FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam valjda jedini, koji priprema ispit pa nema kad spavati 

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Ako ce nam i dalje pojacanja dolaziti iz mladosti, klub treba ugasiti.
Treba bit posten i reci da he zakaric za ovu pl 4 najboljiigrac LIGE.
Al misljenja sam da je odabro naj losiju opciju posebe. Jer borac je ekipa koja igra sporo i vecinu uspjesni napada u prvom djelu je islo kroz sredinu..
Ako smo mu mi ponudili 10 a borac 13 i ako je to razlog da ide njima onda bolje sto nije doso kod nas... zena trudna i to pa nigdje bolju medecinsku uslugu u bih nemoze imat ko na kosevu. Jes da je ona glupaca razjebala bolnicu al je i dalje naj bolja bolnica u drzavi..
Ako pidro nebude mogo danas igrat dovest lijevog beka i defazivnig veznog
Al misljenja sam da je odabro naj losiju opciju posebe. Jer borac je ekipa koja igra sporo i vecinu uspjesni napada u prvom djelu je islo kroz sredinu..
Ako smo mu mi ponudili 10 a borac 13 i ako je to razlog da ide njima onda bolje sto nije doso kod nas... zena trudna i to pa nigdje bolju medecinsku uslugu u bih nemoze imat ko na kosevu. Jes da je ona glupaca razjebala bolnicu al je i dalje naj bolja bolnica u drzavi..
-
- Kontakt:
Svanulo je svanulo pa sta 
Juve dovede Demirala iz Sassuola, ali jbg mi smo visina neka, elita...TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 feb 2020, 04:57Ako ce nam i dalje pojacanja dolaziti iz mladosti, klub treba ugasiti.
ko da ga je Mladost napravila a ne West Ham jbg...
pored toga što nam treba igrač na toj poziciji i tražimo to, ujedno ćeš i oslabiti konkurenta prvog za titulu al haj...
u nas narod se mora opalit u glavu da bi skontao da boli....moramo vidjet da ga neko drugi dovede, proigra kod njih zabije 15-ak golova i onda će neko maksuz doći i reći "pa dobar igrač kako ga uprava nije dovela ua uprava napolje"...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A odkud to da je ahmet sam... Odkud ta prica sad, zar nismo produzili sa Handzicem
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ovdje još uvijek ima likova koji vjeruju da je Milanović igrač 
Dobro, nadu im niko ne može uzeti

Dobro, nadu im niko ne može uzeti
- robertkosar
- Kontakt:
Zakaric da je iole dobar igrac nebi se vratio u premijer ligu, on jest igrac ali dobar nikakoPitar6785 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 05:34Treba bit posten i reci da he zakaric za ovu pl 4 najboljiigrac LIGE.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sorry na upadu. Sto se tice igrača koje ste do sada dovodili iz Mladosti su ponajviše greske vaše uparave. Neki od nas su čak i pisali o tome. Sisic je i kod nas bio samo ok igrač. Momak je brz i to je to. Guzina je imao dobru polusezonu ali da je pokazao nesto pretjerano puno i nije bas.
Ono što hoću da kažem vi ste uvijek imali neke čudne izbore. Brkić, Ramovic, Galić, Fanimo su igrači za koje sam siguran da bi i kod vas nesto pokazali. Ali poznavajuci kako ste do sad trgovali ne bi me čudilo da Atajica dovedete.
Ono što hoću da kažem vi ste uvijek imali neke čudne izbore. Brkić, Ramovic, Galić, Fanimo su igrači za koje sam siguran da bi i kod vas nesto pokazali. Ali poznavajuci kako ste do sad trgovali ne bi me čudilo da Atajica dovedete.
-
- Kontakt:
Kako god okreneš, mi imamo samo jednog jedinog klasičnog zadnjeg veznog, a imamo, recimo pet stopera.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Krajnje nebitna stvarHistoricar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 07:49Kako god okreneš, mi imamo samo jednog jedinog klasičnog zadnjeg veznog, a imamo, recimo pet stopera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Znaci i od TSS nema nista. I on je dosao u pl.robertkosar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 07:31Zakaric da je iole dobar igrac nebi se vratio u premijer ligu, on jest igrac ali dobar nikakoPitar6785 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 05:34Treba bit posten i reci da he zakaric za ovu pl 4 najboljiigrac LIGE.
