ne mora značiti...primjer je prošla sezona kad smo izgubili oba El Klasika i opet smo bili u igri do zadnjeg kola...remi u Gijonu,Osasuni,poraz u Bilbau u periodu kada je Ronaldo bio povrijeđen tu smo izgubili titulu...i ako to smanjimo na minimum,Levante i slično titula je naša bez obzira na El Clasiko...Toxicity je napisao/la:A eto.. liga je takva da će 2 El Classica odlučit tko će biti prvak Španije, jer znamo da nitko ne može zaprijetiti Realu i Barceloni, tako da moramo bar bod uzet iz ovog dvoboja.. Minimalno
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa to onda znači da je i Barcelona gubila bodove u malim utakmicama i ipake je Classico bio odlučan za oba klubaRaul_64 je napisao/la:ne mora značiti...primjer je prošla sezona kad smo izgubili oba El Klasika i opet smo bili u igri do zadnjeg kola...remi u Gijonu,Osasuni,poraz u Bilbau u periodu kada je Ronaldo bio povrijeđen tu smo izgubili titulu...i ako to smanjimo na minimum,Levante i slično titula je naša bez obzira na El Clasiko...Toxicity je napisao/la:A eto.. liga je takva da će 2 El Classica odlučit tko će biti prvak Španije, jer znamo da nitko ne može zaprijetiti Realu i Barceloni, tako da moramo bar bod uzet iz ovog dvoboja.. Minimalno

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
6 bodova iz oba el clasica zaboravite jer su to Barcini bodovi - ti bodovi su njihovo vlasnistvo, možete se nadati ponovom nekom kiksu kao što je bio slucaj Hercules ili Sporting kojeg ce vjerovatno biti opet.
Real ne oscilira u formi i ne gubi bodove na manjim utakmicama i tu je njegova šansa.
Real ne oscilira u formi i ne gubi bodove na manjim utakmicama i tu je njegova šansa.
pa dobro ja govorim iz naše perspektive..šta bi bilo kad bi bilo...El Clasiko je bitan ali kažem ne mora odrediti ukupnog pobjednika,mada ako izgubimo oba El Clasika i osvojimo titulu nekako mi nebi bilo pravoToxicity je napisao/la:Pa to onda znači da je i Barcelona gubila bodove u malim utakmicama i ipake je Classico bio odlučan za oba klubaRaul_64 je napisao/la:ne mora značiti...primjer je prošla sezona kad smo izgubili oba El Klasika i opet smo bili u igri do zadnjeg kola...remi u Gijonu,Osasuni,poraz u Bilbau u periodu kada je Ronaldo bio povrijeđen tu smo izgubili titulu...i ako to smanjimo na minimum,Levante i slično titula je naša bez obzira na El Clasiko...Toxicity je napisao/la:A eto.. liga je takva da će 2 El Classica odlučit tko će biti prvak Španije, jer znamo da nitko ne može zaprijetiti Realu i Barceloni, tako da moramo bar bod uzet iz ovog dvoboja.. Minimalno
EDIT:Mandrak dominira
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma nema slađe nego osvojit Primeru i one lapane razvalit u obe tekme, teško al nije nemoguće 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Sve ide prema planu kod Mau-a
nadam se da ce nastaviti sa tim nizom 

- anonymousHD
- Kontakt:
Okey pametnjakovići, vidimo se posle tekme.. Pitam se hoćeš li i dalje tako pričati.. Stavi stan na kladionicu ako si tako siguran u pobjedu Farselone..Mandrak je napisao/la:6 bodova iz oba el clasica zaboravite jer su to Barcini bodovi - ti bodovi su njihovo vlasnistvo, možete se nadati ponovom nekom kiksu kao što je bio slucaj Hercules ili Sporting kojeg ce vjerovatno biti opet.

Ako real iscupa bod, prvi cu ovdje cestitati. U to ne sumnjajanonymousHD je napisao/la:Okey pametnjakovići, vidimo se posle tekme.. Pitam se hoćeš li i dalje tako pričati.. Stavi stan na kladionicu ako si tako siguran u pobjedu Farselone..Mandrak je napisao/la:6 bodova iz oba el clasica zaboravite jer su to Barcini bodovi - ti bodovi su njihovo vlasnistvo, možete se nadati ponovom nekom kiksu kao što je bio slucaj Hercules ili Sporting kojeg ce vjerovatno biti opet.

