kako lijepa akcija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zaim stativa
kako lijepa akcija
kako lijepa akcija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakva akcija bravo momci
Taman krenuh pisat "bitno je da se istrče - po kiši edition"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne mozes biti pametan sa ovim Zaimom sekunde, kad ovako igra pomislis da ti ne treba desno krilo
Zaimovic samo pogledom prati
Zato Sinisu svako krilo na svijetu pravi smijesnim
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zaima nalozili da su dosli skauti iz Belgije da ga prate
- MocMahale444
Nije samo Sinisa kriv za ovaj gol ali lik je zasluzio papire i to ciste.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
opet stade stream
Mi i kad igramo dobro primimo gol yebem ti fudbal
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
zadovoljan sa svim osim golmanima,imamo rupe na golu i **** ga...ljudi imali 3 suta zabili 2 gola...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Radmilo87 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:08Sad sa bureka, nebih da glumim insajdera i da uzimam naknade u tu svrhu, ali biće top tri informacije do početka lige, jedna se možda i oduži do početka narednog mjeseca, jedna je u vezi stadiona a dvije u vezi kluba, ja se ne sikiram ni sekunde a preporucujem to i vama, pogotovo onim skepticima koji kukaju i kmece na sav glas, a skupština kada se formira krece ludilo po pitanju određenih stvari, šteta samo što se nije formirala mjesec prije jer bi za prelazni rok imali mnogo više fiannsijskih mogucnosti nego sada, ali šta je tu je
- kolezeljovac
- Kontakt:
A ti stvarno brale mislis da sve sto pisemo je ozbilja... Gledaj malo da se ironicno pise namjerno...Radmilo87 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:08Sad sa bureka, nebih da glumim insajdera i da uzimam naknade u tu svrhu, ali biće top tri informacije do početka lige, jedna se možda i oduži do početka narednog mjeseca, jedna je u vezi stadiona a dvije u vezi kluba, ja se ne sikiram ni sekunde a preporucujem to i vama, pogotovo onim skepticima koji kukaju i kmece na sav glas, a skupština kada se formira krece ludilo po pitanju određenih stvari, šteta samo što se nije formirala mjesec prije jer bi za prelazni rok imali mnogo više fiannsijskih mogucnosti nego sada, ali šta je tu je
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Na stranu zajebancija i ironija, zna se na šta mislim i na koga kada to spominjemkolezeljovac je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:34A ti stvarno brale mislis da sve sto pisemo je ozbilja... Gledaj malo da se ironicno pise namjerno...Radmilo87 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:08Sad sa bureka, nebih da glumim insajdera i da uzimam naknade u tu svrhu, ali biće top tri informacije do početka lige, jedna se možda i oduži do početka narednog mjeseca, jedna je u vezi stadiona a dvije u vezi kluba, ja se ne sikiram ni sekunde a preporucujem to i vama, pogotovo onim skepticima koji kukaju i kmece na sav glas, a skupština kada se formira krece ludilo po pitanju određenih stvari, šteta samo što se nije formirala mjesec prije jer bi za prelazni rok imali mnogo više fiannsijskih mogucnosti nego sada, ali šta je tu je![]()
MIHAJLOVIĆ !
Jao jao jao jao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.