FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo da ne ispusimo evropu... Eventualno kup 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vidis kakva je situacija kakodabudempozitivan
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj igramo evropu aBd, idemo s borbom za 3. ili 4. mjesto 
Pucati samo na visoko tj. 3. mjesto
- mohikanac12
- Kontakt:
Anketa je vrh. Isto ovako je bilo i za titulu na pocetku sezone, kakav Zeljo, raspadaju se.
Vidjecemo sve, brzo ce utakmice.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Blažević se priključuje Željezničaru u Antaliji?
Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao SportSport.ba Blažević će se uskoro priključiti ekspediciji Željezničara koji već nekoliko dana borave u Antaliji.
prema nezvanicnim informacijama = prema informacijama koje smo prepisali sa foruma
e_svasta Prije 29min
MIHAJLOVIĆ !
Tko je ovaj e_svasta? Tko nas to spijunira?
Kako tece oporavak Zeca znas li? Cini mi se da su se posvetili svi u klubu maksimalno njegovom oporavku?mohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:07Anketa je vrh. Isto ovako je bilo i za titulu na pocetku sezone, kakav Zeljo, raspadaju se.
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
On da ne znam ti kad da se oporavi, prva naredna povreda ja bi ga pozvao na raskid ugovora. Idi brate u penziju imas godina, ili idi u ove 'stan' zemlje, koreja, kina zaradi tamo. Sem toga imamo mi dosta problema sa igracima i bez njega.
Radnik, Zvjezda gostovanje, pa zavisno od rezultata u te dvije utakmice da vidimo kuci protiv Tuzle na otvaranju krova istoka tih 10.000, a onda opet kasnije u zavisnosti od rezultata.
Radnik, Zvjezda gostovanje, pa zavisno od rezultata u te dvije utakmice da vidimo kuci protiv Tuzle na otvaranju krova istoka tih 10.000, a onda opet kasnije u zavisnosti od rezultata.
Mjau !
Machak je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:20On da ne znam ti kad da se oporavi, prva naredna povreda ja bi ga pozvao na raskid ugovora. Idi brate u penziju imas godina, ili idi u ove 'stan' zemlje, koreja, kina zaradi tamo. Sem toga imamo mi dosta problema sa igracima i bez njega.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- kolezeljovac
- Kontakt:
Saznali smo vec za Blazevica nema vise F5 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj kad se zacuje u 1. pretkolu Europa League himna s pogledom na natkriveni istok.... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.