Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Swanfilter
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Od tebe je i prevelike koristi. Forum ti se smije, moj plicace mali. Kafica ...
Tebi je glava suplja, ne mozes se uvjeritiSwanfilter je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:17Sa Bajevicem tako nece biti sigurno. U to sam uvjeren ...
-
Swanfilter
- Kontakt:
Bravo, Plitko! Zarez si nasao na tastaturi. Aleluja!Tili je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:30Tebi je glava suplja, ne mozes se uvjeritiSwanfilter je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:17Sa Bajevicem tako nece biti sigurno. U to sam uvjeren ...![]()
Sta je suplja glavaSwanfilter je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:02Bravo, Plitko! Zarez si nasao na tastaturi. Aleluja!Tili je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:30Tebi je glava suplja, ne mozes se uvjeritiSwanfilter je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:17Sa Bajevicem tako nece biti sigurno. U to sam uvjeren ...![]()
Zaprdiom sam ti...pa se vadis na balave fore, djece iz 5 razreda
Posto su ovdje pojedini obavljali da Custovic prati igrace i da je aktivan na drustvenim mrezama. De malo mu saljite privatne poruke da krenu po ove bitne igrace kao Hadzikadunic i Omeragic. Jer od novinara nema nista to su obicne p.icke u BiH.
"Zadovoljan sam načinom na koji moji saradnici obavljaju svoje zadatke, rekao je selektor Duško Bajević i nastavio: „Cilj nam je razgovarati sa pojedinim igračima prije samih priprema, i zna se da smo posjetili Džeku, Pjanića, vratili Lulića, sastali se sa Višćom. Važno nam je da čujemo razmišljanja igrača, da se upoznamo jer neće biti dovoljno vremena za to kad se već okupimo. Pratimo ne samo one koji su do sada bili dio reprezentacije već i one koje bi eventualno mogli priključiti", rekao je Bajević za NS BiH.
"Zadovoljan sam načinom na koji moji saradnici obavljaju svoje zadatke, rekao je selektor Duško Bajević i nastavio: „Cilj nam je razgovarati sa pojedinim igračima prije samih priprema, i zna se da smo posjetili Džeku, Pjanića, vratili Lulića, sastali se sa Višćom. Važno nam je da čujemo razmišljanja igrača, da se upoznamo jer neće biti dovoljno vremena za to kad se već okupimo. Pratimo ne samo one koji su do sada bili dio reprezentacije već i one koje bi eventualno mogli priključiti", rekao je Bajević za NS BiH.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dokle smo mi dosli da navijaci struci moraju slati poruke da ih upute na neke igrace.
Mjau !
Nazalost uvjek tako bilo. Mislim kod Custovica da je vrijedan radnik i da ima ove momke na radaru. Ali ne fali nista napominjati. Jer i od Rahimica sam mislio da je vrijedan radnik ali sve prilike su da je uklopio se bio u robijev nerad. A is to su nam novinari p.icke koji nista na tome ne rade. Nigdje pritisak na savez nista. Samo cute i gutaju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
treba koristiti sve drustvene mreze na kojima su oni aktivni...ja sam pisao Misketu za Omeragica, Hadzikadunica i Omica. preporucujem isto ostalima, nista nas ne kosta. a najgore bi bilo da i oni imaju mozak teletovica pa da kontaju da im je ispod casti da nekog vrbuju i obecaju kule i gradove( treba malo i secerit, zasto da ne....biti namazan je prednost u ovom poslu)
od novinara nema fajde, prodali se za mjesto u avionu...racunaju da ce ih povest na euro ako ne budu talasali
ova gore tri imena su po meni prioritet....mozda jos ahmedhodzic....ne treba spamat svakim novim imenom
od novinara nema fajde, prodali se za mjesto u avionu...racunaju da ce ih povest na euro ako ne budu talasali
ova gore tri imena su po meni prioritet....mozda jos ahmedhodzic....ne treba spamat svakim novim imenom
Sve bi to trebali i mogli novinari raditi. Šteta što ih nemamo u ovoj državi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Građanska dužnost javljanja Čustoviću obavljena 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odgovorel kad šta, glavešine iz saveza?
Ja mislim da Omeragić i Ahmedhodžić neće igrati za nas, Šveđani i Švicarci su dobro zagrizli za ovu dvojicu. Međutim, potrebno je da savez priđe ovim momcima i obeća minuteaže u A selekciji. Ako nas javno odbiju da se napokon i ta saga okonča. Ono što ja znam jeste, kao neko ko je rođen vani, lahko je namamiti svog. Jer jabuka neće daleko od stabla, krv i mentalitet se ne briše preko granica. Ljudi iz saveza moraju mudro postupiti, jer ova dvojica imaju veliki potencijal.
Ne znam šta se čeka, da li se možda ovakve stvari moraju raditi iza zatvorenih vrata, poruka itd? Da se ovakvi pristupi ne saznaju u medijima?
Šta se toj dvojici može desiti ako javno obećaju nastupe za BiH, vrlo lahko ih klub može poslati u B tim i da ih njihovi mediji napadaju?
Ja mislim da Omeragić i Ahmedhodžić neće igrati za nas, Šveđani i Švicarci su dobro zagrizli za ovu dvojicu. Međutim, potrebno je da savez priđe ovim momcima i obeća minuteaže u A selekciji. Ako nas javno odbiju da se napokon i ta saga okonča. Ono što ja znam jeste, kao neko ko je rođen vani, lahko je namamiti svog. Jer jabuka neće daleko od stabla, krv i mentalitet se ne briše preko granica. Ljudi iz saveza moraju mudro postupiti, jer ova dvojica imaju veliki potencijal.
