Ma sve što visi je za mene belgijsko govedo, al to isto ne znači ništa loše, a kamol recimo da ne bi penetrirao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200205133
Ukinuti saobraćaj u ovoj usranoj državi, vratiti kočije i zaprežna kola **** ga ko nas izmisli
Ukinuti saobraćaj u ovoj usranoj državi, vratiti kočije i zaprežna kola **** ga ko nas izmisli
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ne znaju sumadinci voziti po autoputu, vecini im je jos makadam odakle dolaze
I ne idu autoputem, između Banjaluke i Doboja većina ide alternativom odnosno starom cestom. Prije će se handriti onim gudurama nego što bi dali par marki za autoput. Autoput, a zna proći i pet minuta da auta ne sretneš.
Svabija ima cca 13 000 km autoputa.
Hrvatska oko 1300 km, dok smo mi zadnje dvije decenije izbili na slavnih 200. Za neku povezanost te funkcionalan saobracaj trebat ce nam barem jos 700 km, sto je ovim tempom za nekih 70 godina.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jeste vidjeli onog sto u Zenici krade željezo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Jasmin Saljic na obiljezavsnju markala. Neka je istupio covjek, niti drzavne zastave, niti iko smije reci ko je pobio te ljude. Sramota sta sebi dopustamo.ASD je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:01?Sviuodbranu je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:01Svaka cast ovom covjeku u Sarajevu,neka im je pljunuo u lice,nema vece marve od balijndera.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Fantasista
- Kontakt:
Ma sramota treba da bude naroda koji sve ovo gleda i trpi. Onaj degen krade željezo, kamikazu iz Banjaluke postavili za nekog ministra il šta već, dižu sebi plate kad god stignu, žrtve rata niko ne poštuje. Dno dna i opet narodu dobro, samo nek se ne puca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tv-herc ... /200205129
Nije ni na ostalim drzavnim javnim servisima puno bolje,ali svakako odlicne vijesti
Nije ni na ostalim drzavnim javnim servisima puno bolje,ali svakako odlicne vijesti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sarajlije, neka dobra i provjerena radnja za popravljanje displeja mobitela oko Skenderije, čaršije?
ZZ
-
jolicnikola
- Kontakt:
samo nek je oduvao taj smog, za ostalo ćemo se snaći
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..