Ma nisu to igraci Slavije ovi sto su igrali su ugl igraci sa strane od ovog golmana,te Mrse(ovaj sto je lobovo Karica) do Ligate novinara itd itd...bilo je i tu nekih vasih iz Slavije ali ovi sa strane sto su dosli su standardni na ovim malonogometnim turnirima pa igraju kako ih ko zovneDevil je napisao/la:Kad si vec kod ove slike ko je ovaj golman Slavije,prvi put cujem za njega![]()
i onaj igrac 25 nosio ne znam mu ime,sto je lobovao Karica,prelep gol.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam da nisu iz Slavije al' samo njih trojica ostali su tu,igrao i onaj mali Berjan on je ja mislim u kadetima Slavije,mislim da je cak bio jedno vreme i u Zelji,malog sam gledao jednom na turniru i odavno nisam video mladjeg igraca da tako zrelo igra.miky_hz je napisao/la:Ma nisu to igraci Slavije ovi sto su igrali su ugl igraci sa strane od ovog golmana,te Mrse(ovaj sto je lobovo Karica) do Ligate novinara itd itd...bilo je i tu nekih vasih iz Slavije ali ovi sa strane sto su dosli su standardni na ovim malonogometnim turnirima pa igraju kako ih ko zovneDevil je napisao/la:Kad si vec kod ove slike ko je ovaj golman Slavije,prvi put cujem za njega![]()
i onaj igrac 25 nosio ne znam mu ime,sto je lobovao Karica,prelep gol.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ko radi taj i gresi!!!19TM87 je napisao/la:a jeste culi zajko zebe igrac sarajeva hahahahahahahaha....pa ono nem nigdje
i jos jedan kiks
- spielführer_21
- Kontakt:
Amar na Bht1 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Amar Osim sagovornik na Bht-u ovo emisija posvecena LP
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Zelji su se stvari poklopilo u zadnje vrijeme,prvi dio sezone smo zavrsili na dobrom 2 mjestu,novi sponzor,ekipa se konacno uigrala i svi znamo da uz 2-3 kvalitetna i ciljana pojacanja na proljece mozemo stici Borac..Amar zna sta radi,i vjerujem da ce Zeljo dugo vremena biti najbolji klub u BIH!
"malo seljacki, al dobro..." kralj!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- neutralan__
- Kontakt:
Nobel prize za postbosnas_ je napisao/la:Zelji su se stvari poklopilo u zadnje vrijeme,prvi dio sezone smo zavrsili na dobrom 2 mjestu,novi sponzor,ekipa se konacno uigrala i svi znamo da uz 2-3 kvalitetna i ciljana pojacanja na proljece mozemo stici Borac..Amar zna sta radi,i vjerujem da ce Zeljo dugo vremena biti najbolji klub u BIH!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ponovio je jedno 3-4 putaSeyo_TM je napisao/la:"malo seljacki, al dobro..." kralj!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Kaze ima takvih primjera i kod nas u ligi kaze Amar ne znam ja...hahahahaSeyo_TM je napisao/la:"malo seljacki, al dobro..." kralj!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne komentarišem Hapoel. 
kome dajes prednost.schalke il lion.
ammar:
"hm..mozda salke zbog boje dresova"
ammar:
"hm..mozda salke zbog boje dresova"
-PAJA Fan Club!!
Amar: Navijam za Schalke zbog bije dresova. Evo jedna 100% provjerena informacija. Prije sat vremena sam vidio Dragan Jovića šeta Titovom i pije kafu u BBI centru. Mora da će kod pitara. Sa istim informacijama raspolagale i hrenovke prije 15-tak dana.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
jovic je danas potpisao ugovor i sjeo na klupu zvijezde...avlami97 je napisao/la:Amar: Navijam za Schalke zbog bije dresova. Evo jedna 100% provjerena informacija. Prije sat vremena sam vidio Dragan Jovića šeta Titovom i pije kafu u BBI centru. Mora da će kod pitara. Sa istim informacijama raspolagale i hrenovke prije 15-tak dana.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Sta ima teoreticari zavjere
Nezz na kojim temama, ali cini mi se na FKS se govorilo da ce namjestiti da igraju finale ljoŽe i torpedo..pa kenjac
Onaj Zeba je stvarno cudo, svaki turnir se uvjerim, ali ovako, preko TV izgleda jos bolji
Prolazi dok kazes GO !
Al me sjeba onaj oficijalni spiker, rece da je Zeba igrac FKS
i cini mi se da je prilikom urucivanja rekao da je sarajevo 1. mjesto..ili su mi se usi bile pomutile same od sebe
A sto me iznervirase oni sedmogodisnjaci i osmogodisnjaci na onoj tribini..Doslo mi bilo da odvijem Sabana da ih ne cujem
Prvo govore Zebi: Jaaaavi seee, Jaaaavi seeee ! Pa cujes: Nemoras pi***
Ali nema veze..jos me samo jedno interesuje..Hoce li biti organizovano navijanje na onom Bozicnom, sad ce valjda i on..ili cemo cekati da vidimo hocemo li igrati protiv torpeda pa da onda idu Manijaci.
Valjda se ide zbog kluba a ne zbog protivnika
Nezz na kojim temama, ali cini mi se na FKS se govorilo da ce namjestiti da igraju finale ljoŽe i torpedo..pa kenjac
Onaj Zeba je stvarno cudo, svaki turnir se uvjerim, ali ovako, preko TV izgleda jos bolji
Prolazi dok kazes GO !
Al me sjeba onaj oficijalni spiker, rece da je Zeba igrac FKS
A sto me iznervirase oni sedmogodisnjaci i osmogodisnjaci na onoj tribini..Doslo mi bilo da odvijem Sabana da ih ne cujem
Ali nema veze..jos me samo jedno interesuje..Hoce li biti organizovano navijanje na onom Bozicnom, sad ce valjda i on..ili cemo cekati da vidimo hocemo li igrati protiv torpeda pa da onda idu Manijaci.
Valjda se ide zbog kluba a ne zbog protivnika
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ako neko ima duksericu 1987 ili sal (bar) da prodaje neka mi se javi na pp
mislim da se organizovano ide na finale najvjerovatnije da ce se ic na Haseta ako bude u velikoj
mislim da se organizovano ide na finale najvjerovatnije da ce se ic na Haseta ako bude u velikoj
svoj ti pos'o !
-
old school
- Kontakt:
elementh nisi ti dobar,ako nismo isli na bajramski ne idemo ni na bozicni ako ne budemo igrali protiv sarajeva logicki zar ne,nije tu u pitanju klub ili ljubav prema klubu,sto da idemo protiv neke slavije na MALONOGOMETNOM TURNIRU
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
benfika primi tricu dobro smo mi prosli
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Ama Hapoel ne komentarišem.nick je napisao/la:benfika primi tricu dobro smo mi prosli
U mom svijetu važe moja pravila
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.