FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Bogu pa nije došo. Meni je on bezveze totalno. I kad se pričalo da bi trebo doći, ja sam se nadao da će propast to sve. Borac mu je mjera.
-
- Kontakt:
Kao karakter jeste takav,al kao igrsc je dobar,mislim ne bitno ko ga ****,al ne volim kad neki ovdje ne pricaju realno,da je dosao kod nas ne bi ziv ostao ovdje od hvale,kad je tamo onda nije on nesto,nismo ga mi ni trazili i slicno al haj,samo mi cudno ako je otisao tamo zbog vise para,a mi htijeli hajrovica koje po meni skuplji,kako onda? 
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:11Da odg.covjeku sto mi je odg za Tana..Nisam ja njega nigdje vrijedjao,nego sam rekao realno da je njega bolio **** ko ce doci jer je imao prioritete..Hvala mu za sve,da njega nije bilo tada,vjerovatno bi sada imali Fk 1946 ili nesto sl.Slazem se za ulaganje,nisam tu ubrojio dug od 4 mil.maraka vec samo nakon placanje dugova..
Niti ja hocu neke osobe dizati u nebesa niti nista..Jedino ako nisam placenik Nama da ga uzdizem
Vi shvatate da on napravi stadion,da bi on idalje bruku para bio u + od nas..Ne bi on uzeo klub da mu se ne isplati..
Volio bi da Nam kupi i ostalih 30% od Tana
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
27 godina a borac mu 10 klub u karijeri 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Moje misljenje da krila u opste ne trebaju,samo onako pricam kao o igracu,ako smo pregovarali sa hajrovicem a i on krilo onda ne znam sta hoce,sad ni jednog ni drugog hehe,po meni vise treba stoper pogotov ako lazic ode,a lijevi bek,u slucaju da pidro ne bude onaj stari,ne daj boze crveni pidre ili neke povrede opet ,valja 2-3 tekme sa Salcinom na beku,ili imamovic.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:55Realno da li nam je trebao pored Tatara , Jukica , pa Oremusa , Milanovica za nama bitnih 14 utakmica . Vjerovatno skuplji od ove cetvrice , a da li je toliko bolji ? Da sm nekog prodali od ove 3 pa hajde .
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema Zakaric neku fiziku za krilo, visok, prespor, nema eksplozivnosti, prvog koraka..dribling ima, tehniku, ljevak je sto ima prednosti jer ih nema puno na trzistu.
Nama treba krilo ljevak. Ako cemo igrati ovako sa krilima.
Nama treba krilo ljevak. Ako cemo igrati ovako sa krilima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- RajaBa1983
- Kontakt:
karakter mu je nula

Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 05 feb 2020, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Nek igra Tatar na svojoj strani i onda je daleko najbolje krilo lige.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Desno?
Po meni je on podjednako dobar i desno i lijevo, samo da uhvati ritam i formu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I ta lijeva strana i Tatar..
Koliko je on odigrao utakmica lijevo uopšte a koliko desno? Može li neko tačan podatak toga napisati?
Ja ga se jedino sjećam protiv Zvijezde09 u Ugljeviku kad je bio na lijevoj strani i zabio je golčinu, ostalih utakmica na lijevoj strani njega se ne sjećam, vjerovatno ih je bilo al ništa spešl da ga po tome upamtim.
On je najbolje svoje utakmice u našem dresu odigrao na desnom krilu, sad da ga pitaš da bira na kojoj strani da igra, desnu bi sigurno izabrao.
Koliko je on odigrao utakmica lijevo uopšte a koliko desno? Može li neko tačan podatak toga napisati?
Ja ga se jedino sjećam protiv Zvijezde09 u Ugljeviku kad je bio na lijevoj strani i zabio je golčinu, ostalih utakmica na lijevoj strani njega se ne sjećam, vjerovatno ih je bilo al ništa spešl da ga po tome upamtim.
On je najbolje svoje utakmice u našem dresu odigrao na desnom krilu, sad da ga pitaš da bira na kojoj strani da igra, desnu bi sigurno izabrao.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Samo da pitam...
Koje je marke taj autobus...???
Koje je marke taj autobus...???
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma po meni samo jedan bek fali, a ostale poicije su nam dobro popunjene sa dobrim igračima..
Bordo bijeli za život cijeli!!

- ThrillerHz
- Kontakt:
Da se razumijemo, i fanimo i zakaric su dobri igraci, ali mi vec imamo dobre igrace, nama trebaju igraci koji odskacu od dobrih igraca i prave razliku.
1946~
- RajaBa1983
- Kontakt:
upravo tako
mislim lijevi bek
ako je pidro spreman 100% onda nam ne treba
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bila je statistika ja je pisao. U 20 itak ica lijevo dao je vise golova i asista nego u 60ak desno (uklju eno Sarajevo i u hr)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Najviše na svijetu volim što su ti prsti ko kod međeda, ne znam da li si ikad ispravan post otkucao u životu preko tog mobitela.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, atomskaNavika, Beli98, bhfanatic14, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Guest1945, Hajdeee, Kaunas, keli, makron, miguelramos, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Rajvosa4ever, Red1946, samoFKS, skoJaa, VolimBiH96, Zagor i 190 gostiju.