FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
wolfsburg ce vjerovatno da dozivi vilinu sudbinu,samo kad se okliznu,ali ako pobijede u slijedecem kolu tesko da ce ih iko skinuti jer dijamanti igraju fenomenalno i miske treba da bude bayernov prioritet svajnija prodat jos malo parica i misketa uzeti pa on bi riberyu toniju i kloseu jednostavno svaku loptu nacrtao,a frey bi nam feomenalno dosao ili srna kao sta sam vec pisao jer bi sigurno bio bolji i od rafinhe i odda.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- bistrikboy
- Kontakt:
pregledao sasazetak tekme,mislim da smo jucer odigrali stvarno dobro Bielefeld nije mogao prici golu,imali smo pored gola niz sjajnih prilika,a ukupno smo imali 21 na gol dok je Arminia imala 8,posjed lopte 70-30% u nasu kortist,Luca sjajan jucer zracio stalno opasnoscu,Bommel također veoma dobar kao i Bilal i Schweini,jedino lell ponovo zakao,a statistika kaze da nije dobio niti jedan duel
Sada slijede dvije domace tekme sa Schalkeom i gladbachom,uz 2 pobjede u 2 slijedece utakmice bi i defitivno izvrsili pritisak na VFL ali i Hamburg
Sada slijede dvije domace tekme sa Schalkeom i gladbachom,uz 2 pobjede u 2 slijedece utakmice bi i defitivno izvrsili pritisak na VFL ali i Hamburg
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- rob do bagro
- Kontakt:
nismo lose odigrali pogotovo drugo poluvrijeme je bilo najbolje imao je toni 3-4 dobre prilike da udvostruci rezultat ali ipak ja sam zadovoljan titula je NASAA!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Mozda iducih godina,ko znarob do bagro je napisao/la:nismo lose odigrali pogotovo drugo poluvrijeme je bilo najbolje imao je toni 3-4 dobre prilike da udvostruci rezultat ali ipak ja sam zadovoljan titula je NASAA!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U 50. bundesligaškom nastupu za Bayern Luca Toni je u subotu u Bielefeldu zabio 36. gol. Četvrti je najuspješniji strijelac u historiji lige po broju golova u prvih 50 odigranih utakmica.Toni je od spomenutih 36 golova čak 16 zabio za 1-0, što najčešće biva najvažnije i odlučujuće u utakmici.
I onda reci za njega da je bezveze napadac ...smjesno
FC Bayern - FC Schalke 04
FC Bayern - Borussia Monchengladbach
FC Energie Cottbus - FC Bayern
FC Bayern - Bayer Leverkusen
1899 Hoffenheim - FC Bayern
FC Bayern - VfB Stuttgart
Ovu su Bayernove preostale utakmice do kraja prvenstva, ukupno 6, a cetiri igramo kuci, i to dosta "jake" utakmice (Schalke, Leverkusen, Vfb).
Schalkeu trebaju bodovi za evropu, kasne 5 bodova za Stuttgartom, ali ne vjerujem da ih mogu stici. Jesenas smo ih pobijedili 1:2, (i prosle sezone smo ih u gostima dobili, a remizirali na Allianz Areni), nadam se pobjedi.
Protiv Monchengladbacha smo vodili 0:2, i onda primili dva gola za dvije minute, pri kraju utakmice. Naravno, ocekujem 3 boda.
Energie, prosle sezone nas dobili 2:0
, sada nemamo pravo na kiks, 3 boda.
Od Bayera ispali u Kupu, malo je falilo da se vratimo u igru, a na kraju 4 komada
Ipak, nadam se pobjedi, jer realno gledajuci, Apotekari ne mogu nista do kraja sezone (mislim na izlazak u Evropu preko bundeslige), neka se oni skoncentrisu na kup, bolje im je.