Ne znam šta se čeka, da li se možda ovakve stvari moraju raditi iza zatvorenih vrata, poruka itd? Da se ovakvi pristupi ne saznaju u medijima?
Šta se toj dvojici može desiti ako javno obećaju nastupe za BiH, vrlo lahko ih klub može poslati u B tim i da ih njihovi mediji napadaju?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ahmedhodzic je jos rodjen u BiH. Ne vidim razlog da bi se velika hajka stvarala kad bi odabrao da igra za nas.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Na transfermarktu piše rođen u Malmeu, ako je rođen u Sarajevu, onda ako ne zaigra za nas savez je totalno propust napravio.
Ali pogledaj Bošnji:
https://www.instagram.com/stories/anel.ahmedhodzic/
Ali pogledaj Bošnji:
⚜️~⚜️~⚜️
Ako ne zaigraju za nas nakon ovog onda stvarno ne znamDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:41Na transfermarktu piše rođen u Malmeu, ako je rođen u Sarajevu, onda ako ne zaigra za nas savez je totalno propust napravio.
Ali pogledaj Bošnji:
U principu ne bi trebalo da znaci gdje je ko rodjen i odakle je, nego samo da ima kvalitet i volju da igra za reprezentaciju. Ja se nekako nadam u Misimovica i Custovica. Izgleda ko da su agilniji od prijasnjih, ali eto treba sacekati i viditi sta nam donose. Sjecam se kad nam je Prosinecki pricao bajke, a nije mogao ni Lulica da ubjedi da se vrati, vjerujem da je Misimovic i Custovic druga prica. Doduse, ja kad ovo pisem, pisem o igracima koji nam mogu valjati narednih godina, a ne sad po svaku cijenu za sami baraz.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:41Na transfermarktu piše rođen u Malmeu, ako je rođen u Sarajevu, onda ako ne zaigra za nas savez je totalno propust napravio.
Ali pogledaj Bošnji:
Prosinecki je zaboravio napuniti kredit za telefon i nije mogao da se javi Lulicu u Rimu.Tristan10 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:58U principu ne bi trebalo da znaci gdje je ko rodjen i odakle je, nego samo da ima kvalitet i volju da igra za reprezentaciju. Ja se nekako nadam u Misimovica i Custovica. Izgleda ko da su agilniji od prijasnjih, ali eto treba sacekati i viditi sta nam donose. Sjecam se kad nam je Prosinecki pricao bajke, a nije mogao ni Lulica da ubjedi da se vrati, vjerujem da je Misimovic i Custovic druga prica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:41Na transfermarktu piše rođen u Malmeu, ako je rođen u Sarajevu, onda ako ne zaigra za nas savez je totalno propust napravio.
Ali pogledaj Bošnji:
To je vise greska saveza, jer mu nisu dali onu veliku karticu, od 50 KM.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/baraz ... /200203040
https://www.klix.ba/komentari/200203040
Relativno dobra analiza trenutne situacije.
klix
Komantari top!
Edit: Na ovu analizu bi samo dodao sljedece:
Bajevic - Macak u vreci.
https://www.klix.ba/komentari/200203040
Relativno dobra analiza trenutne situacije.
Komantari top!
Edit: Na ovu analizu bi samo dodao sljedece:
Bajevic - Macak u vreci.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel može luzerskiji komentar od ovoga? Čisto sumnjam.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Analiza je neozbiljna...
Neki dan sam pisao...Sunjic nije izgubio mjesto startera nego je bio povrijedjen mjesec i po i tek se vratio pred zimsku pauzu. Mozda u medjuvremenu i izgubi mjesto startera ali treba znati da je prije povrede bio starter u nekih 13 tekmi, ne sjecam se tacno, po 90 minuta...tek treba da krene proljetni dio.
Jajalo je nakon povrede izgubio mjesto startera ali i dalje relativno dovoljno minuta skuplja.
Duljevic nakon one jednomjesecne povrede nekako na startu prvenstva muku muci sa sitnijim povredama nakon toga koje ga svako malo udalje s terena po 15-ak dana...a on ionako neodgovoran i zapusten tesko da ce se nametnuti...a inače mi se bila svidjela ideja ovog trenera kada ga prekomandovao na poziciju spica ili poluspica par tekmi gdje je i bio starter...onda opet par sitnih povredica ucinise svoje.
Vidjet cemo sta ce biti do baraza.
Zuka se zeznuo ali evo i ispravio gresku...siguran sam 99% da ce biti starter u SPAL-u...
Neki dan sam pisao...Sunjic nije izgubio mjesto startera nego je bio povrijedjen mjesec i po i tek se vratio pred zimsku pauzu. Mozda u medjuvremenu i izgubi mjesto startera ali treba znati da je prije povrede bio starter u nekih 13 tekmi, ne sjecam se tacno, po 90 minuta...tek treba da krene proljetni dio.
Jajalo je nakon povrede izgubio mjesto startera ali i dalje relativno dovoljno minuta skuplja.
Duljevic nakon one jednomjesecne povrede nekako na startu prvenstva muku muci sa sitnijim povredama nakon toga koje ga svako malo udalje s terena po 15-ak dana...a on ionako neodgovoran i zapusten tesko da ce se nametnuti...a inače mi se bila svidjela ideja ovog trenera kada ga prekomandovao na poziciju spica ili poluspica par tekmi gdje je i bio starter...onda opet par sitnih povredica ucinise svoje.
Vidjet cemo sta ce biti do baraza.
Zuka se zeznuo ali evo i ispravio gresku...siguran sam 99% da ce biti starter u SPAL-u...