Dobro, od sad je vrtuljak da bude lakse

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
alemsa je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:35Kad je bio u plusu? U zadnja 2 okrsaja imo -9, i 0. Mada plus-minus stat (barem meni) nije neko mjerilo, jedino da je bss brojka tipa +15/20, -20 ok. Ne moze njemu ekipa koja ima Hardena biti matchup nikako, jedino Gobert je imao uspjeha prosli playoff, time sto su bukvalno tjerali Hardena u reket na Goberta (onim famoznim cuvanjem s ledja), i opet smo ih rijesili easy. Stas tjerat Hardena u reket Jokicu to je 90% efikasnost realizacije kosadscile je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:28Stalno ta prica kako ga pune, vozaju, vrte, itd.. a on konstantno plus igrac. Facts
Stvarno sam kontao da je taj mit pobijen prosle sezone, ali eto. Osim ako neko nema teoriju koja moze objasniti kako je on u isto vrijeme minus igrac koji ima pozitivan +/-?
Kao sto rekoh, samo mu daj Rocketse. Ubijedljivo najbolji matchup ofanzivno sad kad nema Capele.![]()
Imao bi kud i kamo jace brojke i ne bi pola sezone dovodio tijelo na optimalan nivo...Jokić sve postize mozgom, a zamisli kad bi tokom citave sezone bio u top formi i imao jace fizikalije...Osim13 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:00Majko draga šta bi tek bilo da ga zanima košarka![]()
dscile je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:11alemsa je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:35Kad je bio u plusu? U zadnja 2 okrsaja imo -9, i 0. Mada plus-minus stat (barem meni) nije neko mjerilo, jedino da je bss brojka tipa +15/20, -20 ok. Ne moze njemu ekipa koja ima Hardena biti matchup nikako, jedino Gobert je imao uspjeha prosli playoff, time sto su bukvalno tjerali Hardena u reket na Goberta (onim famoznim cuvanjem s ledja), i opet smo ih rijesili easy. Stas tjerat Hardena u reket Jokicu to je 90% efikasnost realizacije kosadscile je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:28Stalno ta prica kako ga pune, vozaju, vrte, itd.. a on konstantno plus igrac. Facts
Stvarno sam kontao da je taj mit pobijen prosle sezone, ali eto. Osim ako neko nema teoriju koja moze objasniti kako je on u isto vrijeme minus igrac koji ima pozitivan +/-?
Kao sto rekoh, samo mu daj Rocketse. Ubijedljivo najbolji matchup ofanzivno sad kad nema Capele.![]()
Mislio sam generalno sto ti stalno pricas kako je on minus igrac, kako ga vrte, a on je od ulaska u ligu konstantno plus igrac. I narocito sam mislio na prosli plej of.
Je l me ti j*bes ili stvarno ne kontas koliki je hendikep imati Tuckera ili Bella na Jokicu? Takvim igracima on moze utrpati koliko hoce, jer nema teorije da ga mogu cuvati, a ako neko bude pomagao on je svakako sposoban da to iskaznjava pravim pasovima.
I ja ne govorim da je on neki defanzivac i da mu nece biti problem igrati protiv Hardena/Westbrooka, jer ce mu itekako biti problem zbog njegove sporosti, kao sto mu je uvijek i bio. Al mi je fascinantno da ne mozes skontati da ce taj isti Jokic ili trpati ili stvoriti ogroman broj poena sad kad nema niko da ga cuva. I slucajno (pretpostavljam) si previdio to da sam napisao da ste mu najbolji matchup OFANZIVNO, dakle ne defanzivno. Od ovih PO ekipa kontam da bi mu jos u tom dijelu najvise odgovarao Dallas s obzirom na centarsku liniju.
A kako se izgovara pravilno ?Meni je u sjecanju ostalo ringispil al nisam nikad iso na tu masinu.To je satanisticka sprava.
To sam zelio cuti. Vec se veselim kako se AD i Bron izivljavaju na obrucu protiv tog pokusaja smallballa.
Satanisticka kralju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.