FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dok Messi ode bit će bolje.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
prava domaćinska ekipa, u gostima ne mogu nikoga da pobijede
-
- Kontakt:
Sve dok su tu Pique, Roberto, Alba, Busquets i Rakitic ovaj klub nece osvojiti nista. 5 igraca s kojima treba sporazumno raskinuti ugovore.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Biće veselo protiv Napolija. Ovakvim pristupom nam ne gine ispadanje već u osmini finala. To bi svakako bio najrealniji prikaz situacije trenutno.
Nikad mrtvija ekipa nije bila, kao da svi samo mole Boga da se završi sezona. Ako na ljeto ne bude nekih ozbiljnih promjena neće ništa bolje biti pa makar nas Guardiola preuzeo.
Nikad mrtvija ekipa nije bila, kao da svi samo mole Boga da se završi sezona. Ako na ljeto ne bude nekih ozbiljnih promjena neće ništa bolje biti pa makar nas Guardiola preuzeo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nemaš ti blage veze o životu. Ovo je najbolje gostovanje sezone, onako ubjedljivo. Jedna od boljih partija odbrane, u napadu dvije stopostotne i još nekoliko odličnih šansi. Jedino je realizacija kočila, ali nikakvo čudo s obzirom na šta je uprava svela napad.
Bolje i ovo nego produžeci pa barem prošli. Ovako bar ostaju šanse da se dobije Betis. Igrom sam zadovoljan, tako da mi s te strane nije krivo što se ispalo. Valjda se vrati ovo kad bude daleko bitnije. Volio bih da Setien nastavi forsirat ovu divlju formaciju sa četiri veznjaka. Mislim da je to trenutno najbolje rješenje. Ansu da ponekad uleti umjesto Lea i Griezmanna i taman.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Rakitić i Frenkie najgori,
Griezmann tu negdje
Griezmann tu negdje
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja se čudim kada Bošnje komentarišu igru reprezentacije ili PlBiH i onda ponekad ovako uđem ovde i vidim da daju savjete Barseloni.
Mislim realno.
Biće ovo mučno gledati dok.se opet ne složi neka dobra ekipa. Rezultati su plod višegodišnjih promašaja sa transferima.
Mislim realno.

Biće ovo mučno gledati dok.se opet ne složi neka dobra ekipa. Rezultati su plod višegodišnjih promašaja sa transferima.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Za mene je ovo veceras bila odlicno odigrana utakmica, kako takticki tako i tehnicki. Prilke koje si bile su neiskoristene, 2x sa gol linije igrac izbacuje, Messi i Grizman primase zicere. Poraz sigurno koji nije zasluzen. Atletico 1 sut u okvir gola i zabili su ga...Steta zbog ovoga, ali idemo dalje, vise odmora za prvenstvo i LP pa doke se dogura.
-
- Kontakt:
Kakav debil moras biti pa reci da je ovo najbolje gostovanjemessilla je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:04Nemaš ti blage veze o životu. Ovo je najbolje gostovanje sezone, onako ubjedljivo. Jedna od boljih partija odbrane, u napadu dvije stopostotne i još nekoliko odličnih šansi. Jedino je realizacija kočila, ali nikakvo čudo s obzirom na šta je uprava svela napad.
Bolje i ovo nego produžeci pa barem prošli. Ovako bar ostaju šanse da se dobije Betis. Igrom sam zadovoljan, tako da mi s te strane nije krivo što se ispalo. Valjda se vrati ovo kad bude daleko bitnije. Volio bih da Setien nastavi forsirat ovu divlju formaciju sa četiri veznjaka. Mislim da je to trenutno najbolje rješenje. Ansu da ponekad uleti umjesto Lea i Griezmanna i taman.

MES QUE UN CLUB!
To je to. Svi nabrojani su bas buranija. Gledam Napoli se pravo dize, nije iskljuceno da nam sloze tipa 3 komada kuci jer smo bas vrhunska ekipa u gostima hehe.Wandelanoite je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:01Sve dok su tu Pique, Roberto, Alba, Busquets i Rakitic ovaj klub nece osvojiti nista. 5 igraca s kojima treba sporazumno raskinuti ugovore.
Sreca pa drugu kuci igramo, ne bi bio uvjeren nikako u prolaz.
Iskreno, kad poredis s ostalim gostovanjima, nije ovo nikako lose veceras izgledalo, top je odbrana fkt, ne mislim tu na pojedince vec na sistem. Pa nama je bolan Levante sprasio 3 komada za 15 minuta ove godine.
Nismo iskoristili prilike i ispali, mozda je i bolje tako.
27.10.2020
Izbacimo @Wandelanoitea, pojačajmo forum !
Bezvrijedan trofej u igri, ispali ili prosli isti **** realno.Inace Atletic igrao strasan presing ali su zato zadnjih 30,40 minuta bili gotovi te nisu mogli trcati kako treba i tad se ovo moglo lagano rijesiti.Svidja mi se sto se odbrana malo dozvala, bar je veceras tako izgledalo, ove prijasnje utakmice nisam gledao.
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 06 feb 2020, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Navedi bolje kad si mi tako pametan.Wandelanoite je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:05Kakav debil moras biti pa reci da je ovo najbolje gostovanje![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko samo fali Suarez, pa i u amaterskom modu, covjek rijesi tekmu, tek se to sad vidi.
27.10.2020
Nikad losija Farsa

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Rakitića je bespotrebno i komentarisati više. Čovjek ne liči na profesionalnog fudbalera nikako. Bez premca najlošiji i večeras.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sto je najgore sad ce Rakitic izjavit opet da je on top i da mu nije jasno sto je grijao klupu hahhaaha
Smece od igraca, vec 3 godine, pa on samo kod nas moze jos u prvoj ekipi igrat.
Yebem vam mater, 2020, a Busquets i Rakitic jos zajedno na terenu, ko prije 6 godina.
Pa ljudi duze igraju skupa nego ona poznata veza Xavi-Iniesta kad su od 2008-2014 harali, kad ih je Pep stavio u prvu ekipu hahahha.
Smece od igraca, vec 3 godine, pa on samo kod nas moze jos u prvoj ekipi igrat.
Yebem vam mater, 2020, a Busquets i Rakitic jos zajedno na terenu, ko prije 6 godina.
Pa ljudi duze igraju skupa nego ona poznata veza Xavi-Iniesta kad su od 2008-2014 harali, kad ih je Pep stavio u prvu ekipu hahahha.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Atleticomessilla je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:08Navedi bolje kad si mi tako pametan.Wandelanoite je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:05Kakav debil moras biti pa reci da je ovo najbolje gostovanje![]()
MES QUE UN CLUB!
Nakon mentalno zaostalog Neymara dovedena su 3 igrača kako bi ga nadomjestili:
- Coutinho 150 miliona
- Dembele 140
- Griezmann 120
Saldo = 410 miliona eura
Sva trojica su promašaji.
Za 400+ miliona su mogli obnoviti Camp Nou, dovesti Mbappea i tako zaključati napad za narednih 10 godina.
- Coutinho 150 miliona
- Dembele 140
- Griezmann 120
Saldo = 410 miliona eura
Sva trojica su promašaji.
Za 400+ miliona su mogli obnoviti Camp Nou, dovesti Mbappea i tako zaključati napad za narednih 10 godina.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.