Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 06 feb 2020, 07:52

zagor1987 je napisao/la:
05 feb 2020, 23:06
ZaNjuBoriSe je napisao/la:
05 feb 2020, 20:53
Borac i Sarajevo su po imenima najjaci.
Slijedi Zrinjski.
Pa Zeljeznicar i Tuzla.

Bice dobrih derbija na proljece.
Fazon je da Sarajevo ima dugo na okupu ekipu,da ode jedan il mozda dva igraca koji su bitni al i to rijetko,plus se izbaci igrac iz scog pogona kao Mujakic,Pidro,Kovacevic,Sabanovic itd dok npr zeljkan ima ekipu svi preko 40 godina
Mene je zeljeznicar iznenadio negativno u ovoj pauzi....jedini slabiji ulaze od top 6 ekipa. Čak bi se usudio reci da im Evropa ozbiljno visi. U kupu nemaju sta traziti takodje bez napadaca.
Imaju jednog jedinog igraca koji bi mogao upasti u Borcevih 11 na terenu, Štilića, ostalo tanko.

Sarajevo ima finu ekipu, stabilnu...mi smo uigrali linije, doveli 2 top igraca i mislim da se imamo cemu nadati. Zrinjski i Tuzla ce se krviti.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 feb 2020, 08:02

Željo je jaci od Dodikove troprstaške prćije na svih 11 pozicija.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2020, 08:25

Ma tu su negdje ove 4 ekipe a boga mi i Tuzla je vrlo blizu.
Zrinjski će morati najviše zapeti jer kasne za prvakom 5 bodova ali nije to puno bodova generalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 06 feb 2020, 08:38

MortemHz je napisao/la:
06 feb 2020, 08:25
Ma tu su negdje ove 4 ekipe a boga mi i Tuzla je vrlo blizu.
Zrinjski će morati najviše zapeti jer kasne za prvakom 5 bodova ali nije to puno bodova generalno.
Bicu slobodan da kazem da je Tuzla u rangu (igracki) sa prve cetiri ekipe. Organizaciono i finansijski isto tako, samo sto se Tuzla ne gleda tim ocima kao Zeljo , Sarajevo...uticaj tradicije, i navijacki smo dosta tanji od ostalih.
Tuzla City / Sloga Simin Han

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 feb 2020, 08:47

Sta vam je kakvo Sarajevo
TSS je dosao u Sarajevo zato sto nema gdje

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 06 feb 2020, 08:50

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
05 feb 2020, 21:09
Kazu Messi se obecao Amawu ako ode iz Barce...ima li istine il je suplja?

Posteno, ovo ste dobro odradili. Cestitam. :thumbup:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 06 feb 2020, 08:51

Strašan nastavak prvenstva nas čeka, to je jedino sigurno, a sve ostalo je totalno upitno, od toga ko će biti prvak, ko će izaći u Europu do toga ko će ispasti. Kad pogledamo prvih osam ekipa na tabeli, stječe se utisak da svako svakog može dobiti i da bi svaka ekipa mogla izaći u Europu. Sarajevo će dosta dobiti s TSS-om, ali isto tako izgubiti bez Stanojevića, koji istina nije bio na nivou kao prije povrede, ali je sada pitanje kako će se TSS uklopiti i hoće li uspjeti izdržati pritisak s obzirom na očekivanja od njega, a u Sarajevu je pritisak vjerovatno najveći od svih klubova. Dolazak Marinovića također ostavlja neke upitnike. Vinko je dobar stručnjak, ali Sarajevu nisu dovoljni samo rezultati, traži se lijepa igra i igra za gol više te mislim da bi tu Vinko mogao imati problema. Željo pojačao odbranu te s Lendrićem, koji je prema mom ukusu bolji napadač od Krpića, također legitimni kandidat za titulu. Prednost Želje u odnosu na Sarajevo je vrijeme adaptacije Vinka u redovima tima s Koševa. Borac opasno krenuo s pojačanjima. Novac se slio u klub iz Platonove, a kad imaš u svojim redovima budućeg predsjednika FS BiH, onda je titula realnost. Nisam siguran kako će Krunić uspjeti odgovoriti teškom zadatku, da donese titulu u Banja Luku i tu vidim najveći upitnik kod Borca. Tuzla City se također pojačala, možda ne s nekim mega imenima, ali s nekoliko vrlo korisnih i ozbiljnih igrača. Vrebat će šansu iz prikrajka, ali je također i kod njih najveći upitnik trener. Pritisak je pojačan, traži se izlazak u Europu, a težak raspored u preostala tri kola (gostovanja Sarajlijama i domaći meč protiv Veleža) reći će nešto više o dometima Građana. Zrinjski će s Bilbijom opet napasti najviše domete, ali morat će pružiti mnogo bolje partije u nastavku sezone. Radnik ostao bez par igrača, ali Petrović će već napraviti nekoliko novih igrača, u to nema sumnje. Široki nakon katastrofalnog starta upao u sigurnu zonu, ali zaostatak za Europom se čini prevelik, baš kao i za Velež, koji nastavlja dobrim koracima naprijed, ali loš ulazak u sezonu se ne oprašta kod visokih ciljeva.
Što se tiče borbe za titulu, očekujem da Sarajevo, Željo i Borac budu u igri do zadnjeg kola. Moj izbor pada na Želju u ovom slučaju. Izlazak u Europu će obezbijediti navedena trojka, dok će se preostalo mjesto možda odlučiti i kroz Kup, gdje će šansu tražiti Tuzla City, Zrinjski i Široki Brijeg. U drugom slučaju mislim da je Zrinjski najveći kandidat za 4. mjesto. Što se tiče ispadanja, tu je stvar mnogo jasnija, Zvijezda s jednim pogotkom na strani u dosadašnjih 9 utakmica i ne zaslužuje da bude u premijerligaškom društvu. Drugo mjesto će spasti na jedan od trojca: Mladost, Sloboda, Čelik. Sva tri kluba imaju svoje probleme, koji mogu kulminirati u bilo koje doba sezone. Ipak, Čelik i Sloboda na atmosferu publike mogu izbjeći ispadanje za razliku od Mladosti, tako da tipujem da klub iz Doboj-Kaknja napušta premijerligašku karavanu zajedno s klubom iz Etno sela Stanišići.
Mes Que Un Club

