FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
190+ gostiju

jeste se osilili svaku noć **** vas ćaća ludi hahahahaha 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SedrenikHz
- Kontakt:
"Ali kako niko od medija da nazove Hajrovica i pita ga."
Recenica s nekog drugog foruma
Sto bi rekli LIJEPI STRAH

Recenica s nekog drugog foruma
Sto bi rekli LIJEPI STRAH
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
De nemojte beze raju ložit bolan..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Boli vas qrac za Izetovu platu, kao što vas boli qrac i za Seate. Pustite već jednom ljude da rade svoj posao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije to lijepo druze reci ni najgorem neprijatelju...SedrenikHz je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:05Ako fkt dođe, a kako sam i ja cuo sve je gotovo, KO SPOMENE UPRAVA NAPOLJE DABOGDA ODMAH UMRO ZNACI ODMAH GA UFATIO ONAJ KORONA VIRUS
Ko god i da napise to samo ignoriraj, a mi ako osvojimo titulu ova uprava ce imati dobar kredit tako da tesko ce se moci otjerati..
Bordo bijeli za život cijeli!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao da iz svojih dzepova daju pa ih brine.
Gledali bi oni Ronalda i Messija, al de nek igraju za 5 milja, sta ce im vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
TSS i Hajrovic su bas ozbiljni igraci za Evrope, ali to ne garantuje, da cemo upasti u grupe, ali da imamo sa njima vece sanse to stoji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja ba. Zaboli me koliko ga plaćamo, prvo kukali što su Seati kupljeni za 600 hiljada, sad se kuka zbog Izetove plate od 600 hiljada. Ako može nek nam Kavanija dovede i plati mu 3 miliona po utakmici, not my problem.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:13Kao da iz svojih dzepova daju pa ih brine.
Gledali bi oni Ronalda i Messija, al de nek igraju za 5 milja, sta ce im vise.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Cekaj ba jel se zajebajete , Hajrovic ? To su imena za konacan izlazak u Evropu. Takvog kalibra igraci. Al ja jednostavno ne mogu da vjerujem , to bi znacilo da se Nam fakat ne zajebaje i da uprava uprkos i parama treba odradit krkanski posao da dovode grace poput Susica i Izeta
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
pa dobro mene brine jer nije prošla ta transakcija iz Vijetnama, buraz kad Izo pođe štrajkovat on s kalašom zlatnim štrajkuje 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja kao lozim,a najavio TSS i Jukica..
Evo dokaz su 230 ljudi na forumu..
Ako oni ne mogu potvrditi,otvori moje komentare kad sam najavljivao igrace,i kada je zvanicna objavila
Lp
Evo dokaz su 230 ljudi na forumu..
Ako oni ne mogu potvrditi,otvori moje komentare kad sam najavljivao igrace,i kada je zvanicna objavila
Lp
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Covjek je znaci ubjeđen 100%, a ja necu vjerovati ni ako i potpiše..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Oj ako ga potpisu vcrs dok budem spavao, vracam clnsku, sezonsku i jos im postarinu platim
Prodajom Stanojevića oni su vjerovatno zatvorili godišnju platu TSS, što je po meni jako dobar potez, pogotovo što je Stanoje upitan da li ikad može ponoviti prošlu sezonu. Ova dva pojačanja bi trebala biti i marketinški, rezultatski i nadati se po prodaji karata bum, barem za 20% više.
U interesu svih je da u ovoj ligi gledamo što jače igrače. Samo iz jakih utakmica se može napredovati i nadati iskoracima.
U interesu svih je da u ovoj ligi gledamo što jače igrače. Samo iz jakih utakmica se može napredovati i nadati iskoracima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.