FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Cou se nikako ne uklapa u koncept. Bojim se da nije do njega lično, motivacijom ili spremom već do profila igrača koji jeste. Ovaj profil rijetko da kome treba.
Ja cu drugi, malac samo nek nastavi ovako ja cu rado pojesti sva vnago koja sam izgovorio i za njega i Hasana, a i sve igrace koji dolaze iz KanadeBundesliga je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:23Odlicno, odlicno. Prvi se posipam pepelom za Daviesa. Hvala Hasane!

zivio jucub skauting!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A nama nikako, al bas nikako nije potreban ovakav igrac. Thiago kao play je 15x bolja opcija za Bayern od Coutinha, njega nema sanse da otkupe, moze sa spasiti samo neka mega partija u LP.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne može ni to. Barem što se tiče ostanka u Bayernu. A za spašavanje karijere, to ne znam.
Davies je mašina!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Ne stima njemu ovaj stil igre i tempo. On je za spanske ili italijanske lige gdje vise dodira i moze proci. Klopp moze pricati sta hoce da bi on postao legenda Liverpoola da je ostao, ali sve su to suplje. On kada je otisao iz Liverpoola prodisali su. Jednostavno, nije on za ovakav nacin igre, iako ima taj vic i magiju u nogama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Al' kakva je mašina Lewandowski. Naš drugi najbolji napadač ikad. Grehota je da taj čovjek ne osvoji LP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Slabo se kreće, uvijek na pogrešnoj poziciji ili kasni na istu, previše se namjesta na desnu nogu, ide u sredinu, remeti pozicije. Ne znam ko još gaji fudbal sa klasičnom 10-kom, tamo bi mogao. Ni Barsa ga neće htjeti, vjerovatno će ga proslijediti englezima ili talijanima.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Suvereno poluvrijeme. 
Strasan presing, kontrola lopte, kreiranje prilika, od odbrane do napada.
Ekipa iz meca u mec igra sve bolje i bolje.
Flick je to dosta dobro dotjerao a vidimo da fino dozira minute te ce nakon povrede Perise Cou i Gnabry imati puno vise prilika a iskreno da se primijetiti koliko je lijeva strana jaca bez Hrvata.
Vrijeme je da Flick u igru ubaci Zirkzea.
Boateng jeste los igrac ali je veceras dobar, barem za ovih prvih 45 minuta.
On i Muller su drastično bolji igraci pod Flickom.

Strasan presing, kontrola lopte, kreiranje prilika, od odbrane do napada.
Ekipa iz meca u mec igra sve bolje i bolje.
Flick je to dosta dobro dotjerao a vidimo da fino dozira minute te ce nakon povrede Perise Cou i Gnabry imati puno vise prilika a iskreno da se primijetiti koliko je lijeva strana jaca bez Hrvata.
Vrijeme je da Flick u igru ubaci Zirkzea.

Boateng jeste los igrac ali je veceras dobar, barem za ovih prvih 45 minuta.
On i Muller su drastično bolji igraci pod Flickom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hudson Odoi se dobrano presao sto nije prihvatio ponudu Bayerna.harden je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:29Ja cu drugi, malac samo nek nastavi ovako ja cu rado pojesti sva vnago koja sam izgovorio i za njega i Hasana, a i sve igrace koji dolaze iz KanadeBundesliga je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:23Odlicno, odlicno. Prvi se posipam pepelom za Daviesa. Hvala Hasane!
zivio jucub skauting!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Muller je drugi igrac pod Flickom. Uvijek je tu na pravom mjestu 

Stvarno sam se iznenadio Flickom, a konto sam još jedan u nizu pokušaja. Po raznovrsnosti akcija u napadu se može dosta toga zaključiti o tome kakav je ko je trener, a on je dosta toga pokazo.
U moru mnogih koji smo se iznenadili Alphonsom Daviesom, jedini sam ostao koji se nije iznenadio Flickom. Čovjek je od Lowa napravio trenera.
-
- Kontakt:
Dobro si to primijetio, na pocetku je to bio plus jer nisu bili uigrani da rade ovo sto rade sada. Ali u ovom trenutku imam osjecaj da im razbije citavu koncepciju napada, jer se protivnici stignu vratiti zbog njegovih poteza viska. Zbog toga je Thiago mnogo bolji, on dobije loptu i proslijedi je odmah. Osim ako treba izaci iz presinga protivnika, pa onda zna povuci prema naprijed.
Neki novi vjetrovi pusu themom,
Cou je igracina,treba mu vremena i Hansi ce i njega dostimati,treba mu malo vise na update al stice Cou do 100%.nadam se d ostaje u Bayernu jos dugo godina

Cou je igracina,treba mu vremena i Hansi ce i njega dostimati,treba mu malo vise na update al stice Cou do 100%.nadam se d ostaje u Bayernu jos dugo godina

VOLIM BAYERN
Ima jedna osobina koju Bayern rijetko da je kad imao, da neko individualni potezom riječi neku zajebanu tekmu. Bajern je uvijek forsirao timsku igru i nikad igru superstara ili starova, a jedan takav uvijek treba da bi se osvojio LP. To može biti Cou, i radi toga bi mu davao šansu, prije svega u BL gdje bi ga uigravao, jer ne vjerujem da u BL ima protivnika gdje bi on bio igrač manje pa da sad nema mjesta.
joj mulac pa zavrsi ih 

-
- Kontakt:
Tacno, imali smo Riberya i pogotovo Robbena, ali sada nemamo takvog igraca. Osim Coua naravno.
ovaj Rudy mi je bas drag igrac bio u dok je bio u Bayernu 

Zbog njegovog soliranja i predugog držanja lopte u CL će nas kazniti i to skupo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Davies je već najbolji kanadski fudbaler svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.