Ne smiju više stavit jer su se opekli zadnje 3 sezone. Recimo 2018. je kvota bila 2.50 a čovjek se prošetao turnirom, bruku love su ispušili pogrešnom procjenom.darker10 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:59Oj bookieji vec izracunali ko ima sanse za RG,a do kraja maja ko ziv,ko mrtav.Slozio bih se ja s Bodijem da je Federer trenutno iza ovih mada svakako da moze dobit Saleta il Cicija tamo .
Brutalno male kvota na Rafu jbt,al nez ja nesto imam filing da ove godine nece uzet.Mislim da je polako dosao do faze karijere gdje zdrijeb ima apsolutno veliku ulogu,a ako bude ima nesrecu da dobije recimo Cicija u cetvrtfinalu,Domija u polufinalu,pa Nolu u finalu,mogao bi ozbiljno naj3bat.
A vjerovatno jest premalo, i ja sam mišljenja da će mu ove sezone bit značajno teze uzet titulu nego li 2017. 2018. i 2019. Thiem je bolji nego ikad ranije, Novak dolazi rasterećen i prepun samopouzdanja.
Ali ako u nešto ne treba sumnjat, to je u Nadala na Roland Garrosu. Često ga i sam podcjenim, a on me demantuje brzinom svjetlosti.