Od ovih 11, samo 3-4 igrača ce početi utakmicu sa Tuzlom.Ne kontam, što nije danas izveo najbolji tim, da se što bolje upoznaju na terenu i uigraju.
imaš jos 2 utakmice da igras drug morao i ovi igrati malo
Nakon ove, igramo još sa Tobolom u nedjelju, i to je to.Koliko znam, nije dogovorena neka generalka, nakon povratka iz Turske. Što se tice bekova, Oremuš može pomoci na desnom beku, ali ovo sa Pidrom vec zabrinjava, opet danas ne pocinje utakmicu, sve je izvjsesnije da nece početi ni sa Tuzlom.Trebao se Letić ostaviti bar do kraja sezone, ne bi me čudilo da danas protiv nas razvali Bilo bi nam lakše svima, ako bi novinari nakon utakmice pitali Vinka, o eventualnim pojačanjima, Pidri, Laziću.......da znamo neke stvari.
Od ovih 11, samo 3-4 igrača ce početi utakmicu sa Tuzlom.Ne kontam, što nije danas izveo najbolji tim, da se što bolje upoznaju na terenu i uigraju.
imaš jos 2 utakmice da igras drug morao i ovi igrati malo
Nakon ove, igramo još sa Tobolom u nedjelju, i to je to.Koliko znam, nije dogovorena neka generalka, nakon povratka iz Turske. Što se tice bekova, Oremuš može pomoci na desnom beku, ali ovo sa Pidrom vec zabrinjava, opet danas ne pocinje utakmicu, sve je izvjsesnije da nece početi ni sa Tuzlom.Trebao se Letić ostaviti bar do kraja sezone, ne bi me čudilo da danas protiv nas razvali Bilo bi nam lakše svima, ako bi novinari nakon utakmice pitali Vinka, o eventualnim pojačanjima, Pidri, Laziću.......da znamo neke stvari.
igras protiv olimpika u sarajevo jos jednu tekmu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ne znam sta se i oduzilo ovo sa Lazicem, ako ce produziti nek produzi ako nece tribine i vozdra. Trazit jos jednog igraca polivalentnog da moze pokriti i stopera i beka.
Pidro nije poceo nijednu do sad, od njega vrlo vjerovatno nema nista.
Dešavalo mi se da dogovorim neki veliki transfer, ali posljednjeg dana prelaznog roka dođe neka osoba i kaže mi 'odlučili smo se za drugog igrača'
I nek si dala otkaz toj osobi!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Proslu utakmicu je cijelu udogirala jedna ekipa vjerovatno ce i ovu. Ideja Vinka jeste da vidi koliko igraci mogu izdrzati i koji je njihov maksimum i na kondicionom planu i na taktickom.
Vjerujem da ce i ovu utakmicu zavsiti sastav koji je poceo.
P.S. I ne vjerujem da ce se sastav u prvim utakmicama drasticno mijenjati u odnosu na onaj koji je zavrsio prvenstvo. Mislim da Vinko nije toliko lud da to uradi.
Ne znam sta se i oduzilo ovo sa Lazicem, ako ce produziti nek produzi ako nece tribine i vozdra. Trazit jos jednog igraca polivalentnog da moze pokriti i stopera i beka.
Pidro nije poceo nijednu do sad, od njega vrlo vjerovatno nema nista.
Ispod su datumi kraja prelaznih rokova u pojedinim ligama. Evo šta se odužilo s Lazićem:
2. veljače u 19:00: Izrael
11. veljače u 23:59: Makedonija
14. veljače u 23:59: Mađarska
15. veljače u 23:59: Hrvatska, Lihtenštajn, Slovenija, Švicarska
17. veljače u 23:59: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija
20. veljače u 23:59: Rumunjska
22. veljače u 23:59: Češka, Irska
24. veljače u 23:59: Rusija
28. veljače u 23:59: Armenija (prijelazni rok počinje 1.2.), Bugarska (prijelazni rok počinje 1.2.), Poljska, Slovačka
1. ožujka u 23:59: Estonija
2. ožujka u 23:59: Ukrajina (prijelazni rok počinje sutra)
Je li ovo Oremus igrao i proslu i ovu tekmu?
TO je dobar pokazatelj, ocito je jasno ko ce igrati tu poziciju..
Bas me zanimaju zizu i Jukic. A ako se ovaj kao stoper pokaze danas, nek Lazica prodaju, ko mu ebe mater, jest mi jedan od najboljih ali nisi veci od kluba
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Slazem se da ne treba gomilati igrace, al kad skontas u spicu imas samo Ahmeta, koji je vec u godinama i treba mu naci pravu zamjenu. Mislim da bi nam garo bas lego u napadu pored brzih i pokretnih krila
Fanimo ne moze na spica ni u ludilu, a Handzic je drugi spic.
Zar ne igra spica u Mladosti? Handzic ne smije biti prvi izbor ni u ludilu za spica ukoliko se ne daj Boze povrijedi Ahmet.Hare je dobar kao rezerva i djoker sa klupe a da pocinje utakmice i bude nas prvi izbor je isto kao da nemamo spica. Ahmet ima jos ugovor na godinu dana tako da treba razmisljat da mu se nadje zamjena vec sada.
Fanimo je krilo, ne moze ti kod nas, gdje se vecina akcija zavrsava centarsutem spic biti visok metar i kutija cigara.