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
obozavam ove koji pisu farselona, ili jos bolje farsa

da ne bude da trolam kao blancos na nasoj temi, zelim vam odlican el clasico, sa mnogo dobrih poteza i golova. nek pobjedi tim koji to vise zasluzi.

da ne bude da trolam kao blancos na nasoj temi, zelim vam odlican el clasico, sa mnogo dobrih poteza i golova. nek pobjedi tim koji to vise zasluzi.
nije problem cistka kartona,ali moras priznati da se to radi ipak malo kulturnije.ono sinoc je bilo u rangu takve ciganije,da mi nikako to ne ide u vezu sa realom i njegovim ugledom.ako uefa propagira fair play,i ako je recimo salihovic mogao dobiti 4 utakmice kazne,zbog prigovora ,onda alonsa i ramosa treba kazniti najmanje sa po 3 utakmice neigranja.jer pricati na sva usta o fair playu,a onako jeftino ocistiti kartone,onda nek se uefa poklopi i ne sere ni jedne vise.Toxicity je napisao/la:A kralju čistka kartona.. Ne smijemo dopustit da bude propusta u osmini finalabarbarez je napisao/la:ja volim barselonu,sto znaci da mi real nije simpatican.niko ne moze pobiti cinjenicu da je real veliki klub,ali ono sinoc,je ravno dnu.ponjeli su se kraljevski nema sta,jadno da jadnije ne moze biti.EdinTM87 je napisao/la:Hahhahahah, Mou je stvarno car !![]()
Al' niko ne spominje kaznu koju cemo dobiti, nije UEFA glupa, a sjetimo se prije nekoliko sezona kako su Veliki Juninho i Cris ocistili kartone
Al' dobro za nas su to sitne pare![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- anonymousHD
- Kontakt:
znači po tebi je kulturnije da je ramos slomio nogu suarezu i tako očistio kartone, nego ono sinoć.. nit` je ajax oštećen, nit` je neko povređen.. svi živi i zdravi..barbarez je napisao/la:nije problem cistka kartona,ali moras priznati da se to radi ipak malo kulturnije.ono sinoc je bilo u rangu takve ciganije,da mi nikako to ne ide u vezu sa realom i njegovim ugledom.ako uefa propagira fair play,i ako je recimo salihovic mogao dobiti 4 utakmice kazne,zbog prigovora ,onda alonsa i ramosa treba kazniti najmanje sa po 3 utakmice neigranja.jer pricati na sva usta o fair playu,a onako jeftino ocistiti kartone,onda nek se uefa poklopi i ne sere ni jedne vise.

-
- Kontakt:
I zbog tog imena Kraljevski klub on mora sve proci po propisima i osvojiti sve po propisima dok ostale ekipe mogu taktizirati i biti pomagane od sudaca i sta jos ne.barbarez je napisao/la:ja volim barselonu,sto znaci da mi real nije simpatican.niko ne moze pobiti cinjenicu da je real veliki klub,ali ono sinoc,je ravno dnu.ponjeli su se kraljevski nema sta,jadno da jadnije ne moze biti.EdinTM87 je napisao/la:Hahhahahah, Mou je stvarno car !![]()
Al' niko ne spominje kaznu koju cemo dobiti, nije UEFA glupa, a sjetimo se prije nekoliko sezona kako su Veliki Juninho i Cris ocistili kartone
Al' dobro za nas su to sitne pare![]()

Ma pustite katalonce, laprdaju. Oni ne smiju nista reci nakon Chelsea i Ovreba i nakon Mourinhovog Intera i pustanja onih prskalica. Tu su pokazali cijelom svijetu da su cigani tako da nemaju pravo da ikome ista prigovaraju
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Pa Mou nije izgubio od kako vodi Real i da sad izgubi od Gvardiole, pa u El Clasicu je najbitnija taktika, sta ce tu Gvardiola pored MourinhaMandrak je napisao/la:Ako real iscupa bod, prvi cu ovdje cestitati. U to ne sumnjajanonymousHD je napisao/la:Okey pametnjakovići, vidimo se posle tekme.. Pitam se hoćeš li i dalje tako pričati.. Stavi stan na kladionicu ako si tako siguran u pobjedu Farselone..Mandrak je napisao/la:6 bodova iz oba el clasica zaboravite jer su to Barcini bodovi - ti bodovi su njihovo vlasnistvo, možete se nadati ponovom nekom kiksu kao što je bio slucaj Hercules ili Sporting kojeg ce vjerovatno biti opet.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
[youtube][/youtube]
Hehe, kako slušaju, nema hoćeš-nećeš... moraš
Hehe, kako slušaju, nema hoćeš-nećeš... moraš

