pa i nismo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa i nismo
Gdje pise to da je najvece?Benjolos je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:29Realno Zakarić je top za našu ligu da se ne lažemo, al da je naveće pojačenje u historiji to je smijurija...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:18Novinari,Zakaric najvece pojacanje lige u historiji
Ko se sve smatra novinarom danas![]()
Istog sam misljenja.RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:35mali jukic ce vise da pokaze od njegaElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:33Ostajem pri stavu da njegova kariera ide silaznom putanjom i da nece biti mega giga pojacanje.![]()
Dok ne vidim svojim ocima, nikom ne vjerujem!
Morat će nas uvjeriti u to, niko sretniji od svih nas ovdje ako je tako, čudno mi, ako je već takav kakav govoriš da jest, kako nije mogao izboriti veću minutažu u ovim klubovima gdje je bio na posudbi, a realno su ti klubovi, po kvaliteti, ispod nas.
Pa koliko smo onda nudili Hajrovicu,ispade ovaj skuplji.AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:41Jesmo trazili smo ga, covjek nece, borac je na injekcijama dodikovim vazda bio i ostao, eto odkud pare
dok je jukic igrao 50 tekmi u Ekstraklasa koja je bolja od srpske lige i rumunjske ligeamypitar je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:41Istog sam misljenja.RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:35mali jukic ce vise da pokaze od njegaElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:33Ostajem pri stavu da njegova kariera ide silaznom putanjom i da nece biti mega giga pojacanje.![]()
Covjek koji je odigrao odlicnu polezonu u Zelji,solidno u Partizanu,u Rumuniji nikako ,bivsi reprezentivac, ne može vani nigdje da potpise.
Sad u Borcu skala ide sve nize,i nize.
Boli ma racku,nije dosao kod nas,ispao velika picka jer izradi i kone i nas i azmira i za to mu se mame najebem..Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:45Ma jok,treba malo biti realan drug,a ne samo kad je nesto dobro joj zemlja smo, sila smo,pisamo sirotinju i slicno,a cim nesto ne bude po nasem planu odma neki izgovori za sve imaju,svi portali obajvili da je zelja mnogih klubava u BiH tako i Sarajeva,a na kraju borac.
Realno da li nam je trebao pored Tatara , Jukica , pa Oremusa , Milanovica za nama bitnih 14 utakmica . Vjerovatno skuplji od ove cetvrice , a da li je toliko bolji ? Da sm nekog prodali od ove 3 pa hajde .
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 22 gosta.