FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iskreno ta poređenja su bespotrebna, teren je mjerilo.
A Tino je sigurno najzvucnije pojačanje u historiji lige, i ujedno najveća senzacija sto se tice dolazaka, i najskuplji igrač itd. Dok povratak stilica nije bio nikakva senzacija niti neko pompezno pojacanje, čak se od njega nije ni ocekivalo nešto aman zaman, al eto pokazao je da je i dalje klasa za ovu ligu i to je to. Yebo njih ba nebitni su.
A Tino je sigurno najzvucnije pojačanje u historiji lige, i ujedno najveća senzacija sto se tice dolazaka, i najskuplji igrač itd. Dok povratak stilica nije bio nikakva senzacija niti neko pompezno pojacanje, čak se od njega nije ni ocekivalo nešto aman zaman, al eto pokazao je da je i dalje klasa za ovu ligu i to je to. Yebo njih ba nebitni su.
Mortem doesnt like niggas hahahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:30Saznao sam malo vise o crncu,stariji malo i imao odlicnu karijeru
Sta sam rekao![]()
![]()
Ko je crni brat gospodine ???
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Stoper,Lazic je na korak od transferaHajdeee je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:32Koja pozicija? Naprijed il....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:30Saznao sam malo vise o crncu,stariji malo i imao odlicnu karijeru
Sta sam rekao![]()
![]()
@Kanarinac kasnis drug,ja sam prosirio prije tebe

Necu vam reci,igrao bundesligu,ima 30 ili 31 god,i porijeklo je Gana
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja znam da nam Srbin štoper dolazi 100 %,strasan je,vidjet ce te gdje je sve igrao 

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!! Al bukvalno 

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, almir2018, astonHz, benko21, bhpremierliga12, biceDUPLA, BordoArmy88, bordopoeta, Burberry46, casual033, damir_82, DV1989, ElCartel11, Evander, fanatikk, feniksptica, GospodinIzSarajeva, Hajdeee, hariszec90, hurem, JavierBosnia, kanarinac, Lik, Marciano87, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Pirkehzsa, Pitar1946, Rule_hz, Samozdravlje, SedrenikHz, shtaje, skoJaa, skoroalen, Testo, THEC, tm01hzne, Zagor, zagorski, Zip i 255 gostiju.
OTVORITE MALO, POGUSIT CEMO SE...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vorsah hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
najveći klub u državi ubjedljivo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako se ovo obistini i ako ovo hajcanje ne bude džaba, treba onda u ovom broju pričat i komentarisat NA VRIJEME naše NAJVEĆE KONKURENTE NA PROLJEĆE, a to će biti SUDIJE, a ne ove što spominjete sad.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Opet nema @ado-hz i @TheIvicnjak - a . Bore se na PREPUCAVANJIMA sa komsama .fanatikk je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:37Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, almir2018, astonHz, benko21, bhpremierliga12, biceDUPLA, BordoArmy88, bordopoeta, Burberry46, casual033, damir_82, DV1989, ElCartel11, Evander, fanatikk, feniksptica, GospodinIzSarajeva, Hajdeee, hariszec90, hurem, JavierBosnia, kanarinac, Lik, Marciano87, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Pirkehzsa, Pitar1946, Rule_hz, Samozdravlje, SedrenikHz, shtaje, skoJaa, skoroalen, Testo, THEC, tm01hzne, Zagor, zagorski, Zip i 255 gostiju.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Onda nam Mujić sudi bar 10 utakmicaBordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:39Ako se ovo obistini i ako ovo hajcanje ne bude džaba, treba onda u ovom broju pričat i komentarisat NA VRIJEME naše NAJVEĆE KONKURENTE NA PROLJEĆE, a to će biti SUDIJE, a ne ove što spominjete sad.

Samo treba Izija cuvati da ga carsija ne pojede 

A ja nezz ocm vi niste normalni dolazi Hajrovic dolazi Hadzic dolazi neki crni brat pa dolazi neki srbin stoper jahahah srce ce me opaliti ako se ovako nastavi
- JavierBosnia
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A vjeruj brate da je ovo istina i da će biti velika kočnica, a na proljeće svaki bod je zlata vrijedan, nek te jednom zakinu i yeban si.tm01hzne je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:41Onda nam Mujić sudi bar 10 utakmicaBordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:39Ako se ovo obistini i ako ovo hajcanje ne bude džaba, treba onda u ovom broju pričat i komentarisat NA VRIJEME naše NAJVEĆE KONKURENTE NA PROLJEĆE, a to će biti SUDIJE, a ne ove što spominjete sad.![]()
![]()
Zato na vrijeme upozoravat i vršiti pritisak. Samo nek bude pošteno za razliku od prvog dijela sezone i neće izgleda biti problema.
FK Sarajevo
Kume ima da ih carsija hrani

Ima da budu ko kraljevi medju rajom!
Ajmoooooooooooooooo
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Fes te yebo cuj Issac Vorsah...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:36Stoper,Lazic je na korak od transferaHajdeee je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:32Koja pozicija? Naprijed il....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 22:30Saznao sam malo vise o crncu,stariji malo i imao odlicnu karijeru
Sta sam rekao![]()
![]()
@Kanarinac kasnis drug,ja sam prosirio prije tebeahhaha salim se naravno..Zna se ko su najjaci insideri foruma
Necu vam reci,igrao bundesligu,ima 30 ili 31 god,i porijeklo je Gana

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi