Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Po snijegu se auto garažira. Ljudi su totalno nepismeni kada su ti uslovi u pitanju.
Ne možeš biti pametan nikako. Malo bude vozila po putu kad je snijeg i debil se lijepi uz tebe. Udari te i kaže. Izvini jaro slabe mi kočnice.
Gdje neće biti slabe. Da ih imaš ko u Nascaru pod takvim uslovima ćeš udariti nekog.
Ne možeš biti pametan nikako. Malo bude vozila po putu kad je snijeg i debil se lijepi uz tebe. Udari te i kaže. Izvini jaro slabe mi kočnice.
Gdje neće biti slabe. Da ih imaš ko u Nascaru pod takvim uslovima ćeš udariti nekog.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa moraš nekad naučiti i po snijegu voziti, samo treba biti oprezan, smanjiš za brzinu manje u odnosu na kako inače voziš i prilagodiš se opet uslovima ako su lošiji. Čak mi se čini da se više ovih nesreća dešava ljeti jer zimi dosta ljudi vozi opreznije negoli inače, posebno ako ima snijega na cesti.ASD je napisao/la: ↑04 feb 2020, 20:44Po snijegu se auto garažira. Ljudi su totalno nepismeni kada su ti uslovi u pitanju.
Samo dobre gume i ne žuriti, jer se stigne svugdje, 5 minuta gore dole, znam kad vozim na posao da ovi što me preteknu opet čekaju na semaforu istom na kojem sam i ja tako da ništa ne dobiju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zalosno. I ja se uvijek vezem kada vozim. Taman da vozim 3 minute ja se svezem iako ni to ti ne moze pomoci u nekim situacijama ali ipak imas vece sanse. Dzaba ti je nekad koliko god da pazis jer ne znas kakva budala ide iz suprotnog smjera ili da li imaju zdravstvenih problema, ili su izgubili kontrolu nad autom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ASD
- Kontakt:
Ne govorim za sebe, nego ljude iza mene što ne znaju držati rastojanje. Takvi neće nikad naučiti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 20:59Pa moraš nekad naučiti i po snijegu voziti, samo treba biti oprezan, smanjiš za brzinu manje u odnosu na kako inače voziš i prilagodiš se opet uslovima ako su lošiji. Čak mi se čini da se više ovih nesreća dešava ljeti jer zimi dosta ljudi vozi opreznije negoli inače, posebno ako ima snijega na cesti.ASD je napisao/la: ↑04 feb 2020, 20:44Po snijegu se auto garažira. Ljudi su totalno nepismeni kada su ti uslovi u pitanju.
Samo dobre gume i ne žuriti, jer se stigne svugdje, 5 minuta gore dole, znam kad vozim na posao da ovi što me preteknu opet čekaju na semaforu istom na kojem sam i ja tako da ništa ne dobiju.
Zajeban pogleda za volanom nekog tabuta, ćiza na glavi, odvrnut džala i pacov
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Jbg led, kako je moguce ovakav udes napraviti...Koja brzina bila, sta je radio instruktor....Cura platila zivotom njemu nista...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ne idem gdje ne mogu pješke, ja sam omeđen čovjek
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nije do njega, ovaj proklizao i pokupio ih. Sta moze instruktor u takvom slucaju?Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:24Jbg led, kako je moguce ovakav udes napraviti...Koja brzina bila, sta je radio instruktor....Cura platila zivotom njemu nista...
I am not yet born; O hear me.
Pa kacam gradski dečko. Svugdje mogu pješke ili taksijem.
Nullius in verba
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Boze sacuvaj.Bundesliga je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:32Nije do njega, ovaj proklizao i pokupio ih. Sta moze instruktor u takvom slucaju?Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:24Jbg led, kako je moguce ovakav udes napraviti...Koja brzina bila, sta je radio instruktor....Cura platila zivotom njemu nista...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Ljudi voze ko kamikaze, a pretovari kamiona su sasvim normalna stvar.
Nullius in verba
Kojim se prijevoznim sredstvom služe ovi iz Soline kad se spuštaju u civilizaciju?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zavisi. GIPSov 2A ili Elan skije za skokove.
Nullius in verba
Ja kontam da oni mrze Islam ali ne znam kako ne vide da su Turci ljudi koji piju na smrt, ubise one bijele rakijetine, plus imaju najjeftinije bordele u Europi. Dzaba ih mrze realno.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:06I evo ga opet.![]()
Jbo majku daoce Turke zbrisat kakav virus ili nuklearni rat.
Samo da vama dvojici bude lakse![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Malo se prica o tome ali kako je lira pala mogao bi jeftino da se zabavis sa Moldavkama, Bugarkama, Ukrajinkama, mozda i na nasu naletis heh. Slavenke vole garav cock ne znam zasto. Nije bas neka higijena na prvu, ako nisi gadljiv plaho bujrum.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."