Brate kod ovog se na petoj godini hladno pada, evo vidiš kolege @dundeeja, a i mene čeka njegova sudbina.

Da su inicijali K.K.K, @Morto bi svršio.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate kod ovog se na petoj godini hladno pada, evo vidiš kolege @dundeeja, a i mene čeka njegova sudbina.
Neki dan je odbio Partizan, jer nije bio zadovoljan uslovima koje su mu ponudili.Farci je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:09https://www.transfermarkt.com/uros-vita ... ler/138512
Ako ne moze Pantic moze li nam ovaj posluziti![]()
Znas sta je najbolje?
joj kad bi stavili Sušiću 7-icu na taj retro
vjerovatno, njega Pidru i Lazića zastupa isti likFarci je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:09https://www.transfermarkt.com/uros-vita ... ler/138512
Ako ne moze Pantic moze li nam ovaj posluziti![]()
Ko nam to ne dolazi?
Da nije Kodro Kenan
Rahmanovic nece igrati zadnjeg veznog ako Vinko ima mozga sekunde (nadam se da ima). Jer momak ne igra to. I Milanovic bi mogao lagano ispasti iz prve postave.Disperadun je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:57Nešto razmišljam kako bi mogao izgledati sastav u prvom kolu protiv Tuzle, da li će biti vremena da Tino zaigra prije toga, da li je spreman i slično. Pretpostavljam ovako nešto:
Kovačević
Šabanovic Šerbečić Miličević Hodžić
Đokanović Rahmanović
Milanović Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Šta vi mislite?
Bez kapitena ?Disperadun je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:57Nešto razmišljam kako bi mogao izgledati sastav u prvom kolu protiv Tuzle, da li će biti vremena da Tino zaigra prije toga, da li je spreman i slično. Pretpostavljam ovako nešto:
Kovačević
Šabanovic Šerbečić Miličević Hodžić
Đokanović Rahmanović
Milanović Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Šta vi mislite?
Razvali ti njih igrom i ne može im Isus ni Allah pomoći. Kad si egal s njima, e tad te mogu sudije syebati, a ti kad im pokažeš kako se igra, nema te nepravde koja će uticati na ishod.Pitaristok je napisao/la: ↑07 feb 2020, 00:02Ono sto je meni interesantno, je da se u borac pumpaju ogromne pare, i mislim da ce borac na sve nacine pokusati da dode do titule, znaci budite spremni na sve i svasta i na nemoguce penale, isto tako nad nama ce bit zlocina, neko sesto culo mi to govori...