Mnogo je to , bas mnogo zuba za njega...

A Gogi Zaka Zakaric ?svrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:25Nije
Otisao da trazi milju eura za rodendan od ivestitora
prisonbreak je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:42Citam i ne vjerujem, covjek sta zamisli on to imaredbull93 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:41A sunce ti poljubimAmar ako bude htio FANIMA, dovest će ga i platiti, pa kad bi se svi klubovi zajedno urotili, kažem, ako je naumio to će uraditi, i neko stvarno mora biti glup da u toliko godina i mandata ne može zaključiti ovo što govorim.
Da je toliko htio Zakarića i on bi došao, međutim on nije Štilu uzdizao i ne voli zvijezde o kojima će ovisiti ekipa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti izgleda ne pratis ovaj forum. Ovaj se sliko sa amawom. Ako treba postavice sliku
najjači ugovor lige, ali u naturi će tipla
Osim: Nisam zadovoljan remijem jer prelako primamo golove, sudija nije dorastao meču
A ti Njemackuredbull93 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:41A sunce ti poljubimAmar ako bude htio FANIMA, dovest će ga i platiti, pa kad bi se svi klubovi zajedno urotili, kažem, ako je naumio to će uraditi, i neko stvarno mora biti glup da u toliko godina i mandata ne može zaključiti ovo što govorim.
Da je toliko htio Zakarića i on bi došao, međutim on nije Štilu uzdizao i ne voli zvijezde o kojima će ovisiti ekipa.![]()
![]()
![]()
Kakvu forudrakensang je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:35jestel se usrecili de ti meni reci al bez konsultacija sa sefomsvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:24Nek smo vama MM uzelidrakensang je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:21kako to da fk zeljeznicar pod senadom misimovicem nikad nije imao ovakvih zavrzlama, a pod amarom osimom ovo je treci slucaj vrbovanja igraca na seljacki nacin bez dogovora s klubom s kojim je igrac ugovorom vezan
oh pardon, bio je i slucaj kostic, to je izgleda u dnk
![]()
to ti je legalna pljacka bila, mada sam mislio da bi vam mogao biti vazan kotacic jer zna lopte, al znam isto da se i u amara kao trenera ne tolerise potez viska sto on oduvijek ima
to ga i koci, al u tom poslu ste popusili foru ipak![]()
Trenutno korisnika/ca: rishovski, Suki46, TylerBurey, VivaLaLiberta i 34 gosta.