Dva puta Adzem, pa onda dva puta Osim. Bordo kuja

I ne, ne mislim na Sabrinu.
Moji su doveli BilbijuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:09Sta je bilo?Prpa sto smo doveli TSS i kontaktiramo igrace tipa Hajrovica,dok vi pokusavate dovesti Blazevica i Fanima..Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:06Pitarska tema je odlicna prvo Izet dolazi pa Izet mozda poletio prema njima pa sutra Izet nece da dodje na kraju se posvadjaju i zakljuce da mu zena nije dala da dodje kao nece ona da zivi u Sarajevu![]()
![]()
![]()
A necemo zaboraviti Miletica i Jamaka![]()
E jbg ondaAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:25Moji su doveli BilbijuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:09Sta je bilo?Prpa sto smo doveli TSS i kontaktiramo igrace tipa Hajrovica,dok vi pokusavate dovesti Blazevica i Fanima..Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:06Pitarska tema je odlicna prvo Izet dolazi pa Izet mozda poletio prema njima pa sutra Izet nece da dodje na kraju se posvadjaju i zakljuce da mu zena nije dala da dodje kao nece ona da zivi u Sarajevu![]()
![]()
![]()
A necemo zaboraviti Miletica i Jamaka![]()
![]()
Uslov da Pavic produzi je bilo dovodjenje Miletica. Ista agencija ih zastupa.
Kakve to veze ima sto ih zastupa ista agencija po transfernarktu ?
TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 feb 2020, 04:40Kako se ono nazor pokusava smijati. Kao njima smijesno sto Sarajevo pregovara i dovodi igrace koji kostaju vise nego njihov prvi tim plus rezerve![]()
Kamatar nudio Tinkiju 3000KM platu i 100 000 ispod stola ali da se strpi dok se ne snadju za lovu![]()
![]()
![]()
![]()
POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE![]()
![]()
![]()