Bem ti lipu kartoteko
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Ni srpska nije Muhoniju mrskaLjoZee je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:34Muhonii, je li to slusas one tri trebe?MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:33Svi su favoriti protiv nasali ja ipak ocekujem i nadam se aBd tituli.
Cak iako je sarajVo #1 favoriTooo rito rito.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mohikanac12
- Kontakt:
U vrh glave nasi navijaci su 50/50 %. Ostalo sitna buranija.
Strah je svaciji, vjeruj.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Možda i jesu, ne kažem ja ništa, samo mislim nevezano za anketu i navijače da je to prilično teško za ostvariti. To je faktički pun stadion svaku tekmu, a Grbavica se ispuni od derbija do derbija + Europa eventualno.mohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 15:45
U vrh glave nasi navijaci su 50/50 %. Ostalo sitna buranija.
Strah je svaciji, vjeruj.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
turbo folk prije tekme, na pol i kad zavrsi tekma, 10k je pussy smoke. 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Znaci uz malo jecmenog soka i T.F glazbe mogli bi dovesti Ronalda.
Šta je rekao interni insajder, kad stižu ta pojačanja? Vidio sam samo da me Mohikanac proziva nešto 
Rekao je da gledamo zvanicnu od jucer pa nadalje. Vrlo precizan je bio.
@MocMahale444 a dje tu Sinan?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čuj nadalje, jest ga precizirao, pa to sam ti i ja mogao reći
- MocMahale444
Sinan I Kemal Malke na pol da ih probude.
Za kraj tekme Halid M “stoj jarane kud si bolan kreNo”
Insajderi vas izradise a vi se upalili ko lampica za gorivo.
Za kraj tekme Halid M “stoj jarane kud si bolan kreNo”
Insajderi vas izradise a vi se upalili ko lampica za gorivo.
Slušo se prijenos preko radija, kasno navečer bila tekma, julsko vece disati nisi mogo od sparine, u stanu sve pootvarano a radio pojačan do daske, stadion im bio negdje uz samo more, i sjecam se našeg komentatora kada je Gredić nabio loptu rece ode lopta pravac u more
MIHAJLOVIĆ !
**** li familiju ,kazu nasli mu x/o igrao satro po 12 sati radio
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Znam ga licno ,bas dobar momak iskreno je zavolio Zelju ali nama treba bolji golmanTMovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:02https://www.transfermarkt.com/marijan-a ... eler/62027
kako bi ja njega slatko vratio
ne kazem da je Buffon, ali bi bio upgrade u odnosu na ovu dvojicu.KANA je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:04Znam ga licno ,bas dobar momak iskreno je zavolio Zelju ali nama treba bolji golmanTMovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:02https://www.transfermarkt.com/marijan-a ... eler/62027
kako bi ja njega slatko vratio
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sjećam se kako su raja sa Čengić Vile iz kafića SSH i onih kafića okolo se organizovala i otišla gore na Island, oj kako lijep vakat našeg Kluba.Radmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 16:52Slušo se prijenos preko radija, kasno navečer bila tekma, julsko vece disati nisi mogo od sparine, u stanu sve pootvarano a radio pojačan do daske, stadion im bio negdje uz samo more, i sjecam se našeg komentatora kada je Gredić nabio loptu rece ode lopta pravac u more![]()
Na ovu dvojicu i Sinisu da stavis na gol bio bi upgrade 
Sinisa bi se bar bacao na sve strane
Sinisa bi se bar bacao na sve strane
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moćna slika
Samo ne kontam zašto crveni brojevi i ovi krajevi na zastavi, barjaku, transu ili šta je već ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.