ajdohordas je napisao/la: ↑04 feb 2020, 02:02
Pitar6785 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 01:59
Sto nas nateze gospodin i sedrenik, oprastam dobar fol..
Nebi njeg Mamic mipustio jer nezelise zamjerit nikom jer zna da bi to movuko gnjev i protjer sto jest haps
Ma nije brate to.
Ako je bilo gdje zapelo ja vjerujem da je zbog plate... ogromna je to suma za nase prilike a posudba pola godine u pitanju.
FK SARAJEVO mora pocet davat tu vrstu velicinu para, nemozes ti od AKADEMACA ocekivat da te unesu u GRUPU LP ILI LE. Oni mogu pomoc (jeftina radna snaga mogu se prodat malo das puno uzmes) al da bi postigo neke minimalne normane ciljeve boras izvadit na hastal dvije cigle od po 500 eurica. Koda Dinamo nebi vise volio da zivi od akademaca, al od njih se hljeba nije najo.
Da me moj amidza SAMOZDRAVLJE nebi pogresno razumijo ja podrzavam AKADEMIJU (to je broj#1) al kinez ima para da se fino obje strane izfinansiraju..
Stas ti od guzine bekica zlatkovica melunovica parmaka rustemovica cruza sisica to su igraci koji se u njemackoj kvalifikuju u klasu ispod amatera (nedaju im na drzavnim parkovima da igraju))
A ima i akdemaca i ove djece norkomancici neki koji bi dobili ritmiju da cuju detonaciju automaske puske.. Babi majke menageri ih pocnu dizat cim vide da mogu pimpat loptu do 20, razumijem ja da od 5000 djece propadne 4999 al realno ako ko djete od 17 godina nemozes konkurisat i bit bolji od svih igraca zvjezde krupe goska i takvi gluposti trebas se oprostit.
Ili suarez gusal veldzit babi i menageri umislili evo ronalda kad ono corci..
Jedino oni ci babi nisu ni pratili djecu kako igraju su uspjeli ko nihad covjek bio babo igre nikad se nista pisalo nije o njemu isto ko ni o pidri dzokanovicu i sabanu al imaju bolju karijeru i od suareza i njegovi pajdasa..
Neznam koje piso skoro seminar 15 dana posle toga test ko neprode isutat ga nogama nebitno kakvo mu je ime i prezime..
Jebu nas neznalice jer i oni su krivi sto nijedan igrac nemoze bar da trci ako ga nista nezna naucit nek ga bar nauci da moze datrci i da zna kako kondiciju drzat. To je bar lahko a sasvim dovoljno za ametersku ligu. Bar kad pogledas bekica sisica habibovica samo znaju trcat i dovoljno.. NEMA HODANJA I DAJ DA SE PODJELIMO U DVIJE GRUPE I VIKTORIJE TUCI.