BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Brkic je upao u turnir 250 Monp... U pitanju je dubl...
Je li se ovo Dzumhur zainatio, da mi dokaze, da nisam u pravu

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Napokon meč u skladu sa rejtingom. 6:2 6:2 protiv 215-og.
Daj bože da je došao pameti.
Daj bože da je došao pameti.
- Disperadun
- Kontakt:
Čini mi se da bi ovo mogla biti dobra sezona za Damira I da će se vratiti u top50 u narednom periodu. Nakon Halysa, danas protiv Benechtrichta uzeo prvi set sa 6-2 a u drugom vodi 1-0 uz brejk. Mislim da bi mogao daleko dogurati na ovom turniru.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Napravio jos jedan brejk, ali u nastavku izgubio svoja dva servis-gejma. Previse se opusti ponekad u trenucima kada ima rezultatsku prednostDisperadun je napisao/la: ↑03 feb 2020, 15:06Čini mi se da bi ovo mogla biti dobra sezona za Damira I da će se vratiti u top50 u narednom periodu. Nakon Halysa, danas protiv Benechtrichta uzeo prvi set sa 6-2 a u drugom vodi 1-0 uz brejk. Mislim da bi mogao daleko dogurati na ovom turniru.

Je li izaslo na koga ide.
Gledajuci moguce protivnike. Novak bi mu bio mozda najbolji, poslije na Busta-u, pa na Monfilsa
Gledajuci moguce protivnike. Novak bi mu bio mozda najbolji, poslije na Busta-u, pa na Monfilsa

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ide na Felixa. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Od Novaka izgubio nedavno 6:1, 6:1, vjerovatno mu bas i ne lezi... Ide Damir na mladog Felixa... Dobio ga je jednom prije mozda godinu-dvije, ali sada je to drugacija prica, iako mislim da Damir nije bez sansi.

Sad vidjeh da su Damir i Felix igrali na cvelendzeru u Francuskoj, prije 2,5 godine. Davno je to bilo, sada je Felix dosta sazrio...
Konačno dvije rutinske pobjede, nije loše ušao u sezonu, i na AO-u je odigrao dobar meč.
Feliksa je povreda dosta unazadila, ne liči za sad na sebe, tako da nije loša opcija. A i naredno kolo bi imao povoljan zrijeb.
Feliksa je povreda dosta unazadila, ne liči za sad na sebe, tako da nije loša opcija. A i naredno kolo bi imao povoljan zrijeb.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad igra nas GOAT?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SantiCazorla08
- Kontakt:
SantiCazorla08 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:00Sutra ne prije 20:30 zadnji meč na centralnom terenu.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nefisa otpuhala neku curu 6-0 6-0. Ta bi se mučila da osvoji kod nas državno za djevojčice do 14 godina 

Damir vezao dvije pobjede bez izgubljenog seta, to se rijetko viđalo i u danima najbolje forme 
Iskreno se nadam da je ovo znak neke bolje forme i općenito uspješnije godine za njega, na AO je odigrao dobar meč protiv Stana, vezao ovdje dvije pobjede u kvalama, možda će nam večeras ovaj meč protiv Augera reći nešto više, šta možemo očekivati od Džumhura ove godine.

Iskreno se nadam da je ovo znak neke bolje forme i općenito uspješnije godine za njega, na AO je odigrao dobar meč protiv Stana, vezao ovdje dvije pobjede u kvalama, možda će nam večeras ovaj meč protiv Augera reći nešto više, šta možemo očekivati od Džumhura ove godine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
http://live.harleyquinnwidget.live/stre ... 30224.html
Gledajte Tomu dok Damir ne poćne
Gledajte Tomu dok Damir ne poćne
Damir iz 2017. bi se poigrao s ovako lošim Feliksom. Al ovaj...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel ima neko link da ne sjecka? Prenosi li neki kanal mozda?
-
- Kontakt:
Gdje da se gleda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.