Idi popij kafu, prohodaj, pogledaj šta na TV-u dok ova frka sva prođe, jbg

Idi popij kafu, prohodaj, pogledaj šta na TV-u dok ova frka sva prođe, jbg
Samo ti Amar u glavi.Bolje ti je smisljaj nacin kako otjerat upravu,to vam je valjda primarni zadatak ove godine?
pa jbg Radovac mu bio želja kao i Sadiku, prizivali se dolazili na tekme.....
Evo recimo moji pitari sa ciglana kazu da od prve utakmice ide UPRAVA NAPOLJE.To ces i sam vidjet kad krene sezona.
Pantelija je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:08Nabijem na ku. rac svakog debilna koji se javlja igracima ili djevojci zeni igraca s kojima pregovaramo. Sve vam seljački je. bem imate li imalo dostojanstva selo vam j. bem seljacku.
Zamisli kakav mozak moras biti i debil da pises nekome eee hoxel Izet kod nas... Hoce ti mamu je. bat.
Kakva smo mi seljadija
Sta ti mašeš mater ti štrumfovske pazi da ti Izo ne uleti na tribinu pa da plaćaš reketRadmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:10Pantelija je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:08Nabijem na ku. rac svakog debilna koji se javlja igracima ili djevojci zeni igraca s kojima pregovaramo. Sve vam seljački je. bem imate li imalo dostojanstva selo vam j. bem seljacku.
Zamisli kakav mozak moras biti i debil da pises nekome eee hoxel Izet kod nas... Hoce ti mamu je. bat.
Kakva smo mi seljadija![]()
![]()
![]()
Pantelija je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:13Sta ti mašeš mater ti štrumfovske pazi da ti Izo ne uleti na tribinu pa da plaćaš reketRadmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:10Pantelija je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:08Nabijem na ku. rac svakog debilna koji se javlja igracima ili djevojci zeni igraca s kojima pregovaramo. Sve vam seljački je. bem imate li imalo dostojanstva selo vam j. bem seljacku.
Kakva smo mi seljadija![]()
![]()
![]()
mačak nemoj da ti
moze puno bolje ali za pocetak nije lose sa jakim protivnikom
Dobar Velež sve ide svojim tokom ovaj Shakhtyor nije ni malo bezveze ekipa izborio je Evropu zaostao 5 bodova iza Bate -a
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, GradKamena2, HariTz, HyperOS, samirr, Vanja8 i 23 gosta.