Tako je zmaju,dok je Amar trener ne trebamo se nizasta brinuti.Laznadevetka je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:00Raja registrovao sam se ima poodavno, svaki dan pročitam postove od a do ž, ali sam samo jednom pisao. Jednostavno vidim da je ekipa tu odavno i nekako ne želim da upadam, ali evo... boli me šta i ko sve piše o našoj svetinji, o nečemu što me je formiralo kao ličnost, jer živim Želju. Bespotrebno se palimo i lozimo na ono što drugi rade, tj dovode kojekakve "igračine" a mi sebe itekako podcjenjujemo. Braćo pa imamo i mi svoje adute, koji vjerojatno i čitaju ovaj forum, ako ne čitaju čuju šta se sve piše. Koju mi to poruku šaljemo jednom Stilicu, jednom Zecu, kad svr.avamo na Tine, Zakare, Bilbije i takve debile koji REALNO našim nisu ni do koljena. Na kraju krajeva ljubav prema klubu naših je mnogo veća i ko išta zna o fudbalu zna da je to jedna ogromna i bitna stvar. Mene vrijedja kao nekoga ko živi Želju cijeli svoj život to da mi podcjenjujemo svoje, a dižemo u nebesa neke plaćenike. Gaće se nekima tresu. Ako vam se tresu, nemojte ih držati, nek same spadnu. Prkos, ponos i najvažnije INAT je nešto što je od ovog kluba napravilo najtrofejnijeg, najpopularnijeg, najboljeg. Ako sad počnem pisati o Amaru, odmah će se neko nadje da kaže, ovaj Amarov. Ljudi, Amar je veličina i to treba svakom od nas da bude vodilja, da mu vjerujemo. Nije naše da raspravljamo o finansijama, naše je da dodjes na utakmicu poderes i grlo i dlanove za svetinju. Ako to ne budemo shvatali, bojim se da buduće generacije neće živjeti Želju i imacemo novi naraštaj degenerika. Ova starija raja zna o čemu pričam. Bio sam na tribini i kad nije bilo za hljeba i kad se rasipalo, kao i većina vas ovdje i zato vas molim, ne ponizavajtet nešto što je 100 godina njegovano, ne kvarite. One tamo ne treba ni spominjati, sami su sebe ispisali. Zato želim još jednom da zamolim sve one kojima je Željo u srcu, da zbijemo redove i da je proslavimo na kraju sezone. Ja vjerujem, vjerovao sam i kad smo bili 14.
Zivio nam Amare 100 godina