PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jadan Antisa
-
- Kontakt:
kako to da fk zeljeznicar pod senadom misimovicem nikad nije imao ovakvih zavrzlama, a pod amarom osimom ovo je treci slucaj vrbovanja igraca na seljacki nacin bez dogovora s klubom s kojim je igrac ugovorom vezan
oh pardon, bio je i slucaj kostic, to je izgleda u dnk
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
**** ti to,ali Guso audija vozi boli ga cuna
@MocMaha... nisam poletio,rekao mi je isti taj covjek i za TSS i Jukica..
@MocMaha... nisam poletio,rekao mi je isti taj covjek i za TSS i Jukica..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvalajurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:19@švrakino drago mi je da si upoznat s tim načinom poslovanja i da znaš tačno o čemu govorim. To mi je dovoljno.
mohikanac12
BUTTON_REPORTCitiraj1 click to like this post
Post 04 feb 2020, 19:38
Dovoljno vam je pogledati anketu pa da shvatite koliko se drugi petljaju u naše poslove.
I nije vas lagao Irfo za Zakarica, da nije otisao vani, za nas bi potpisao. Bilo dogovoreno.
+
= 
BUTTON_REPORTCitiraj1 click to like this post
Post 04 feb 2020, 19:38
Dovoljno vam je pogledati anketu pa da shvatite koliko se drugi petljaju u naše poslove.
I nije vas lagao Irfo za Zakarica, da nije otisao vani, za nas bi potpisao. Bilo dogovoreno.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Jel igrao danas za Želja ?
- svrakino1921
- Kontakt:
Nek smo vama MM uzelidrakensang je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:21kako to da fk zeljeznicar pod senadom misimovicem nikad nije imao ovakvih zavrzlama, a pod amarom osimom ovo je treci slucaj vrbovanja igraca na seljacki nacin bez dogovora s klubom s kojim je igrac ugovorom vezan

-
- Kontakt:
Ma što je jadan dobre mu je advokate Amko našao ovi iz Mehmeda Spahe u Sarajevu vrhunska kancelarija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije
Otisao da trazi milju eura za rodendan od ivestitora
- svrakino1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:24Ma što je jadan dobre mu je advokate Amko našao ovi iz Mehmeda Spahe u Sarajevu vrhunska kancelarija.

Ne priznajemo mi te advokatejurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:24Ma što je jadan dobre mu je advokate Amko našao ovi iz Mehmeda Spahe u Sarajevu vrhunska kancelarija.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
jestel se usrecili de ti meni reci al bez konsultacija sa sefomsvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:24Nek smo vama MM uzelidrakensang je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:21kako to da fk zeljeznicar pod senadom misimovicem nikad nije imao ovakvih zavrzlama, a pod amarom osimom ovo je treci slucaj vrbovanja igraca na seljacki nacin bez dogovora s klubom s kojim je igrac ugovorom vezan
![]()

to ga i koci, al u tom poslu ste popusili foru ipak

Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 05 feb 2020, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Covjek.bi da naplati po 'nistavnim' ugovorom, a da ne igra za Celik, hej moj Antisa glupane profesionalni
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Opet ga zeljo popusi... ?
-
- Kontakt:
Podcjenjuješ Amka. Je li ti poznato da je on dva puta naplatio svoj dug isti i oba puta kamatu zaračunao. Nemoj bit ti siguran da neće i taj "ništavan"prisonbreak je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:36Covjek.bi da naplati po 'nistavnim' ugovorom, a da ne igra za Celik, hej moj Antisa glupane profesionalni
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A sunce ti poljubimAmar ako bude htio FANIMA, dovest će ga i platiti, pa kad bi se svi klubovi zajedno urotili, kažem, ako je naumio to će uraditi, i neko stvarno mora biti glup da u toliko godina i mandata ne može zaključiti ovo što govorim.
Da je toliko htio Zakarića i on bi došao, međutim on nije Štilu uzdizao i ne voli zvijezde o kojima će ovisiti ekipa.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Citam i ne vjerujem, covjek sta zamisli on to imaredbull93 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:41A sunce ti poljubimAmar ako bude htio FANIMA, dovest će ga i platiti, pa kad bi se svi klubovi zajedno urotili, kažem, ako je naumio to će uraditi, i neko stvarno mora biti glup da u toliko godina i mandata ne može zaključiti ovo što govorim.
Da je toliko htio Zakarića i on bi došao, međutim on nije Štilu uzdizao i ne voli zvijezde o kojima će ovisiti ekipa.![]()
![]()
![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Bas me interesuje je li Amaw klepnuo sta na Macronu, ljudi najavili kamione eura, a u klubu ni cvonjka nema... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.