Musa dere jarca.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Možda je 5arajevo qarina ali zato će ih Tinček koštati oko 700.000 godišnje.
Musa dere jarca.
Musa dere jarca.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ako je Sarajevo **** vi ste picajzla bez titule 7 godina a 8 dolazimohikanac12 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 10:59Možda je 5arajevo qarina ali zato će ih Tinček koštati oko 700.000 godišnje.
Musa dere jarca.![]()
Sekirate se da ce neko oderat milijardera? Neda Bosnjo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
Bas je glupo ismijavati Sarajevo zbog dovodjenja igraca profila Susica. Za nasu ligu je ovo odlican i marketinski trik, a i zbog samog kvaliteta.
Sigurno da znaju sta rade u njihovoj Upravi i da li mogu istrpiti ovakav jedan transfer. Previse se negative nakupilo oko Sarajeva ove sezone, rezultati ispod ocekivanja, navijaci na ivici strpljenja i trebao im je jedan ovakav potez. Ja im cestitam na tome.
Sa druge strane ocito da je Susicu tesko se izboriti u jacim ligama, nije taj kapacitet za neke velike domete, mada svako ko prati INO fudbal zna da svakakvih smijurija tamo igra, ali je daleko lakse domacim igracima igrati u svojoj ligi, nego strancu.
Tino mi djeluje prespor, lijen na terenu, staromodan tip veznjaka, a to se ne cijeni u danasnjem fudbalu. Ipak, u nasoj ligi je vise nego dobro. Kako ce se snaci, to cemo vidjeti. Njegov sut ili asistencija rjesavaju utakmice, narocito u slabijem nivou takmicenja poput naseg. Ovo mu je zadnji voz za jos jedan solidniji inostrani angazman, ako odigra dobru sezonu.
Sigurno da znaju sta rade u njihovoj Upravi i da li mogu istrpiti ovakav jedan transfer. Previse se negative nakupilo oko Sarajeva ove sezone, rezultati ispod ocekivanja, navijaci na ivici strpljenja i trebao im je jedan ovakav potez. Ja im cestitam na tome.
Sa druge strane ocito da je Susicu tesko se izboriti u jacim ligama, nije taj kapacitet za neke velike domete, mada svako ko prati INO fudbal zna da svakakvih smijurija tamo igra, ali je daleko lakse domacim igracima igrati u svojoj ligi, nego strancu.
Tino mi djeluje prespor, lijen na terenu, staromodan tip veznjaka, a to se ne cijeni u danasnjem fudbalu. Ipak, u nasoj ligi je vise nego dobro. Kako ce se snaci, to cemo vidjeti. Njegov sut ili asistencija rjesavaju utakmice, narocito u slabijem nivou takmicenja poput naseg. Ovo mu je zadnji voz za jos jedan solidniji inostrani angazman, ako odigra dobru sezonu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
drakensang
- Kontakt:
Niko ne ismijava ssrajevo, samo ovaj retard konta da je hejt ako novinar kaze da u sarajevu ocekuju taj "vic" u igri ko sto je i realno.
ocito retardacija misli da je stilic onaj lob naucio u teretani i na smit masini, ono je vic i ono moze tino donijet i tu nema nikakvog hejta
ocito retardacija misli da je stilic onaj lob naucio u teretani i na smit masini, ono je vic i ono moze tino donijet i tu nema nikakvog hejta
Ono je tehnika, nije ga niko doveo da lobuje i da dribla nego jer je dobar igrac.....
Kakav "vic"? Glupi izraz nekog ko ne zna opisati sposobnosti igraca...
Kakav "vic"? Glupi izraz nekog ko ne zna opisati sposobnosti igraca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I ti isto Alaba und Arnautovich warten auf dich
Jel ovo onaj iz Intera?
-
dinodino2019
- Kontakt:
Chelsea, Psg, Inter,Everton,West Ham.... signed for FK Sarajevo amidzin pulen
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bio nekad veliki igrač Hintera. Nisi znao?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ima fakat bogatu karijeru.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Inter iz zapresica je napredak ako dolazis iz plbih.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Jedna velika bruka od igraca, jos jedan od mnogih sto je na prevaru igrao u repki, levat ostane levat. Ljubi noge safetu, da ti nije njega nebi igrao ni za pudin han iz kljuca 
Srpskih Dinara, to je realno otprilike.mohikanac12 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 10:59Možda je 5arajevo qarina ali zato će ih Tinček koštati oko 700.000 godišnje.
Musa dere jarca.![]()
TSS je u Austriji odigrao dvije tekme ove jeseni, obje zamijenjen nakon prvog poluvremena. Pretpostavljam da je u zapustenom stanju , pitanje je koliko ce moci i u BHPL.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Da je icemu, vratio bi se mozda u Hajduk. Tamo je nes i odigrao, ali ...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Haj **** i drkajte na svog odvratnoga masnoga brku
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
TSS
Ovo u vezi "vic na terenu" toliko je glupo, da je cak i mene stid upotrijebiti tu floskulu u vezi sporta. Koji krkanluk pogotovo kad dolazi od novinara..
Ovo u vezi "vic na terenu" toliko je glupo, da je cak i mene stid upotrijebiti tu floskulu u vezi sporta. Koji krkanluk pogotovo kad dolazi od novinara..