hoceli biti kakvi novi igraca ubrzo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hoceli biti kakvi novi igraca ubrzo
Plus trener.Mi smo najveci i najstabilniji klub u drzavi i titula nam uvjek mora biti imperativ!bordobijeli je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:52Mi smo kvalitetniji nego prošlu polusezonu, od bitnih igraca Stanojevic otišao i Hebibovic povreda a došli Sušic, Mustedanagić, Jukic, Miličević,pidro se oporavlja. Tako da titula se namece kao imperativ.
Imaju izjave Zinedina i Islamovica posle utakmice.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:16Nisu mi ovi naši, nazovi novinari, nikako jasni.Poslije svake dosadašnje prijateljske (Ljubuški, Rudar, Desna) uzeli su izjavu od Marinovića.Danas, nigdje izjave, iako smo je svi željno iščekivali, ne bi li saznali šta o Pidri, Laziću, eventualnim dolascima....
Hahahahah e cuj metar i kutija cigara hahahahaha, posteno valapitara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:38Fanimo je krilo, ne moze ti kod nas, gdje se vecina akcija zavrsava centarsutem spic biti visok metar i kutija cigara.ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:16Zar ne igra spica u Mladosti? Handzic ne smije biti prvi izbor ni u ludilu za spica ukoliko se ne daj Boze povrijedi Ahmet.Hare je dobar kao rezerva i djoker sa klupe a da pocinje utakmice i bude nas prvi izbor je isto kao da nemamo spica. Ahmet ima jos ugovor na godinu dana tako da treba razmisljat da mu se nadje zamjena vec sada.
Lazes?
baca bombe @AlfredNobel
Večeras slijeće, sutra šaranje.. Citirajte me sutra.
Bude li suplja pazi seAlfredNobel je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:16Večeras slijeće, sutra šaranje.. Citirajte me sutra.
od kada nisam cuo ovo pjesmu ima 2 dan kada je trebo doci hajrovic
Mislim možda da nam nije toliko potreban sada a ima ugovor do 30. Juna. Najbolja varijanta je da dodje tada kao slobodan igrac
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], benko21, BijeliBordo1946, boki86, Confiance, deda, ErosViverosViv, FranckRibery, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, James1987, laznokrilo, meecko, mire971, mma_hz, mnon46, MokraKifla, Mostarska, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, sekac, Tarapi, Vanja8 i 347 gostiju.