Ako pidro nebude mogo danas igrat dovest lijevog beka i defazivnig veznog![]()
Kakav je Tino sa slobodnjacima. Ne znam kad smo uopste poslije Repuha imali igraca koji je zna opalit ili zavrnut..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro zna opaliti loptu, baš dobro.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Imamo po Vinku bar 3,Oremus,Gavric i Djokanovic .Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 07:49Kako god okreneš, mi imamo samo jednog jedinog klasičnog zadnjeg veznog, a imamo, recimo pet stopera.
Nadam se da grijesim al ocekujem da mu i TSS igra tog "kreativnog zadnjeg veznog".Samo se nadam da ce imati neko da i trci , jer u ovoj ekipi kako je Vinko koncipira moze se igrati sa posjedom al kako se konkurencija pojacava bojim se da je ekipa defanzivnom trkom prilicno tanka.
Djokanovic i Milicevic su zadnji vezni, Kurdic isto moze uletiti. Gavric, Oremus, Rahmanovic i Susic su centralni vezni, Salcin i Mustedanagic su ofanzivni vezni, a mogu jos Susic i Rahmanovic igrati isto, plus Velkoski kao poluspic.
Destruktivca imamo Djokanovica samo tacno...michplatini je napisao/la: ↑06 feb 2020, 08:51Imamo po Vinku bar 3,Oremus,Gavric i Djokanovic .Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 07:49Kako god okreneš, mi imamo samo jednog jedinog klasičnog zadnjeg veznog, a imamo, recimo pet stopera.
Nadam se da grijesim al ocekujem da mu i TSS igra tog "kreativnog zadnjeg veznog".Samo se nadam da ce imati neko da i trci , jer u ovoj ekipi kako je Vinko koncipira moze se igrati sa posjedom al kako se konkurencija pojacava bojim se da je ekipa defanzivnom trkom prilicno tanka.
Ali ne igramo tako svakako nego na povucenog pleya, sa dva igraca ispred koji trebaju u oba smjera igrat i trcati znaci onaj box-to-box tipa, gdje je Rahman prototip....drugi Gavric/Oremus/Zisko....ko vec...
Igrat cemo pressing vjerovatno prvih par tekmi....ali da li ce ispostovati dalje vidjet cemo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Denchi, bit će sasvim sigurno povreda i kartona, neki igrači će ponekad sigurno trebati i odmor.Jedan zadnji vezni bi nam extra legao ovih dana, recimo Anel Hadžić.Nije ni jučer bio među 18 igrača Videotona za prvenstvenu utakmicu.Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2020, 09:27Destruktivca imamo Djokanovica samo tacno...michplatini je napisao/la: ↑06 feb 2020, 08:51Imamo po Vinku bar 3,Oremus,Gavric i Djokanovic .Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 07:49Kako god okreneš, mi imamo samo jednog jedinog klasičnog zadnjeg veznog, a imamo, recimo pet stopera.
Ali ne igramo tako svakako nego na povucenog pleya, sa dva igraca ispred koji trebaju u oba smjera igrat i trcati znaci onaj box-to-box tipa, gdje je Rahman prototip....drugi Gavric/Oremus/Zisko....ko vec...
Igrat cemo pressing vjerovatno prvih par tekmi....ali da li ce ispostovati dalje vidjet cemo....
14 utakmica od 22 Februara do sredine Maja... i da se umore...
Mjesecno po 5 utakmica, smjesno.
Doduse, jes na liga na niskim granama i nekvalitet prevladava, al ako opet budem slucao da smo umorni, da smo ovakvi, onakvi... a imas preko 0 kalitetnih igraca, treba sve u PM poslati...
Mjesecno po 5 utakmica, smjesno.
Doduse, jes na liga na niskim granama i nekvalitet prevladava, al ako opet budem slucao da smo umorni, da smo ovakvi, onakvi... a imas preko 0 kalitetnih igraca, treba sve u PM poslati...
Trenutno korisnika/ca: benko21, budzak, Cava, Dave, hajroooooo, hurem, HyperOS, insimadop, N3R3D, napoleon72, relativizam, riki46, ShofaII, svihsedamsamuraja, Vanja8, XCustom i 137 gostiju.