5:2 - 3:1 zbir OSAM komada, a na članku o nama, od 23 komentara, 15 komentara kona
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sada šutiš, dakle vi ste kurvanjski klub po tome, kuravele
5:2 - 3:1 zbir OSAM komada, a na članku o nama, od 23 komentara, 15 komentara kona
MIHAJLOVIĆ !
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci kako vi kazete "raspale kuravele" bolje vode klub i dovode bolje igrace nego vasa "ugladjena gospoda" u upravi? E poserem se na takvu gospodu 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sudiš na osnovu jedne prijateljske?ElCartel11 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:17Znaci kako vi kazete "raspale kuravele" bolje vode klub i dovode bolje igrace nego vasa "ugladjena gospoda" u upravi? E poserem se na takvu gospodu![]()
A ne sudiš u ebačini u dva derbija kada ste osam puta širili nogice
Bravo VI
MIHAJLOVIĆ !
kurve>šiljak

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- mohikanac12
- Kontakt:
Ovo će biti najdraža titula. Još im rumeni dolazi, vrh.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
hoćemohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:20
Ovo će biti najdraža titula. Još im rumeni dolazi, vrh.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Prosao sam pocetni sastav Olimpije i mogu reci, da su im pocela 3-4 igraca iz prve ekipe, ostalo su bili igraci iz drugog plana zato ste ih vodili prvo poluvrijeme.Radmilo87 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:19Sudiš na osnovu jedne prijateljske?ElCartel11 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:17Znaci kako vi kazete "raspale kuravele" bolje vode klub i dovode bolje igrace nego vasa "ugladjena gospoda" u upravi? E poserem se na takvu gospodu![]()
![]()
A ne sudiš u ebačini u dva derbija kada ste osam puta širili nogice![]()
![]()
![]()
Bravo VI
Drugo, prijateljske i tako nikad nisu mjerilo za nista, ali ono sto je vas problem je taj, da su vam igraci prestari, imate kvalitet, ali u drugom poluvremenu vam ekipa dise na skrge kao danas protiv Olimpije.
I trece, sto se mene tice mozete nas oderati i trecu utakmicu, a da mi na kraju dignemo tituli, stvarno nemam nista protiv, vi slavite derbije mi cemo titulu i svi zadovoljni
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- mohikanac12
- Kontakt:
Hocemo kakve opklade? Mjesec dana potpis i avatar.
Može?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ne kockam družemohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:27Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:21hoćemohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:20
Ovo će biti najdraža titula. Još im rumeni dolazi, vrh.![]()
![]()
![]()
Hocemo kakve opklade? Mjesec dana potpis i avatar.
Može?
- ElCartel11
- Kontakt:
Lako je mohikancu opkladu igrati kad ima 10 profila pa ga zaboli kad izgubi
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- mohikanac12
- Kontakt:
Druze ovo ti je sigurica, vidio si da blage veze nemamo. Nije kocka kad je 100% siguran dobitak.
Hajde ba, da nam je interesantnije prvenstvo.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Osim: Dobro se svršilo sa samo šest golova...
pa vidi nešto ja možda jesam Vijetnamska Kurava ali neke stvari su i ispod mog nivoamohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:34
Druze ovo ti je sigurica, vidio si da blage veze nemamo. Nije kocka kad je 100% siguran dobitak.
Hajde ba, da nam je interesantnije prvenstvo.![]()
evo da ti bude lakše, čak iako se ne okladimo stavit ću ja vašu sliku nako kad vi uzmete titulu, možel?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 feb 2020, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde evo,ako zeljo titulu(samo liga,kup je utjeha za one koji nemaju hljeba u ligi) osvoji,javi mi se u pp i daj mi sliku za avatar i ime koje cu nositi mjesec dana!
Dogovor?
Hajde Vinko osvajaj ligu inace ce mi ovaj ludi zeljovac uvaliti Osima i u ime i na sliku
Dogovor?
Hajde Vinko osvajaj ligu inace ce mi ovaj ludi zeljovac uvaliti Osima i u ime i na sliku
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
stavljo sam nako kad je bila ticape, pitaj svoje....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A zauzvrat trazim,ako mi osvojimo titulu,da na avatara stavis grb Sarajeva,a ime ce ti biti Saraj'vo je Sampion
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- mohikanac12
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:37pa vidi nešto ja možda jesam Vijetnamska Kurava ali neke stvari su i ispod mog nivoamohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:34
Hajde ba, da nam je interesantnije prvenstvo.![]()
![]()
evo da ti bude lakše, čak iako se ne okladimo stavit ću ja vašu sliku nako kad vi uzmete titulu, možel?
Ne znam, ovo ti je poklon, ne bi te Sabrina ovako pripazila. Da sam na tvom mjestu ja bi sam ponudio u sest mjeseci kakva je sigurica.
Ali ok, ne smijes, oprezan si. Postujem.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ja ne tražim ništa zauzvrat, sliku stavljam kad uzmete titulu....
Jel se to pitari ni u avatar ne smiju kladiti 
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.