A nije mi dzaba ni medo nickKANA je napisao/la: ↑05 feb 2020, 10:43a vjerujem ti bruda ,nije njemu djaba nick mrki zagorio brat nije ga odavno nikom stavio![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ima peticu da primimo u prvom ako tako budemohikanac12 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:06Imam neki osjecaj da ce danas poceti obrnuto, druga pa prva ekipa.
"Moj me insekt nikada ne vara."![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo treba gubit na pripremnim, 2013 kad smo izdominirali ovako su tekle zimske pripreme

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- mohikanac12
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:13Ima peticu da primimo u prvom ako tako budemohikanac12 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:06Imam neki osjecaj da ce danas poceti obrnuto, druga pa prva ekipa.
"Moj me insekt nikada ne vara."![]()
Dosta. Ne treba biti gladan.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
nego braco spasi nas Celik ovaj prelazni rok
da nisu u raspadu mi nebi imali koga dovesti .
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I prije samog otpisivanja Ramovica i Asima mi smo bili deficitarni na krilnim pozicijama, sto brojcano sto kvalitetom. A pogotovo sada.
Mene malo brine sto jos nema krila, treba nam pravo. Mislim da Subasic to nece moci pokriti ove sezone, vidjelo se da jos nije spreman za ovaj nivo.
Odbrana i veza su nam maksimalno popunjeni, i kvalitetom i kvantitetom.
Mene malo brine sto jos nema krila, treba nam pravo. Mislim da Subasic to nece moci pokriti ove sezone, vidjelo se da jos nije spreman za ovaj nivo.
Odbrana i veza su nam maksimalno popunjeni, i kvalitetom i kvantitetom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Uvijek problemi sa krilom yebem ti krilo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
united1337
- Kontakt:
Treba Zebu kontaktirati

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Tu je Big Dž, ne brinite 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trening danas trening sutra juce.Koga vise libo za trening normalno da ce trenirat. Daj malo postava system igre ocekivanja. Da se razumijemo nismo ni jedno pojacanje doveli Zec vazda povrede Zaim osto neznam na osnovu cega i sad ko fol nebitan rezultat a sta je onda bitno.Standardna bice to dobro kako da nece.Ja sa ovim igracima nevidim titule ni na mapi dakle Evropa plafon. Pogledajte malo druge pa recite koje su sanse. Navijacki niko sretniji od mene ali fali dobar golman nek krilo i rezervni spic a to Zaim nije nije ni pod raznim trikovima.
Izgleda danas lose vrijeme kod pulena. Cuvat se samo nekih povreda ne daj Boze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na kojem stadionu u Bosni i Hercegovini najviše volite igrati?
“Grbavica.”
Povezivali su vas sa prelaskom na Grbavicu, možda se desi da tu igrate domaće utakmice?
“Možda.”
Fanimo, ali nista za sad od toga.
“Grbavica.”
Povezivali su vas sa prelaskom na Grbavicu, možda se desi da tu igrate domaće utakmice?
“Možda.”
Fanimo, ali nista za sad od toga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Nastrojeni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], MrkiMedo i 5 gostiju.