Daj Fanima da slavimo!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Plavamamba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma klasicna zehebancija i dizanje tlaka forumasima
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Plavamamba
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Ono što zabrinjava je fizička nesprema naših igrača. Juče u drugom hodati nisu mogli, to je sramota.
Za dvije sedmice odradili 20 treninga, 4 utakmice, putovali tri puta i nemaju snage odigrati 60 minuta u visokom ritmu. Baš zabrinjavajuce.
#irfooprosti
Za dvije sedmice odradili 20 treninga, 4 utakmice, putovali tri puta i nemaju snage odigrati 60 minuta u visokom ritmu. Baš zabrinjavajuce.
#irfooprosti
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Mozda zato sto ih dosta ima 30 i vise godinamohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:53Ono što zabrinjava je fizička nesprema naših igrača. Juče u drugom hodati nisu mogli, to je sramota.
#irfooprosti![]()
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Salih1984 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:55Mozda zato sto ih dosta ima 30 i vise godinamohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:53Ono što zabrinjava je fizička nesprema naših igrača. Juče u drugom hodati nisu mogli, to je sramota.
#irfooprosti![]()
Vjerovatno je to.
@Ljoze i @Raonfa, izvinite se covjeku. Molite ga da vam oprosti.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Poslusajte covjekamohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:57Salih1984 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:55Mozda zato sto ih dosta ima 30 i vise godinamohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:53Ono što zabrinjava je fizička nesprema naših igrača. Juče u drugom hodati nisu mogli, to je sramota.
#irfooprosti![]()
Vjerovatno je to.
@Ljoze i @Raonfa, izvinite se covjeku. Molite ga da vam oprosti.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:58Poslusajte covjekamohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 10:57
@Ljoze i @Raonfa, izvinite se covjeku. Molite ga da vam oprosti.![]()
![]()
Ko ih nagovori na da te prozivaju? Strasno.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma Blaza lav da rijesimo konacno tog beka, za Famina bi morali akciju prikupljanja sredstava org 
- mohikanac12
- Kontakt:
Blažević je igrač Ćelika a Fanimo će kod pitara.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Blazevic Çelik
Fanimo Bordeaux
- mohikanac12
- Kontakt:
Bordeaux odskočio od lige. Do prvih utakmica i Sabrini forumaši vs Husrefovaca. Jadni Tinki i Vinki.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ja tvoj Blaza kojeg si najavljivao uzdanica nasa, sada ti nije dobar
- mohikanac12
- Kontakt:
Izvinite se @Kani, svi koji ste ga prozivali. Sram vas bilo!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ti si sve zakuhaomohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:25Izvinite se @Kani, svi koji ste ga prozivali. Sram vas bilo!
Kana oprosti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
Mamlaz je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:28Ti si sve zakuhaomohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:25Izvinite se @Kani, svi koji ste ga prozivali. Sram vas bilo!
Nije istina, ja sam mu samo stavio pitu na avatar.
Stop dezinformacijama!
Kakav si ti gospodin.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.