Sto se tice Hoffenheima, krajnje je vrijeme da pocnu pobjedjivati ako misle biti peti i otici u Kup Uefa. Obzirom da je sezona neizvjesna, vrlo je vjerovatno da ce im utakmica protiv Bayerna biti od velike vaznosti. Kvalitet je na nasoj strani, ali ako Bayernu ne budu potrebni bodovi ( u sta sumnjam, mislim da odluka o prvaku pada u zadnjem kolu) volio bih da bude remi.
Protiv Stuttgarta kuci igramo uvijek dobro, ali su oni opasni pred kraj sezone, pogotovo sada kada imaju lijepe sanse za Ligu prvaka iduce godine. Ipak, 5 pobjeda u posljednjih 6 susreta u Minhenu je dovoljan razlog za optimizam.
Ukupno: 16 bodova, sto bi nadam se bilo dovoljno za titulu.
Da ne bude zabune, uopste ne kazem da ce ovako da bude, jer kako igraju ove sezone, ne bih se smio kladiti ni da ce dobiti Borussiu kod kuce.
Ovu su Bayernove preostale utakmice do kraja prvenstva, ukupno 6, a cetiri igramo kuci, i to dosta "jake" utakmice (Schalke, Leverkusen, Vfb).
Schalkeu trebaju bodovi za evropu, kasne 5 bodova za Stuttgartom, ali ne vjerujem da ih mogu stici. Jesenas smo ih pobijedili 1:2, (i prosle sezone smo ih u gostima dobili, a remizirali na Allianz Areni), nadam se pobjedi.
Protiv Monchengladbacha smo vodili 0:2, i onda primili dva gola za dvije minute, pri kraju utakmice. Naravno, ocekujem 3 boda.
Energie, prosle sezone nas dobili 2:0
Od Bayera ispali u Kupu, malo je falilo da se vratimo u igru, a na kraju 4 komada
Sto se tice Hoffenheima, krajnje je vrijeme da pocnu pobjedjivati ako misle biti peti i otici u Kup Uefa. Obzirom da je sezona neizvjesna, vrlo je vjerovatno da ce im utakmica protiv Bayerna biti od velike vaznosti. Kvalitet je na nasoj strani, ali ako Bayernu ne budu potrebni bodovi ( u sta sumnjam, mislim da odluka o prvaku pada u zadnjem kolu) volio bih da bude remi.
Protiv Stuttgarta kuci igramo uvijek dobro, ali su oni opasni pred kraj sezone, pogotovo sada kada imaju lijepe sanse za Ligu prvaka iduce godine. Ipak, 5 pobjeda u posljednjih 6 susreta u Minhenu je dovoljan razlog za optimizam.
Ukupno: 16 bodova, sto bi nadam se bilo dovoljno za titulu.
Da ne bude zabune, uopste ne kazem da ce ovako da bude, jer kako igraju ove sezone, ne bih se smio kladiti ni da ce dobiti Borussiu kod kuce.
Jest da Wolfsburg bijezi Bajernu 3 boda a jos "samo" 6 kola do kraja, ali mislim da ce Bajern biti prvi na kraju jer imaju puno bolji raspored, iskusniji su tim
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- bistrikboy
- Kontakt:
ma penzioner trebamo ga prodat dok mozemoPapilon20 je napisao/la:U 50. bundesligaškom nastupu za Bayern Luca Toni je u subotu u Bielefeldu zabio 36. gol. Četvrti je najuspješniji strijelac u historiji lige po broju golova u prvih 50 odigranih utakmica.Toni je od spomenutih 36 golova čak 16 zabio za 1-0, što najčešće biva najvažnije i odlučujuće u utakmici.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Sada je najvažnije za Wolfsburg da se ne poskliznu. Ipak su oni mladi i ako ih euforija smori Bayern će to iskoristiti. Neka nek se i Bayern jedne sezone pati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kad pogledam raspored vidim da su velike sanse da Bayern ipak na kraju uzme titulu, jer Wolfsburg valjda mora do kraja bar jednu da izgubi!ribery je napisao/la:FC Bayern - FC Schalke 04
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
a bayern ce do kraja sve dobitiPasha je napisao/la:kad pogledam raspored vidim da su velike sanse da Bayern ipak na kraju uzme titulu, jer Wolfsburg valjda mora do kraja bar jednu da izgubi!ribery je napisao/la:FC Bayern - FC Schalke 04
prosut ce bodove protiv Shalkea, Bayera, Hoffenheima..
