2-5,3k.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:33Pozz
Zanima me vase misljenje
Sta vi mislite koliko bi trebala imati cetveroclana porodica mjesecnih prihoda za dobar zivot(u to ubrajam auto,garderobu,stan,mobitele itd.itd.)
Jer bas sam citao negdje,i ljudi pisu o nevjerovatnim ciframa..
Naravno govorim za porodice iz BiH,a ne one u inostranstvu..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako si sam da, a vec cetveroclana porodica... neko bi morao biti gladan
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
500km Patnja ziva ne znam kako ti ljudi goneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:33Pozz
Zanima me vase misljenje
Sta vi mislite koliko bi trebala imati cetveroclana porodica mjesecnih prihoda za dobar zivot(u to ubrajam auto,garderobu,stan,mobitele itd.itd.)
800km tezak zivot gledas svaki fening
1200km solidno mozes na veceru ali ne ostane ti marka
1600km vec komotnije zivis
2000km dobar zivot za BiH
Ovo govorim za Sarajevo. Racunam na ovaj nacin.
Stanarina 0km
U BiH vecina ima svoju kucu pa eto neka je 0km
Struja, voda, grijanje, smece 200km
Kad je hladno trpaj deke po sebi a struju i vodu stedis.
Hrana 600km
Neka je jedna plata, ta osoba jede topli obrok. Ostale 3 osobe po 200km znaci oko 7km dnevno.
Odjeca, mobiteli, vecere, sportske i ostale drustvene aktivnosti 400km
Znaci najosnovnije stvari pa ti treba 1200km za 4 osobe.
Gdje su pare za ljetovanja i ako nemas svoj dom itd?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Dobijes 2500 sa stanarinom eto. Bas i nema toliki ljud8 svoju kucu
- legenda reala
- Kontakt:
Jel de ne radi ovo za zaključaTe profileFinn je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:54
A ako ćemo na konkretno stalkanje, onda imamo ovaj alat za gledanje storija mladih dama koje ne pratimo.![]()
https://storiesig.com/
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A spid i kafana?vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:11500km Patnja ziva ne znam kako ti ljudi goneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:33Pozz
Zanima me vase misljenje
Stanarina 0km
Hrana 600km
Neka je jedna plata, ta osoba jede topli obrok. Ostale 3 osobe po 200km znaci oko 7km dnevno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
npr za samca realnost: 2 milje plata, uzmes stan kredit nek je 700, ostane 1300, nek su rezije , hrana 500 , ostane 800 .. 4 dobra vikenda = 0vest je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:11500km Patnja ziva ne znam kako ti ljudi goneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:33Pozz
Zanima me vase misljenje
Stanarina 0km
Hrana 600km
Nismo jos dosli do tog nivoa. Ali bices obavijesten ako izmisle alat i za to.Osim13 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:23Jel de ne radi ovo za zaključaTe profileFinn je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:54
A ako ćemo na konkretno stalkanje, onda imamo ovaj alat za gledanje storija mladih dama koje ne pratimo.![]()
https://storiesig.com/![]()
Covjek pita za dobar zivot i tu se podrzumjeva solidan automobil cije odrzavanje (redovni servisi), registracija, oprema (ljetne i zimske gume) te gorivo (eto nek trosi 6.5) dodju preko 2500 KM godisnje, bez vanrednih troskova.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Metni čim šta nađešFinn je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:25Nismo jos dosli do tog nivoa. Ali bices obavijesten ako izmisle alat i za to.Osim13 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:23Jel de ne radi ovo za zaključaTe profileFinn je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:54
https://storiesig.com/![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Aci Lukasu tekst pisao Mirso Svicarac 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sve meni jasno, istrazivanja, prosjek, potrebe....Ali 2500 km u BiH je iluzija, pa cak i za Sarajevo.
Naravno govorim o obicnom svijetu, i drzavi BiH,gdje ne rade uvjek oba roditelja, a i ako rade ne rade oba za preko 1000 km pa da dobiju taj zbir.
70 posto naroda radi za 500-700 km.
Kod mene stari je bio domar u opstini Tuzla, i u ono doba 2002-2006 kada sam ja bio u 20-tim imao je 700 km platu. Mater bila sefica u Firasalu u Slavinovicima, vodila proizvodnju jedno 2 god, tada je imala 700....A prije toga 500 km....odbij kredite, pravila de kuca sve kada saberes povuci potegni.
I da rade oba roditelja navuku do 1500,max.
Jbg nisu svi direktori, programeri, i td
Naravno govorim o obicnom svijetu, i drzavi BiH,gdje ne rade uvjek oba roditelja, a i ako rade ne rade oba za preko 1000 km pa da dobiju taj zbir.
70 posto naroda radi za 500-700 km.
Kod mene stari je bio domar u opstini Tuzla, i u ono doba 2002-2006 kada sam ja bio u 20-tim imao je 700 km platu. Mater bila sefica u Firasalu u Slavinovicima, vodila proizvodnju jedno 2 god, tada je imala 700....A prije toga 500 km....odbij kredite, pravila de kuca sve kada saberes povuci potegni.
I da rade oba roditelja navuku do 1500,max.
Jbg nisu svi direktori, programeri, i td
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ne znam onda kako je moj otac peteroclanu obitelj uzdrzavao sa upola manje 
Plus sto ogromne pare idu na poljoprivrednu mašineriju
Plus sto ogromne pare idu na poljoprivrednu mašineriju
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 73 gosta.