Moguce je vjeruj..JavierBosnia je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:56Ma brate ja bih prvi **** bio spreman pojest da mi dobijemo stadion - ali je to bas nerealno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:52Polako,gradila bi se tribina po tribina,a i trazio bi se neki sponzor da pokrije koliko se moze..JavierBosnia je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:47Boli Nama kura.c za stadion. Nije budala 20-30 miliona u to slozit od ceg nema haman nikakve il minimalne koristi
I nije toliko stadion..Barem ja mislim da nije.
Mislim da pricamo o cifri oko 20 miliona(ukljucujem i kupovinu zemljista..)
A i vratio bi on te pare,pogotovo ako bi u europi dobro igrali jer uefa daje opasnu lovu ako doguras barem do play offa
Nema tu razlike tribina po tribina, to je samo jos otezavajuca okolnost, jer ulazes na duzi period, a stadion ti gradiliste godinama..
Kakve veze ima stadion sa evropom, nismo mi nista na boljem putu evropu da docekamo.. nazalost
Stadion nesto kao Grbavica sto bi mogla biti kad se zavrsi kosta kod nas oko 30 miliona
Jug na gebavici je planiran oko 5 miliona da kosta, zapad tamo bi kostao 7-9 miliona pa racunaj
Ima veze evropa sa stadionom,kazem ti,uefa daje velike pare za svaku pobjedu,i ako bi nas krenulo taj novac mozemo iskoristiti za stadion..Grbavica je do prije 2g bila velika rupa i treba vise novca nego da izgradis novi stadion..Nama treba 15k kapaciteta stadion,a evo sad cu ti naci koliko to otprilike kosta