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- _karabaja_
- Kontakt:
Nisam navijac a ni simpatizer Reala sta vise antisimpaticni ste mi, ali moram priznati strasna ekipa i igra. Trenutno daleko najkvalitetnija ekipa sa najkvalitetnijim pojedincom (Ronaldo) i po kvalitetu nasljednikom Fergusona. Mourinho je ono sto je trebalo Realu autoritet, kvalitet, lider i osoba koja preuzima pritisak na sebe.
Samo ono sinoc nije trebalo uciniti onako ofirno i ja mislim da pravila to ne dozvoljavaju. Trebali bi dobiti kaznu ako UEFA ne popusti vecim timovima jer ubjedjen sam da je to ucinio neko iz Lyona ili Rubina da bi dobio kaznu
.
Samo ono sinoc nije trebalo uciniti onako ofirno i ja mislim da pravila to ne dozvoljavaju. Trebali bi dobiti kaznu ako UEFA ne popusti vecim timovima jer ubjedjen sam da je to ucinio neko iz Lyona ili Rubina da bi dobio kaznu

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Ne znam samo zasto Mislis da je mourinho toliko bolji od guardiole,Secam se meca,barcelona-inter u grupi(2-0)
kad je inter imao za 90 min ukupno 1 sut na gol,posle su dosta srecno prosli,i to nam se vratilo za onaj mec sa chelsijem,sezona 2008/2009,nzn ko je tad bio trener reala,al je imao oko 15 pobeda do el clasica i tada je puko real 2-6.Svaka cast Murinhu na titulama,al daleko od toga da ce taktita toliko da odlucuje u el clasicu,dzaba njemu sva taktika,kad npr.ronaldo ne bude imao srece na mecu,pa ga nece nijedan sut itd!od jacih protivnika ste jedino dobili real kod kuce i to je sve!to sto punite ajax,bilbao,almeriu itd je druga prica!ZAto nemojte sa tim pricama"sledeca je na redu mala barcelona,jer se zna ko je u derbiju MAKRO a KO K U R V A!
kad je inter imao za 90 min ukupno 1 sut na gol,posle su dosta srecno prosli,i to nam se vratilo za onaj mec sa chelsijem,sezona 2008/2009,nzn ko je tad bio trener reala,al je imao oko 15 pobeda do el clasica i tada je puko real 2-6.Svaka cast Murinhu na titulama,al daleko od toga da ce taktita toliko da odlucuje u el clasicu,dzaba njemu sva taktika,kad npr.ronaldo ne bude imao srece na mecu,pa ga nece nijedan sut itd!od jacih protivnika ste jedino dobili real kod kuce i to je sve!to sto punite ajax,bilbao,almeriu itd je druga prica!ZAto nemojte sa tim pricama"sledeca je na redu mala barcelona,jer se zna ko je u derbiju MAKRO a KO K U R V A!

Zadnja izmjena: losmi, dana/u 24 nov 2010, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i ti pukolosmi je napisao/la:Ne znam samo zasto Mislis da je mourinho toliko bolji od guardiole,Secam se meca,barcelona-inter u grupi(2-0)
kad je inter imao za 90 min ukupno 1 sut na gol,posle su dosta srecno prosli,i to nam se vratilo za onaj mec sa chelsijem,sezona 2008/2009,nzn ko je tad bio trener reala,al je imao oko 15 pobeda do el clasica i tada je puko real 2-6.Svaka cast Murinhu na titulama,al daleko od toga da ce taktita da odlucuje u el clasicu,dzaba njemu sva taktika,kad npr.ronaldo ne bude imao srece na mecu,pa ga nece nijedan sut itd!od jacih protivnika ste jedino dobili real kod kuce i to je sve!to sto punite ajax,bilbao,almeriu itd je druga prica!ZAto ne mojte sa tim pricama"sledeca je na redu mala barcelona"'itd.JER se zna ko je u ovom derbiju MAKRO,a ko **** :Dtaktika,kad npr.ronaldo ne bude imao srece na mecu,pa ga nece nijedan sut itd!od jacih protivnika ste jedino dobili real kod kuce i to je sve!to sto punite ajax,bilbao,almeriu itd je druga prica!ZAto ne mojte sa tim pricama"sledeca je na redu mala barcelona"'itd.JER se zna ko je u ovom derbiju MAKRO,a ko ****

Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.