100% sportski i krajnje opušten potpis
Imamo lagan raspored, očekujem sve pobjedi, siguran sam da će Vukovi negdje kiksati i to je to, titula je naša.
Od pesimiste do optimiste
Od pesimiste do optimiste
Lov za trenutno najpoželjnijim igračem svijeta je počeo. Manchester United i Barcelona su odavno rekli da žele dovesti najboljeg igrača Bayerna iz Münchena, a u igru se u uključio i nogometni div iz Madrida.
Talijanski mediji su javili kako bi u Realu bili spremni otpuhati konkurenciju nemoralnom ponudom od 38 milijuna eura za Francka Riberyja na kraju ove sezone.
Premda zvuči kao madridsko predizborno obećanje koje se neće ispuniti, jer Francuz ima još dvije godine ugovora s Bayernom, ne treba podcijeniti glad za pojačanjima najvećih svjetskih klubova.
Vjerojatnost da Lice s ožiljkom ipak napusti Alianz Arenu na kraju ljeto ipak je realna, pogotovo ako se Bayern ne uspije plasirati u Ligu prvaka sljedeće sezone.
Bavarski klub trenutno je poravnat na drugom mjestu Bundeslige s Olićevim i Petrićevim HSV-om, ima tri boda zaostatka iza vodećeg Wolfsburga, bodom prednosti pred Šimunićevom Herthom i dva boda ispred petoplasiranog Stuttgarta.
Talijanski mediji su javili kako bi u Realu bili spremni otpuhati konkurenciju nemoralnom ponudom od 38 milijuna eura za Francka Riberyja na kraju ove sezone.
Premda zvuči kao madridsko predizborno obećanje koje se neće ispuniti, jer Francuz ima još dvije godine ugovora s Bayernom, ne treba podcijeniti glad za pojačanjima najvećih svjetskih klubova.
Vjerojatnost da Lice s ožiljkom ipak napusti Alianz Arenu na kraju ljeto ipak je realna, pogotovo ako se Bayern ne uspije plasirati u Ligu prvaka sljedeće sezone.
Bavarski klub trenutno je poravnat na drugom mjestu Bundeslige s Olićevim i Petrićevim HSV-om, ima tri boda zaostatka iza vodećeg Wolfsburga, bodom prednosti pred Šimunićevom Herthom i dva boda ispred petoplasiranog Stuttgarta.
EVO NEŠTO VEOMA VESELO I U KRAJNJU RUKU ZANIMLJIVO:
Prema analizi internetske stranice Wahretabelle.de (istinitaljestvica.de), suci su ove godine oštetili nogometaše Bayerna za sedam čistih bundesligaških bodova...
Obzirom da su vodećem Wolfsburgu arbitri poklonili dva boda, ispada da bi Bavarci bili u uvjerljivoj bodovnoj prednosti (šest bodova) pred drugoplasiranim Wolfsburgom, samo da su sudačke pogreške izostale.
Interesantno je da bi HSV naših Petrića i Olića po pravednoj ljestvici zauzimao tek peto mjesto sa čak 13 bodova zaostatka za Bavarcima. Realno s njima dijele drugo mjesto na ljestvici sa po 54 boda, tri manje od vodećeg Wolfsburga.
