas

Sad poraz u prijateljskoj, a do prije dan se govorilo kako je to ta ekipa koju imamo, i da je dovoljno za titule, kako treba sve samo posložiti i uigrati
Ne budite djeca, zna se za šta prijateljske služe, nikoga neopravdavam ali ovaj poraz je i više nego dobro došao, prvo poluvrijeme svi svršavali na igru, a sad sušta suprotnost svega, neka neko nađe onaj podatak kada samo sa Amarom od sedam prijateljskih jedno ljeto izgubili pet pa na kraju bili šampioni, ne bogu se sjetiti jeli to sezona 2009 - 2010 bila ili 2012 i 2013
Samo opušteno, valja sve posložiti, uigrati i tako dalje

MIHAJLOVIĆ !
Znate da sam ja vecinom negativno orijentisan
, ali nakon onakvog prvog poluvremena ne mogu ih sad popljuvat da nemaju pojma i slicno Boga mi.

Evo vam i ovaj podatak da je Olimpija samo jednu promjenu izvršila, mi sa drugim timom i trećim golmanom, šta hoćete više od toga
MIHAJLOVIĆ !
“Mislim da ćemo dovesti još jednog ili dvojicu igrača još dok smo u Antaliji. Neki igrači ne mogu igrati. Ali moram reći da kad smo kompletni nismo loši. To smo i danas pokazali u nekiim trenucima. Vidjeli smo danas šta smo trebali vidjeti", kaže na kraju Osim.
Jos jedan ili dva nova stizu
Volim kad smo autsajderi, totalni, jednostavno volim 

- mohikanac12
- Kontakt:
Samo uzivaj, vjeruj mi. Brzo ce prvenstvo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Prosuli nas ljudi sta se ima vise reci, ovo je poziv na buđenje nasih, ne moze ovo proci tek tako.
Mjau !
Pa kod Osima i na treningu sigurno nece proci tek tako.
Mi njih prvo, oni nas drugo, šta predlažeš ti konkretno da se uradi, baš me znaima, iskreno
MIHAJLOVIĆ !
E hajd sad znal neko ko su ta dvojica igraca?
@irfo ti se ne racunas
@irfo ti se ne racunas

Samo da se golman dovede, sve ostalo se moze krpiti, alinako svaku tekmu iz jedinog suta primas golove, dzaba ti Salah u napadu.. Ne mozemo svaku tekmu iz minusa kremuti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Golman je pola ekipe!
BTW:
Upravni sud u Beogradu odbio je žalbu Partizana i Crvenoj zvezdi dodijelio titulu iz 1946. godine.
Od danas ovaj beogradski klub i zvanično ima 30 titula državnog prvaka, pošto je odbijena žalba Partizana kojom se tražilo poništavanje odluke o Zvezdi kao šampionu iz 1946. godine.
“Ova odluka je konačna i stupa na snagu sa danom dostavljanja FK Crvena zvezda iz Beograda“, stoji u rešenju Upravnog suda.
Zvezdi se “priznaje osvajanje fudbalskog prvenstva Narodne Republike Srbije takmičarske sezone 1945/1946“ i ono se uvodi u zvaničnu evidenciju.
Za titulu u istoj sezoni, Hrvatski nogometni savez (HNS) priznao je titulu splitskom Hajduku.
BTW:
Upravni sud u Beogradu odbio je žalbu Partizana i Crvenoj zvezdi dodijelio titulu iz 1946. godine.
Od danas ovaj beogradski klub i zvanično ima 30 titula državnog prvaka, pošto je odbijena žalba Partizana kojom se tražilo poništavanje odluke o Zvezdi kao šampionu iz 1946. godine.
“Ova odluka je konačna i stupa na snagu sa danom dostavljanja FK Crvena zvezda iz Beograda“, stoji u rešenju Upravnog suda.
Zvezdi se “priznaje osvajanje fudbalskog prvenstva Narodne Republike Srbije takmičarske sezone 1945/1946“ i ono se uvodi u zvaničnu evidenciju.
Za titulu u istoj sezoni, Hrvatski nogometni savez (HNS) priznao je titulu splitskom Hajduku.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- mohikanac12
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:59“Mislim da ćemo dovesti još jednog ili dvojicu igrača još dok smo u Antaliji. Neki igrači ne mogu igrati. Ali moram reći da kad smo kompletni nismo loši. To smo i danas pokazali u nekiim trenucima. Vidjeli smo danas šta smo trebali vidjeti", kaže na kraju Osim.
Nist @Irfo oprosti, yebo to a?
Izvinite se covjeku i moderatoru btw.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Šta je pozitivno?
"U prvom poluvremenu smo mi držali nekakav ritam koji nam je odgovarao. Bili smo mirni, organizovani. Iskoristili smo naše jake strane. A u drugom dijelu se okrenulo u njihovu korist. Nije to baš tako kao što rezultat govori. Izgledalo je bolje u prvom poluvremenu".
Igrački kadar, hoće li biti promjena?
"Mislim da ćemo dovesti još jednog ili dvojicu igrača još dok smo u Antaliji. Neki igrači ne mogu igrati. Ali moram reći da kad smo kompletni nismo loši. To smo i danas pokazali u nekiim trenucima. Vidjeli smo danas šta smo trebali vidjeti", kaže na kraju Osim.
MIHAJLOVIĆ !
Jok ba. Necemo jos halale dijeliti. 
Frane jutros najavio, Osim potvrdio. Jos @KANA da kaze imena.

Frane jutros najavio, Osim potvrdio. Jos @KANA da kaze imena.

Gledao sam prvo poluvrijeme, odlicno smo stajali, presing, dodavanja. Drugo sreca nisam mogao gledati, ne znam da li je Olimpija igrala sa najjacim sastavom utakmicu?
Ono sto sam vidio jeste da imamo parmake od golmana, i sumornog desnog beka uz kojeg se utopio i Kosoric.
Jedino sto mi je pozitivno kao nekome ko dugo prati Zelju jeste cinjenica kad smo lose rezultate na pripremama imali, u prvenstvu smo briljirali a neka tako bude i sad uz jednog beka novog i veznjaka
Ono sto sam vidio jeste da imamo parmake od golmana, i sumornog desnog beka uz kojeg se utopio i Kosoric.
Jedino sto mi je pozitivno kao nekome ko dugo prati Zelju jeste cinjenica kad smo lose rezultate na pripremama imali, u prvenstvu smo briljirali a neka tako bude i sad uz jednog beka novog i veznjaka
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Ma,treba zanemarit ovu prijateljsku ljudi su sila za našu ligu.ako se obistini da fkt dolazi konama Izet onda ce bit **** uz Borca i zrinju
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Mohikanac rece nema više pojačanja, Amar rece još dva pojačanja
Jedan od tih je garant Blažević, drugog igraca osim na poziciji napadača ne vidim iskreno, na svim pozicijama smo dobro pokriveni osim na toj, neko drugorazredno ime kao ispomoć Lendriću i to je to, malo priprema da uhvate, kasnije treninga i do treceg kola ce se uklopiti u tim

Jedan od tih je garant Blažević, drugog igraca osim na poziciji napadača ne vidim iskreno, na svim pozicijama smo dobro pokriveni osim na toj, neko drugorazredno ime kao ispomoć Lendriću i to je to, malo priprema da uhvate, kasnije treninga i do treceg kola ce se uklopiti u tim
MIHAJLOVIĆ !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Hilmo123, Levin, Napaceni87, NekoSaDaleka, pinki, tiagofaria25, Tihi i 142 gosta.