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 feb 2020, 09:42

Dug Kluba prema igraču iznosi devet (9) mjesečnih plata

Pa ko vise ovo dozvoljava u pizzdu materinu....

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 06 feb 2020, 09:43

avenija je napisao/la:
05 feb 2020, 21:12
Ima li Blazevica u hotelu ? :rol: :rol: :rol:

Definitivno vas treba ugasiti za primjer ostalima. Devet plata sunce ti zarko. Miletic se povrijedio, sve sam placao, za godinu dana momku dali 500€ iz tri puta. Citav tim ih napustio zbog neplacanja i onda dodje polupismena krezava Zenićka seljadija da se ruga nekome. Fuj kako ste odvratni.

https://sportsport.ba/fudbal/sindikat-s ... ica/350651

Biće Željo opet Šampion!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 feb 2020, 09:44

Zip je napisao/la:
06 feb 2020, 09:42
Dug Kluba prema igraču iznosi devet (9) mjesečnih plata

Pa ko vise ovo dozvoljava u pizzdu materinu....
I još ga suspenduju, ko biva ljuti na njega :crazy: PLBIH nenadjebiva liga :tokralju:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 feb 2020, 09:49

:rol: :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 06 feb 2020, 09:53

Vakat je da se ugase.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

djulbastije
Kontakt:

Post Postao/la djulbastije » 06 feb 2020, 10:04

Sve im ’alali Dizda <3 #alaldzija
Vajta3 <3
Brlja+krmče kao kombo u papir <3

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 feb 2020, 10:20

Ja ne mogu da zamislim Borac i TC da se bore za titulu do zadnjeg kola. Jedini pravi kandidati su Sarajevo i Zeljeznicar. Zrinjski malo zaostaje ali opet bih njih prije mogao zamisliti da imaju sansu u zadnjem kolu da osvoje titulu.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 06 feb 2020, 10:28

Potcijeniti Borac bila bi katastrofalna greska. Trenutno leze na parama, ovo sto su dali Zakaricu je brdo para i totalno nerealno za nase uslove a izmedju ostalog obecavaju i mjesto u reprezentaciji. Pored svega ovoga vec su nam jesenas dokazali svoj uticaj na sudijsku organizaciju, koji ce dalje jos jacati s obzirom da nam buduci predsjednik NsBiH dolazi upravo iz Borca.

Plus, odlazeci pitari iz saveza se itekako lizu sa ljudima iz Borca, kako bi sto bezbolnije odradili smjenu i dobili bolju poziciju. Bice svega ovo proljece.

Biće Željo opet Šampion!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 06 feb 2020, 10:29

Tatamata1946 je napisao/la:
06 feb 2020, 10:20
Ja ne mogu da zamislim Borac i TC da se bore za titulu do zadnjeg kola. Jedini pravi kandidati su Sarajevo i Zeljeznicar. Zrinjski malo zaostaje ali opet bih njih prije mogao zamisliti da imaju sansu u zadnjem kolu da osvoje titulu.
Glavni adut Borca su dodik i sestric,oni svojim muljazama guraju Borac do top 3
Da nema njih,borac nebi bio ni u top 6
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2020, 10:32

J.bo majku ovaj sve zna. Zna ko' lezi na parama, zna ko' je koliko platio igraca. Zna da mu je obecano mjesto u repki. Idi se bolan objesi, dok te neko nije ubio.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 06 feb 2020, 10:34

mohikanac12 je napisao/la:
06 feb 2020, 10:28
Potcijeniti Borac bila bi katastrofalna greska. Trenutno leze na parama, ovo sto su dali Zakaricu je brdo para i totalno nerealno za nase uslove a izmedju ostalog obecavaju i mjesto u reprezentaciji. Pored svega ovoga vec su nam jesenas dokazali svoj uticaj na sudijsku organizaciju, koji ce dalje jos jacati s obzirom da nam buduci predsjednik NsBiH dolazi upravo iz Borca.

Plus, odlazeci pitari iz saveza se itekako lizu sa ljudima iz Borca, kako bi sto bezbolnije odradili smjenu i dobili bolju poziciju. Bice svega ovo proljece.
Ma nesto mi smrdi ovo sa Borcem, imaju preskupu ekipu sigurnu se zaduzuju na sve strane, na duze staze cini mi se da ovo nece po njih dobro zavrsiti.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 06 feb 2020, 10:37

Borac se pretvara u političku figuru rs. Vidjet ćemo njihovu igru na proljeće, Tuzla i oni će itekako napasti titulu jer ih tu niko nije očekivao.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 06 feb 2020, 10:38

Borac kao i Zrinjski ima podrsku politike, ne zna se ko ih finasira a evo jos malo pa ce njihov covjek biti na celu saveza.

Jasno je sta sljedi.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 06 feb 2020, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []