Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Kakvo poklapanje “modernog” Tuzlooooka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta te fura drug ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam aludirao na tebe neg na ovog fowla da je poklopljen
#Punoljetstvo
Izvinjavam se buraz. Imaju ovi neki likovi sto me yebu jer sam simpatizirao TC jedno vrijeme, pa sam mislio da je za to.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:24Nisam aludirao na tebe neg na ovog fowla da je poklopljen
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vidiš da se bolesti liječe, samo moraš sebi priznati da imaš problem.VolimTz je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:32Izvinjavam se buraz. Imaju ovi neki likovi sto me yebu jer sam simpatizirao TC jedno vrijeme, pa sam mislio da je za to.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:24Nisam aludirao na tebe neg na ovog fowla da je poklopljen![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pisao je i Faust Vrančić rječnik još ranije, al se ne bazira na tome standardizacija jezika.
Let's talk about SIX baby!
Čuj bosanski jezik
- Fantasista
- Kontakt:
Sa koliko je bio brucoš sve mu ybm 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako zavrsi fakultet mozda mu dignu platu sa 4500 na 4800.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjerovatno je i veliki Mošnjak kad otvori usta.
Osvanuo je hladan, ali lijep dan. I 5. februar 1994. je osvanuo lijep, bar tako kažu....
Senad Arnautović, Ibrahim Babić, Mehmed Baručija, Ćamil Begić, Emir Begović, Vahida Bešić, Gordana Bogdanović, Vaskrsije Bojinović, Muhamed Borovina, Faruk Brkanić, Sakib Bulbul, Jelena Čavriz, Almasa Čehajić, Zlatko Ćosić, Alija Čukojević, Verica Ćilimdžić, Smilja Delić, Ifet Drugovac, Dževad Durmo, Fatima Durmo, Kemal Džebo, Ismet Fazlić, Vejsil Ferhatbegović, Dževdet Fetahović, Muhamed Fetahović, Ahmed Fočo, Majda Ganović, Isma Gibović, Rasema Hasanović, Alija Hurko, Mirsada Ibrulj, Mustafa Imanić, Rasema Jažić, Razija Junuzović, Hasija Karavdić, Mladen Klačar, Marija Knežević, Selima Kovač, lbro Krajčin, Sejda Kunić, Jozo Kvesić, Numo Lakača, Ruža Malović, Jadranka Minić, Safer Musić, Nura Odžak, Mejra Orman, Hajrija Oručević, Seid Prozorac, Smajo Rahić, Igor Rehar, Rizvo Sabit, Zahida Sablja, Nedžad Salihović, Hajrija Smajić, Emina Srnja, Džemo Subašić, Šaćir Suljević, Hasib Šabanović, Ahmed Šehbajraktarević, Bejto Škrijelj, Junuz Švrakić, Pašaga Tihić, Munib Torlaković, Ruždija Trbić, Džemil Zečić, Muhamed Zubović i Senad Žunić.
I njina je osvanuo lijep. Četnička granata toga lijepog dana im je oduzela ovaj današnji 5. februar. Ne smijemo to zaboraviti.
Senad Arnautović, Ibrahim Babić, Mehmed Baručija, Ćamil Begić, Emir Begović, Vahida Bešić, Gordana Bogdanović, Vaskrsije Bojinović, Muhamed Borovina, Faruk Brkanić, Sakib Bulbul, Jelena Čavriz, Almasa Čehajić, Zlatko Ćosić, Alija Čukojević, Verica Ćilimdžić, Smilja Delić, Ifet Drugovac, Dževad Durmo, Fatima Durmo, Kemal Džebo, Ismet Fazlić, Vejsil Ferhatbegović, Dževdet Fetahović, Muhamed Fetahović, Ahmed Fočo, Majda Ganović, Isma Gibović, Rasema Hasanović, Alija Hurko, Mirsada Ibrulj, Mustafa Imanić, Rasema Jažić, Razija Junuzović, Hasija Karavdić, Mladen Klačar, Marija Knežević, Selima Kovač, lbro Krajčin, Sejda Kunić, Jozo Kvesić, Numo Lakača, Ruža Malović, Jadranka Minić, Safer Musić, Nura Odžak, Mejra Orman, Hajrija Oručević, Seid Prozorac, Smajo Rahić, Igor Rehar, Rizvo Sabit, Zahida Sablja, Nedžad Salihović, Hajrija Smajić, Emina Srnja, Džemo Subašić, Šaćir Suljević, Hasib Šabanović, Ahmed Šehbajraktarević, Bejto Škrijelj, Junuz Švrakić, Pašaga Tihić, Munib Torlaković, Ruždija Trbić, Džemil Zečić, Muhamed Zubović i Senad Žunić.
I njina je osvanuo lijep. Četnička granata toga lijepog dana im je oduzela ovaj današnji 5. februar. Ne smijemo to zaboraviti.
Pa nije Siri jbt, jes da je sisa malkice opuštena al je vrlo kvalitetna. Samo nečurl Bajo moj.
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Helco i Osime pogledajte Good Boys 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.