i u hajduk je radio par puta isti driblingElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:58Izgleda je Tincek usavrsio ovaj driblingRajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:50https://sportsport.ba/fudbal/tino-sven- ... slo/303616ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:47Al fakat kako raja zaboravi na dolazak TSS to je cudo. Mozda je i bolje ovako da mu se nestvara pritisak![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Najprirodnije bi bilo da uzme sedmicu a Hebib peticu. Heba svakako igra beka, manji broj mu bolje stoji, a Sušić sa sedmicom na leđima bi bio i jak marketinški potez.
Mada, on se na instagramu zove @tinosusic31, tako da mislim da mu je to omiljeni broj svakako.
Mada, on se na instagramu zove @tinosusic31, tako da mislim da mu je to omiljeni broj svakako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
A kako bi mu tek stajala sedmica na retro dresu.skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:41Najprirodnije bi bilo da uzme sedmicu a Hebib peticu. Heba svakako igra beka, manji broj mu bolje stoji, a Sušić sa sedmicom na leđima bi bio i jak marketinški potez.
Mada, on se na instagramu zove @tinosusic31, tako da mislim da mu je to omiljeni broj svakako.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- RajaBa1983
- Kontakt:
i ja bi isto volio da uzme 7skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:41Najprirodnije bi bilo da uzme sedmicu a Hebib peticu. Heba svakako igra beka, manji broj mu bolje stoji, a Sušić sa sedmicom na leđima bi bio i jak marketinški potez.
Mada, on se na instagramu zove @tinosusic31, tako da mislim da mu je to omiljeni broj svakako.![]()
ali izgleda da cojk voli broj 31
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kakav 31 nije Rahim Sterling kad je tek počeo igrati za Liverpool nek uzme 7 i nek šuti...
ISTINA ZA VEDRANA!
AlfredNobel je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:43A kako bi mu tek stajala sedmica na retro dresu.skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:41Najprirodnije bi bilo da uzme sedmicu a Hebib peticu. Heba svakako igra beka, manji broj mu bolje stoji, a Sušić sa sedmicom na leđima bi bio i jak marketinški potez.
![]()
![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
da li ce vise biti pojacanja
ja mislim da nam treba bar jos jedan u odbrani
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Furka nikad ne treba da zavara. Treba uvijek pamtiti, opominjati i nikad oprostiti atmosferu koju je mag proizveo u i oko kluba. Samo tako je moguće da nam se opet ne ponovi. Što dalje od svetinje!MortemHz je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:15Hvala ti brateElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:45Pricajte vi sta hocete ova furka je ujedinila upravoljupce i husrefoljupce i očistila temu![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
V.V.D.RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:49da li ce vise biti pojacanja
- RajaBa1983
- Kontakt:
Virgil van Dijkskoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:52V.V.D.RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:49da li ce vise biti pojacanja
ja mislim da nam treba bar jos jedan u odbrani![]()
nije lose
- feniksptica
- Kontakt:
Hebib je desno krilo tradicionalno taj igrac nosi sedmicuskoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:41Najprirodnije bi bilo da uzme sedmicu a Hebib peticu. Heba svakako igra beka, manji broj mu bolje stoji, a Sušić sa sedmicom na leđima bi bio i jak marketinški potez.
Osim toga mislim da je dogovoreno da Kurdic naslijedi taj broj poslije Anela
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vojvoda Vranješ Dobroćudni?skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:52V.V.D.RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 12:49da li ce vise biti pojacanja
ja mislim da nam treba bar jos jedan u odbrani![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta fali broju 5 ko onomad u Rejalu sto je nosio Ziledin Zazidan 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!

Svaka slićnost TSS-a i Sabanovića je slućajnost
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tino se fura na Schweinsteigera 
Profa, pa i sa Misketom se birvaktile pregovaralo, s tim da je Dino fening vrsio samopromociju objavom slika sa kafe.
I sad smo pregovarali, nekako se saznalo za to i krenula prica - nista spesl. Ovaj put nije proslo, dok je recimo za Susica proslo ‚glat‘.
Vorsah nije igrao 100 godina i neka ga van FKS, Pantic je vec druga prica, bujrum!
Profa, pa i sa Misketom se birvaktile pregovaralo, s tim da je Dino fening vrsio samopromociju objavom slika sa kafe.
I sad smo pregovarali, nekako se saznalo za to i krenula prica - nista spesl. Ovaj put nije proslo, dok je recimo za Susica proslo ‚glat‘.
Vorsah nije igrao 100 godina i neka ga van FKS, Pantic je vec druga prica, bujrum!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazu da kad na treningu igramo izmedju sebe, da je Tino dzoker i igra sa onom ekipom koja u tom momentu ima loptu 
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Na storijima na instagramu primjetio sam da je dva puta pogrijesio, hmmElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:39Kazu da kad na treningu igramo izmedju sebe, da je Tino dzoker i igra sa onom ekipom koja u tom momentu ima loptu![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Već se pokazuje kao boliqurac, dva pogrešna pasa uz nonšalantan pristup. Žali bože 30.000 KM, bolje da su dali Guzini koji se barem trudi i uložili u našu djecu.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:39Kazu da kad na treningu igramo izmedju sebe, da je Tino dzoker i igra sa onom ekipom koja u tom momentu ima loptu![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Zavaravamo protivnike da nije u formi.ajdohordas je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:44Na storijima na instagramu primjetio sam da je dva puta pogrijesio, hmmElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:39Kazu da kad na treningu igramo izmedju sebe, da je Tino dzoker i igra sa onom ekipom koja u tom momentu ima loptu![]()
![]()
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, VolimoSarajevo, zagorski i 72 gosta.