NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Ne mozemo prozivati nijednu ekipu, tijesno je
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
harden posto vodonosa zidaru

- camparinho
- Kontakt:
E promijene li i ovu odluku treba ih prebit. Cist faul davisa, noga mu unutar one linije.
Clutch city be safe rage hard!
Se.riikiiii po glavi ROCOOOO
Ja reko da bi ove debile vazda popisali, ali nba to nece dopustiti
Ja reko da bi ove debile vazda popisali, ali nba to nece dopustiti
- camparinho
- Kontakt:
Bravo RoCo nisam te dzabe trazio i kukao pola godine! Kakve dvije trojke. Iskren da budem Lakersima i Houstonu zamijeni dvije glavne zvijezde i pomeli bi ligu Davis i Lebron sa ovim igracima oko sebe. Mozda individualno i nisu bolji od Lakersa, ali im ovakav sut treba.
Volim sto ih je Russ popiso po vuglicamparinho je napisao/la: ↑07 feb 2020, 06:53Bravo RoCo nisam te dzabe trazio i kukao pola godine! Kakve dvije trojke. Iskren da budem Lakersima i Houstonu zamijeni dvije glavne zvijezde i pomeli bi ligu Davis i Lebron sa ovim igracima oko sebe. Mozda individualno i nisu bolji od Lakersa, ali im ovakav sut treba.
Houston ih uze bez vecih problema.
Cijelu tekmu imali pod kontrolom, easy. Isto bi i u PO bilo

RoCo perfektan fit
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 feb 2020, 06:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ne budi smijesan, na 4 dobijene nemaju sanse protiv nijednog kontendera, ljudi bacaju tricu skoro 50% i jos pogodili jih 17, i to jedva dobili... nema ekipe sto moze to raditi u seriji na 4 dobijene...
Ma posrali su oni vas prvu, jos Lebronu skandirali mvp, ovo je odlicna utakmica sa obe strane, realno Wess je u strasnoj formi po meni ako ovaj nivo moze držati Houston moze dobiti obe ekipe iz Los Angelosa, cak protiv Klippa bi glat igrao prolaz na njih
Sto da ne mos, kad su svi suteri sem Russa, RoCo ti daje skroz drugu dimenziju sto se tice suta, s obzirom na spacing
- camparinho
- Kontakt:
Russ ima prolaz kod mene do playoffa vuce covjek sam 80 posto utakmica. RoCo je strasan fit za ovu ekipu, a defanzivni koordinator Turner trlja ruke. Covjek je genije, jos sad napokon moze igrat igru gdje svi sve switchaju. Moram priznat da su me Lakersi i Vogel razocarali. Dwight super odigrao onih par minuta i ti ga klupiras ostatak utakmice. 6-5 u ofanzivnim skokovima za Lakerse je takodje smijesno, vidjet cemo kako ce se prilagodjavat. Jedva cekam Utah i Boston to ce biti posebno samaranje, jer oni nisu ni blizu nivoa Lakersa.alemsa je napisao/la: ↑07 feb 2020, 06:54Volim sto ih je Russ popiso po vuglicamparinho je napisao/la: ↑07 feb 2020, 06:53Bravo RoCo nisam te dzabe trazio i kukao pola godine! Kakve dvije trojke. Iskren da budem Lakersima i Houstonu zamijeni dvije glavne zvijezde i pomeli bi ligu Davis i Lebron sa ovim igracima oko sebe. Mozda individualno i nisu bolji od Lakersa, ali im ovakav sut treba.
A **** sad pasha, jedan GS je to jedva radio ali je imao 4 all star igraca. Slazem se za RoCu podpuno, ali opet imati takav tempo 4 utakmice je pa skoro da nemoguce, jer ti nemas drugi odgovor ako te ne krene sut za 3, to je najveci problem, a da ne pricamo o tome da imas samo jednog igraca sto ti moze igrati C/PF.
Pa GSW kad je przio small ball je imao 2 igraca na parketu koji nisu neki suteri Iggy i Greena. Greena u vecini slucajeva su pustili da puca, naravno da je gsw bolja ekipa to nije uptino. Russ kad ima loptu 4 sutera su oko njeg, odbrana mora biti uz sve te igrace, sto daje Russu da ulazi u reket kako pozeli. Kad je popiso ekipu koja ima AD u ekipi, ulazio pod obruc kako je htio, gdje ce ga zaustavit neki Denver. Nea Capele da stvara guzvu. RoCo daje skroz novu dimenziju spacing-aEdviin je napisao/la: ↑07 feb 2020, 07:03A **** sad pasha, jedan GS je to jedva radio ali je imao 4 all star igraca. Slazem se za RoCu podpuno, ali opet imati takav tempo 4 utakmice je pa skoro da nemoguce, jer ti nemas drugi odgovor ako te ne krene sut za 3, to je najveci problem, a da ne pricamo o tome da imas samo jednog igraca sto ti moze igrati C/PF.
Ima sve to svoj plus a i svoj minus, treba sacekati da prodze jedno 10 utakmica pa se moze malo vise pricati. Mene su iskreno iznenadili veceras, mislio sam da ce jih AD silovati, pocelo je tako sad sta je bilo sa njegovom rukom neznam ali onda je i LA poceo da komplicira stvari sto je hou znao iskoristiti... Vogel je isto tu napravio gresku, nije znao reagovati na small ball hou a i nije znao maksimalno izkoristiti miss match svojih igraca, a hou na drugoj strani je kaznio skoro svaku gresku. Bit ce ovo jedan pakleni PO.
Gledaj ga majke ti sto se proku.rcio
Kad su LeBronu skandirali MVP u Houstonu pobjego s foruma na 5 dana ko pic.ka najveca. Ucenici sestog razreda su pojam zrelosti za njega.

Kad su LeBronu skandirali MVP u Houstonu pobjego s foruma na 5 dana ko pic.ka najveca. Ucenici sestog razreda su pojam zrelosti za njega.
Kao prvo jučer je napravljena amaterska greška FO-a što nije trade-ovan Kuzma, kao drugo mi i pored eventualnog dovođenja Collisona nećemo ništa osvojiti jer imamo smiješnog trenera...Vogel se baš trudio da pokloni pobjedu Rocketsima (**** li ga Rondo nek ga vodi kući) i u tome je uspio

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koji je sad omjer Lakersa protiv >600. ekipa 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.