Kao tri najdrastičnija primjera oštećivanja kluba koji je bundesligaška konkurencija desetljećima smatrala sudačkim miljenicima njemački je dnevnik Bild istaknuo:
*HSV – Bayern 1-0, poništen regularan gol Tonija, bod manje
*Borussia (M) – Bayern 2-2, nije suđen očigledan prekršaj na Lahmu u 16-ercu, dva boda manje
*Bayern – Köln 1-2, poništen regularan gol Klosea i nije suđen očigledan penal na Donovanu, tri boda manje
Trener Bavaraca Jürgen Klinsmann ocijenio je ekspertizu zanimljivom, ali nije upro prostom u suce.
- Nisam čuo za dotičnu internet-stranicu. U svakom slučaju, radi se o interesantnim podacima. No, nećemo sad prigovarati. Suci imaju vrlo težak posao, zato nisu potrebne nove polemike. Mi ćemo sve učiniti da bismo nakon 34. kola sami stajali na vrhu ljestvice.
Predsjednik Nadzornog odbora kluba Franz Beckenbauer s analizom se pak istog trenutka složio.
- Rezultati me ne iznenađuju. Cijelo vrijeme imam osjećaj da ove sezone nemamo sreće sa sucima. Oštećuju nas, ali moram naglasiti da u tome nisam primijetio namjere; kako kod glavnih, tako ni kod pomoćnih sudaca.
Trenera Wolfsburga Felixa Magatha rezultati su iziritirali.
- Meni je to smiješno. Samo u prošlom kolu protiv Bayera iz Leverkusena izbrojio sam četiri očite sudačke pogreške na našu štetu.
Prema analizi internetske stranice Wahretabelle.de (istinitaljestvica.de), suci su ove godine oštetili nogometaše Bayerna za sedam čistih bundesligaških bodova...
Obzirom da su vodećem Wolfsburgu arbitri poklonili dva boda, ispada da bi Bavarci bili u uvjerljivoj bodovnoj prednosti (šest bodova) pred drugoplasiranim Wolfsburgom, samo da su sudačke pogreške izostale.
Interesantno je da bi HSV naših Petrića i Olića po pravednoj ljestvici zauzimao tek peto mjesto sa čak 13 bodova zaostatka za Bavarcima. Realno s njima dijele drugo mjesto na ljestvici sa po 54 boda, tri manje od vodećeg Wolfsburga.
Kao tri najdrastičnija primjera oštećivanja kluba koji je bundesligaška konkurencija desetljećima smatrala sudačkim miljenicima njemački je dnevnik Bild istaknuo:
*HSV – Bayern 1-0, poništen regularan gol Tonija, bod manje
*Borussia (M) – Bayern 2-2, nije suđen očigledan prekršaj na Lahmu u 16-ercu, dva boda manje
*Bayern – Köln 1-2, poništen regularan gol Klosea i nije suđen očigledan penal na Donovanu, tri boda manje
Trener Bavaraca Jürgen Klinsmann ocijenio je ekspertizu zanimljivom, ali nije upro prostom u suce.
- Nisam čuo za dotičnu internet-stranicu. U svakom slučaju, radi se o interesantnim podacima. No, nećemo sad prigovarati. Suci imaju vrlo težak posao, zato nisu potrebne nove polemike. Mi ćemo sve učiniti da bismo nakon 34. kola sami stajali na vrhu ljestvice.
Predsjednik Nadzornog odbora kluba Franz Beckenbauer s analizom se pak istog trenutka složio.
- Rezultati me ne iznenađuju. Cijelo vrijeme imam osjećaj da ove sezone nemamo sreće sa sucima. Oštećuju nas, ali moram naglasiti da u tome nisam primijetio namjere; kako kod glavnih, tako ni kod pomoćnih sudaca.
Trenera Wolfsburga Felixa Magatha rezultati su iziritirali.
- Meni je to smiješno. Samo u prošlom kolu protiv Bayera iz Leverkusena izbrojio sam četiri očite sudačke pogreške na našu štetu.
