Do dolaska Susica su kukali kako nemaju ekipu, kako im škripi na svim pozicijama, kako im fali zadnji vezni, još smo se mi smijali i prenosili im postove, sad odjednom su se najbolje pojačali, nije mi jasno, ne znam kome da vjerujemKonzerva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:22ako Susic udje priblizno u formu kao u Hajduku, a konstantnim igranjem siguran sam da hoce jer ce motivacija biti repka, da se dokaze do baraza i eventualno igranje na evropskom prvenstvu, ogromnu motivaciju ce imati a to znaci da ce biti ogromna prevaga na strani sarajeva, za sad iskreno sarajevo se najbolje pojacalo, da se ne lazemo.kolezeljovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:57Ja govorim objektivno... Uzmite sve pozicije i adekvatna rjesenja u ove 4 ekipe... Zrinjski po mom misljenju najjaci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma mi da budemo u top 3 ekipe i svi sretni
daj evropu dosta... 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zrinjski je ove sezone prekucao sto se tice pojacanja tu nema govora. Sarajevo je dovelo Susica sto je odlican potez i trojicu cini mi se jos, ali nisu ta trojica level koji je Zrinjski doveo realno. Ovamo su Bilbija i Filipovic dokazane klase PL BiH plus ovi ostali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Svi su favoriti protiv nas
ali ja ipak ocekujem i nadam se aBd tituli.
Cak iako je sarajVo #1 favoriTooo rito rito.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muhonii, je li to slusas one tri trebe?MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:33Svi su favoriti protiv nasali ja ipak ocekujem i nadam se aBd tituli.
Historija, tradicija ali i navika prosto nalaže da kada je tu babuka tu su i titule, nemojte se sikirati po tom pitanju 
MIHAJLOVIĆ !
- MocMahale444
Hurricane bitches haLjoZee je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:34Muhonii, je li to slusas one tri trebe?MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:33Svi su favoriti protiv nasali ja ipak ocekujem i nadam se aBd tituli.
Cak iako je sarajVo #1 favoriTooo rito rito.![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
InshAllah u maju
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
ne znam o cemu su kukali tacno, ali za mene Susic je najvece pojacanje koje je jedan tim doveo zadnjih par godina, mozda cak najjace pojacanje koje je doslo u premijer ligu, jer decko ima tehniku brutalnu, samo ako ga krene a plus zna i zabit iz daleka kao od sale.Radmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:26Do dolaska Susica su kukali kako nemaju ekipu, kako im škripi na svim pozicijama, kako im fali zadnji vezni, još smo se mi smijali i prenosili im postove, sad odjednom su se najbolje pojačali, nije mi jasno, ne znam kome da vjerujemKonzerva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:22ako Susic udje priblizno u formu kao u Hajduku, a konstantnim igranjem siguran sam da hoce jer ce motivacija biti repka, da se dokaze do baraza i eventualno igranje na evropskom prvenstvu, ogromnu motivaciju ce imati a to znaci da ce biti ogromna prevaga na strani sarajeva, za sad iskreno sarajevo se najbolje pojacalo, da se ne lazemo.kolezeljovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:57Ja govorim objektivno... Uzmite sve pozicije i adekvatna rjesenja u ove 4 ekipe... Zrinjski po mom misljenju najjaci![]()
![]()
nego molit Boga da se Zec i Stilic sto vise udju u formu i da se zadnja linija dozove pameti, i onda se mozemo nadati necemu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- MocMahale444
Tinki vinki nije los ali cim on u ovim godinama igra plBiH nema “hajra” od njega.
Nesto previse hvalite jufke.
Nesto previse hvalite jufke.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Da se razumijemo kvalitetan jeste, ali to najbolji igrac koji je stigao i slicno moze se reci kad pokaze se na terenu. Do tada je Stilic najbolji u posljednje vrijeme jer statistika tako kaze.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba natrpati ovaj radnik **** im familiju i porijeklo. I krstajicu i zizovicu a pogotovo petrovicu. Igrajte dole ko da je zadnja poserem mu se u kartoteku.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ZGAZITE IH ! Ponjamke mu se na kartoteku i mafijaški savez
Nemoj tako, i ja sam glasao za "ne", jer nije realno, znaš i sam iako je fino što se pokušava stvoriti hajpmohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:21
Samo smo pogodili sa anketom u sred sredine. Cijela liga se iskupila da nam kaže kako nema šanse da nas bude 10.000 po utakmici.
@Irfo, trebali smo staviti na Željinim utakmicama a ne 5arajvo, Ćelik, Velez i tako ta buranija.
Strah od Manijaka.![]()
Hajdeeeee....![]()
![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja bih da nataknem sve ove nase bezmude navijace. Hajte na Kosevo i navijajte, tjerajte, pljujte, bojkotujte, trgajte clanske i ostalo. Pizde
Pred Radnik otici na trening pulene motivisat. Zaginut, ali pobijediti. 3 bobe ko 9 boba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.