FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar nisu poslije derbija svi bili ljuti na Rahmanovića? Nepoštivanje trenera, saigrača, navijača? Eto koga izbacit iz prve. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da ce ga Vinko koristiti puno vise nego Husref. Pokazao je uovim pripremnim utakmicama da ima hljeba od njega.AngelDiMaria je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:07BOme koliko se vidi po klipu Cruz pobjeze dvojici i asistira u 16 Zinedinu...Ima hljeba u njemu ba, samo nek se izbori. CIm ga vinko ubaca znaci da nesto ima
Ma kakav Rahmanovic,da kantu mlijeka i nogom nabije.
Neka ga s klupe kad ganjamo rezultat zbog agresivnosti i visine.
Neka ga s klupe kad ganjamo rezultat zbog agresivnosti i visine.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad se kur.ci Rahmane 
P. S: Da li je to Milanovic igraci sunce ti, pa nikako nije spomenut ni da se je spetljao ni nista. Ne znam kako neki jos ocekuju da ce eksplodirati, kad je lik promasaj teski to saf mozemo vec zakljuciti.

P. S: Da li je to Milanovic igraci sunce ti, pa nikako nije spomenut ni da se je spetljao ni nista. Ne znam kako neki jos ocekuju da ce eksplodirati, kad je lik promasaj teski to saf mozemo vec zakljuciti.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 06 feb 2020, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Eh sad nadat se da je samo sprema a ne neki udarac...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
oremus je igrao prvu utakmicu 90 minuta
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo ja očekujem, što šta ćeš mi brko?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:16Sad se kur.ci Rahmane
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Odvest cu te hodzi nisi mi dobar nikakoAlfredNobel je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:19Evo ja očekujem, što šta ćeš mi brko?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:16Sad se kur.ci Rahmane

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Tinkija na desno krilo da pokaze kako se zavrce

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve za interes kluba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moram priznat da ovo sto Vinko radi dosad je profesionalno , gleda dvije prosarane postave , trazi 11 najboljih , ode gledat Seljinu tekmu , nema povrjedjenih , Susic ocito i Pidro nisu fit i ne guraju se na silu , ubo je dosad sa Zizuom vidjecemo ostale kad to bude prva. Ima smisla sve sto radi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Sabrina volim te 

Izgleda dvije milje otisle na pravi racunrevolt je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:12Mislim da ce ga Vinko koristiti puno vise nego Husref. Pokazao je uovim pripremnim utakmicama da ima hljeba od njega.AngelDiMaria je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:07BOme koliko se vidi po klipu Cruz pobjeze dvojici i asistira u 16 Zinedinu...Ima hljeba u njemu ba, samo nek se izbori. CIm ga vinko ubaca znaci da nesto ima

Boga mi, kako si krenuo,bice u interesu Bizzija...

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Raduje dobra igra Zinedina, bit će paklena borba za prvih 11 u veznom redu.
Cjelokupan dojam kvari situacija sa odbranom i tim povrijeđenim igračima na bekovima. Nadam se da će reagovat kvalitetno, pod moranje je.
Cjelokupan dojam kvari situacija sa odbranom i tim povrijeđenim igračima na bekovima. Nadam se da će reagovat kvalitetno, pod moranje je.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Olimpik je već doveo stopera.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:50Pantića se sjecam iz Zvezde, kasnije otišao u Španiju, bio i u Dinamu iz Kijeva.On je kvalitetom tu negdje sa Lazićem, bio bi nam pojačanje u svakom slučaju.Ali onda nek pošalju Kurdića na posudbu u Olimpik, puno je pet štopera, a igramo samo prvenstvo.Kad je Miličević dolazio, bio sam ubjeđen da je on zadnji vezni, da dolazi na tu poziciju, međutim, neki dan je sam izjavio, da je on štoper.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- AlfredNobel
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:20Odvest cu te hodzi nisi mi dobar nikakoAlfredNobel je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:19Evo ja očekujem, što šta ćeš mi brko?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:16Sad se kur.ci Rahmane
P. S: Da li je to Milanovic igraci sunce ti, pa nikako nije spomenut ni da se je spetljao ni nista. Ne znam kako neki jos ocekuju da ce eksplodirati, kad je lik promasaj teski to saf mozemo vec zakljuciti.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prejak klip dzaba 
To je ihihi

To je ihihi
-
- Kontakt:
hoš mi to ti nešto brko?Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2020, 06:36Juve dovede Demirala iz Sassuola, ali jbg mi smo visina neka, elita...TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 feb 2020, 04:57Ako ce nam i dalje pojacanja dolaziti iz mladosti, klub treba ugasiti.
ko da ga je Mladost napravila a ne West Ham jbg...
pored toga što nam treba igrač na toj poziciji i tražimo to, ujedno ćeš i oslabiti konkurenta prvog za titulu al haj...
u nas narod se mora opalit u glavu da bi skontao da boli....moramo vidjet da ga neko drugi dovede, proigra kod njih zabije 15-ak golova i onda će neko maksuz doći i reći "pa dobar igrač kako ga uprava nije dovela ua uprava napolje"...![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Edo1922, ErosViverosViv, johntravolta123, kogmagie46, ledesma, MaroonWhite1946, mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, ThrillerHz i 133 gosta.