Ista situacija kao i sa Lucasom Vazquezom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jbg, dešava se i najboljem na svijetu. Ne bih ga krivio ni da ode, i meni bi bio pun qrac svega da sam na njegovom mjestu. Vjeruj mi da se ne sekiram ni sekunde ko prije. Logično da mi je krivo kad izgube, ili kad ispadnu, ali mi je neshvatljiv pristup utakmici i način igre. Naredna tekma za vikend u gostima Betisu. Mogli bi se opet fino provesti uz pjesme Gipsy Kingsa do sabaha.
Kapitenski nema staEvander je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:42https://sportsport.ba/fudbal/sve-je-poc ... iti/350751
Otpustili mu Valverdea kuknjava
Nisi jedini ali evo izgleda da i oni pomalo nadolazeSaurman je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:34Samo si ponovio ono što sam ja davno pisao a tad su ovdje pojedinici gurali glavu u pjesak.Rajaz je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:14Nakon mentalno zaostalog Neymara dovedena su 3 igrača kako bi ga nadomjestili:
- Coutinho 150 miliona
- Dembele 140
- Griezmann 120
Saldo = 410 miliona eura
Sva trojica su promašaji.
Za 400+ miliona su mogli obnoviti Camp Nou, dovesti Mbappea i tako zaključati napad za narednih 10 godina.
Tad će barem biti neizvjesno, do kraja sezone će se krpiti sa Valenciom, Sevillom, Villarrealom i Betisom.anonymousHD je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:54Zbuni se Messi kad god je bitno i kad vam treba. Liderski. Kapitenski.
Prodisat ce vam klub kad on ode.
Trebalo je vremena ali sad vide o čemu smo pisali.
Sto je najgore ovo je njima sad smijesno ali nisu ni svjesni koliko ce se ovo uspostaviti tacnim
Mah qrac bi ti i drot ovdje cirkusali da je Messi maloprije zabio, nego Barca ispala pa vama svanulo...al hajd hvalite se sad, imate povoda.
Šta cirkusam kad sad pišete isto što sam ja pisao prije par mjeseci.
Ubjedljivo najveći kompleksaš. Nema posta, a da ne spomene Messija. Usput je i loša kopija policajca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.