Sent from my Philips Smart TV.
dr.adnan je napisao/la: *HSV – Bayern 1-0, poništen regularan gol Tonija, bod manje
Realno-ovo je teska glupost-odkud mi znamo da bi bayern realizovao penal poslije tog " prekrsaja nad Lahmom" ili mozda bi bayern poveo sa 3-2 a ovi opet izjednacili...takvih situacija i gresaka sudija je bilo na "milione" u citavoj sezoni na svakoj utakmici...
Bayern odbio Realovih 38 miliona € za Riberyja
Bayernovi šefovi odbili su ponudu za svog najboljeg nogometaša, 26-godišnjeg Francuza Francka Riberyja, objavili su u madridskom dnevnom listu AS-u.
Foto: AP
Poslao ju je madridski Real, a iznosila je, navodi isti izvor, 38 miliona eura. Vodstvo minhenskog kluba zasad ju je odbilo, no Francuzov menadžer Alain Migliaccio već se spremio u bavarsku prijestolnicu na pregovore s Riberyjevim poslodavcima.
U posljednje su vrijeme španski i njemački mediji Francuza dovodili u vezu s Barcelonom, i to nakon što je Ribery sam izjavio da “ne zna koji to igrač ne bi želio u ovu Barcelonu”.
Prema informacijama iz madridskog dnevnika, za igrača kojeg su u ljetu doveli iz Marseillea za 25 miliona eura Nijemci sada traže dvostruko veću svotu (50 miliona).
Bayernovi šefovi odbili su ponudu za svog najboljeg nogometaša, 26-godišnjeg Francuza Francka Riberyja, objavili su u madridskom dnevnom listu AS-u.
Poslao ju je madridski Real, a iznosila je, navodi isti izvor, 38 miliona eura. Vodstvo minhenskog kluba zasad ju je odbilo, no Francuzov menadžer Alain Migliaccio već se spremio u bavarsku prijestolnicu na pregovore s Riberyjevim poslodavcima.
U posljednje su vrijeme španski i njemački mediji Francuza dovodili u vezu s Barcelonom, i to nakon što je Ribery sam izjavio da “ne zna koji to igrač ne bi želio u ovu Barcelonu”.
Prema informacijama iz madridskog dnevnika, za igrača kojeg su u ljetu doveli iz Marseillea za 25 miliona eura Nijemci sada traže dvostruko veću svotu (50 miliona).
- el-fighter
- Kontakt:
Ne dajte Riberyja ni pod koju cijenu. Ovakav igrač je nezamjenjiv u timu Bavaraca. Ako ga prodaju sami sebe će oštetiti. Trebalo bi ga zadržati do kraja ugovora i onda uzeti duplu lovu.
Velež do groba života mi moga
ama ljudi neide ribery nikuda sta vam je on je u bayernu do 2011,, real ko fol 40 mili auuu i ti iz madrida hasumi misle da mogu imat koga hoce VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Apsolutno tako,nagadzanje je bezveze.Sudije su vazda grijesile i grijesice boze moj i to su ljudiadnan24 je napisao/la:dr.adnan je napisao/la: *HSV – Bayern 1-0, poništen regularan gol Tonija, bod manje
Realno-ovo je teska glupost-odkud mi znamo da bi bayern realizovao penal poslije tog " prekrsaja nad Lahmom" ili mozda bi bayern poveo sa 3-2 a ovi opet izjednacili...takvih situacija i gresaka sudija je bilo na "milione" u citavoj sezoni na svakoj utakmici...
Nego kako ovo nisu Bajernovci i ostali gledali kad su titule olako osvajali,nego sad kad je gusto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- reds_forever
- Kontakt:
jes mi drago sto je bayern odbio ponudu reala,prvo,zato sto mislim da ribery vrijedi vise,a da je otisao u real upropastio bi se,a drugo,zato sto ovi iz reala misle da sve mogu lovom kupit
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.