Ma ja hajde ti si doktor igriceStroj1946 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:16Gdje si ti procito za Fanima samo da mi je znat.ajdohordas je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:55Pricas o nekoj mentalnoj blokadi za covjeka koji engleski mentalitet i skola West Hama ?Stroj1946 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 10:50Ma to dovodjenje igraca iz Mladosti, Krupe, Zvijezde ili klubova iz manjih sredina, koji imjau preko 23 godine je velika greska, ja mislim da se to pokazalo ove sezone a i u proslosti. Haj da su mladi po 19, 20 ili 21 godinu, al 25, 26 ili 27 godina je bas lose. Ne radi se tu o igrackim kvalitetama, nego o mentalnim. Djaba sto on zna igrati, kad on ima svaku tekmu mentalnu blokadu. Strah od greske i reakcije trenera i ono malo publike. Jednostavno postoje i uviijek su postojali igraci za manje klubove. Cinjenica. Samo mlade dovoditi.
Takvi se dovode ako imas problem finasijske prirode, da popunis mjesta u rosteru, al ako imas love i to radis i dalje, onda je to nesposobnost. Ovo sto sad rade, Susic, pa pegovori s Hajrovicem i prica oko Hadzica itd., je pravi put. Jaka imena, spojeno sa par igraca iz akademije i pokupis iz jacih ekipa sto mozes vise. Nama ide u prilog sto imamo iste igrace duze na okupu, al i to ce se morati mijenjati kad tad. Zasicenje.![]()
Nije ga Mladost stvorila nego West Ham. To sto je silom prilika zavrsio kod nas u ovoj ligi ne znači da je los psihicki a pogotovo ne fizicki.
Svjetski klubovi poput Barce, Reala, Bayerna svoja pojacanja dovode iz nekih manjih prosjecnih klubova samo eto mi ne mozemo iz nekog razloga... TSS i Hajrovic jesu igraci kojima se mora teziti ali jos nismo taj level da takve kalibre igraca imamo na svim pozicijama, a dok ne dostignemo taj level onda bi trebali kupiti najbolje iz lige, imati ta 2-3 kapitalca plus akademija.
Krste Lijen.![]()
![]()
I svi mi koji se nadamo da ce Milanovic imati sta pokazat u drugom dijelu ludi a ti jedini pametan.
On je extra igrac i momak i na trenutke se vidi ta njegova explozovnost i brzina ali se vidi da igra u grču i pod strahom, od koga i zbog cega, to ne znam. Moguce da je kod njega problem upravo to sto si pisao za Fanima i blokadu. Siguran sam da ce uz Marinovica proigrat.![]()
Ako je tebi Milanovic dobar igrac, onda znam s kim imam posla
![]()