Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tek kasnije shvatis velicinu roditelja kad skontas sa kakvim budzetom uzdrzavaju porodicu.
A fazon je sto se kod nas prezivljava, a ne zivi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Gluposti, jedino ako svako vece hoce na muziku izac.
100 maraka nije sada aman neka cifra, ali bogami nije ni malo. Svasta se moze sa stojkom
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Za stoju moš kupit sve od banovića do zavidovića
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za cvaju mozes 6 piva uzet il 4 viskija.Fening preko 30 ne treba za neki solidan izlazak,ne ide se na svadbu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Za stoju svatove organiziram uredno, doduse u parku na klupi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa sve zavisi jel ides da se odvalis od alkohola ili da se zabavis i opustis.
Licno ne znam kakav je izlazak da se lije piva na pivu do iznemoglosti.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Ma nije nesto 100 km ali vala nije ni malo. Ako izadju 3 i 300km potrose, onda ne znam. Nek pojedu neku veceru 100km i nek je piva 3km, to ti je 66 piva. Po 22 popit. Malo li je.
Mislim da u gradu ako pijes treba biti oni pripit do nekih 60-65%. A kucne varijante ostavljat za malo sta zesce.
Mislim da u gradu ako pijes treba biti oni pripit do nekih 60-65%. A kucne varijante ostavljat za malo sta zesce.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
300 KM - cetvorica u Mostaru da se dobro nalocu, caste koke te uzmu sobu.
Sarajka u Jablanici - 2 KM. Pijes onoliko koliko je dovoljno da te malo opusti osim varijante na vikendici, par gajbi pive uz oguljenog jarca.
Sarajka u Jablanici - 2 KM. Pijes onoliko koliko je dovoljno da te malo opusti osim varijante na vikendici, par gajbi pive uz oguljenog jarca.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 06 feb 2020, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Stoja treba jedino ako ces citavu noc finansirati jarane kokuze.
- ASD
- Kontakt:
Pa izađe nas 4-5 muških, cura bude više za stolom, ništa ne plaćaju logično. Plus ako priđeš nekoj curi za drugim stolom što se podrazumijeva u izlasku, podrazumijeva se da i tu počastiš.Sage je napisao/la: ↑06 feb 2020, 19:44Ma nije nesto 100 km ali vala nije ni malo. Ako izadju 3 i 300km potrose, onda ne znam. Nek pojedu neku veceru 100km i nek je piva 3km, to ti je 66 piva. Po 22 popit. Malo li je.
Nek jedan nema para kod sebe, to je stoja.
Poželjno je i prije izlaska se malo zagrijati, u stanu popiti šta.
Evo realno.
Prvo zagrijavanje je nekih cener. Naručim vino u kafiću s dvije kole, to je 35 maraka. Pređem kasnije na tekilu, popijem jedno 5 čašica i to je 20 maraka. Priđi nekoj curi i počasti pićem, dadni konobaru napojnicu. Eto te na 70-80 maraka.
To ja koji ne pušim. Ovi koji puše dadnu cener na cigare u izlasku što se dodaje na to.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 06 feb 2020, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Boca dzeka + npr 6 red bull-ova = cca.150 KM.
Ako ces sta jos zameziti uz to, ili presjeci sa po nekoliko piva, to je ceh oko 200 KM, za dvoje.
Ako ces sta jos zameziti uz to, ili presjeci sa po nekoliko piva, to je ceh oko 200 KM, za dvoje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Realno knap ... nek troje izadje po stoju promjeni dvije lokacije - dvije, tri flase zeste plus koje pice sa strane do nekih 4,5 ako hoces provod do kraja... a moze se i sa cvajom 3,4 klipe, ne mozes svakako vise i kuca
U Kaknju nas 4 nedavno. 2 kisele, 2 soka, 10 tuborga, mala i velika greševina 65 KM. 3h vani. Po meni korektno za večernjeg izlaza.
Tako blizu, a tako daleko.
Covjek sa preko 1.5 promila alkohola nije sposoban ni za sta, vec te navedena doza vuce da negdje zavrsis blizu 2. Ako mi je to mjera za provod, ebes takvu mladost.
Radije cu napiti curu.
Radije cu napiti curu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovo je tema u kojoj sam itekako kompetentan da govorim 
Nas 4,izlazak..ako nema partija nekog (a vecinom je party 1+1 bio) 4 flaše 0,7x115km jack daniels i 2x12km 1,25l kole
I kada je party treba ti 260km
Nas 4,izlazak..ako nema partija nekog (a vecinom je party 1+1 bio) 4 flaše 0,7x115km jack daniels i 2x12km 1,25l kole
I kada je party treba ti 260km
- Fantasista
- Kontakt:
Uglavnom pijem točeno veliko tako da me izlazak ne košta puno.
pivo, vino trosak manji
, votka, viski plus red bull il nesto slicno skuplji
... ma jbt kad sam u srednjoj bio 3,4 razred cener mi je vrh bio izlazak sa cvajom drama dobar sad sa cenerom ne mogu na kafu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.