Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Championship i Coca Cola League 1&2
Tako je, Whetteral je postigao pogodak, a tada su ispali Sheff Wednesday, Wimbledon i Watford. Ako se nevaram to je Bradfordu bila prva sezona u eliti nakon skoro 80 godina. Tada je i Leeds bio u Ligi Prvaka, a Leicester u Kup Uefa, dok su Pijetlovi bili u Intertoto kupu.
Big club, great history, Nottm Forest.
Nakon te sezone i krece pad Wimbledona,koji se nedugo zatim prebacuje u MK Dons i stvaraju respektabilnu ekipu,sada se ponovo pojavio "pravi" Wimbledon ali to nije ni sena onoga pravog Wimbledona.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma kakav Wimbledon, preko Donsa i nesto su mogli, danas nikako, tesko, ma tesko i Bradford, al eto meni su dragi pravo. Notts County je nesto pokusao kad je Erikson bio kod njih i imao platu koja je pojam za neke klubove u championshipu, al ga nisu redovno placali i napusti ih. Danas eto pokusavaju, al sve je to jednostavno receno slabo.
Joj ovog Bradforda nemoRe meda s kašike
samo 1:1 sa Accringtonom na svom terenu, u svom na svom. Sve vise se blize dnu. Drago mi je da je Wednesday izdominirao Walsall sa rutinskih 3:0 i sa ovom pobjedom su se jos vise osigurali na pozicijama koje vode u play-off, a i puno su blizi direktnom plasmanu nego su bili prije ovog meča, dok je Walsall trenutno posljednji.

Malo fotografija sa tekme Sheff Wed - Walsall.

Majstor Beevers, odbrambeni igrač koji je postigao pogodak.

Majstor Beevers, odbrambeni igrač koji je postigao pogodak.

Vidi legendarnog Clintona u Sheffieldu,nisam to znao. 

Koliko znam stigao u Julu iz Coventryja, tacnije istekao ugovor u Coventryju i dosao kao slobodan igrac.Devil je napisao/la:Vidi legendarnog Clintona u Sheffieldu,nisam to znao.
Ja ga se secam kada je trpao u Crystalu krajem proslog i pocetkom ovoga veka,kakva je igracina tada bio,u poslednje vreme ga i nisam gledao.
U Palaceu je poceo, od 1997 do 2002 postigao 72 gola.
Devile, evo citam da gotivis Fleetwood
, na samom pocetku teme, đe njih nađe!? Od konferencije ja gotivim Luton, mada trebalo bi da se vrate u makar u league 2 da zivotare, nekako beze da oni budu u konferenciji, klub sa jednim od najlojalnijih navijaca u Evropi. Hmm, gotivim Wednesday, volio bih da udju u championship ove sezone, a sad zasad imaju dobre sanse za to, samo da nastave ovim tempom. Iz league two gotivni su mi pravo Crewe, ali to je samo simpatija zbog legendarne tekme sa Man Unitedom
Što se tiče Championshipa, volio bi da Boro udje u premiership, ali tesko, neka ih kriza roka, uglavnom gotivim favorite za premiership Norwich, Cardiff, Hull, dok bi volio da Sheffield United ostane u championshipu, jer vjerovatno Wednesday ulazi u veci rang, a naravno velika je mogucnost da championship bude bogatiji za jos jedan derbi Millwall - West Ham!

Ma sa FM-a,obicno tako uzmem neke klosare da vodim i uvodim ih u vrh,i vec nekoliko FM serijala vodim Fleetwood svidjaju mi se pravo,al' ovako bez FM-a simpaticni su mi Vauxall i Accrington mada ne pratim ih nesta znacajno.
Sutra Wednesday docekuje na Hillsboroughu, Northampton u okviru FA Kupa. Mislim da je ekipa iz Sheffielda veliki favorit, samo info da posljednjih pet meceva znaju samo za pobjedu, govori o tome u kakvoj su formi.
forest se odlicno pojacao, na pozajmicu su stigli ramsey(arsenal) i tudgay(sheff. wed)
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Tudgay je dobar, može igrati i napad i krilo i veoma je sposoban na obje pozicije. Forest je jedan od favorita za Premiership i nadam se da ce i uspjeti, ozbiljna ekipa. Tesko da ce direktno, al ako ostanu do kraja u play-off mjestima, sigurno imaju dobre sanse.
Devil, evo malo nostalgije
[youtube][/youtube]
Devil, evo malo nostalgije

[youtube][/youtube]
Šesta pobjeda Wednesdaya danas i to protiv Northamptona u okviru FA kupa, gdje su prosli u trecu rundu. Odlicno prvo poluvrijeme, u kojem je Wednesday igrao mozda i najbolje poluvrijeme ove sezone. Malo je zabrinjavajuce opustanje u drugom poluvremenu, posebno na samom pocetku, al mislim da ce to Irvine dovesti u red. Svaka čast plavo-bijeloj mašineriji.
Sheffield Wednesday 3 - 2 Northampton
Sheffield Wednesday 3 - 2 Northampton
Pomalo zaboravnjeni Ipswich Town. Samo da podsjetim raju o kakvom klubu se radi.
Najaktuelniji nadimak im je Tractor Boys. Ipswich je osvojio Fa Kup, Ligu i Kup Uefa. Njihov Portman Road prima oko 30.000 gledalaca, i sigurno jedan od ljlepših stadiona u Engleskoj. Klub je osnovan 1878 godine.

Trenutno su u Championshipu, trener im je Roy Keane!
Najaktuelniji nadimak im je Tractor Boys. Ipswich je osvojio Fa Kup, Ligu i Kup Uefa. Njihov Portman Road prima oko 30.000 gledalaca, i sigurno jedan od ljlepših stadiona u Engleskoj. Klub je osnovan 1878 godine.

Trenutno su u Championshipu, trener im je Roy Keane!
Sutra, u ranom terminu igraju Ipswich - Swansea. Ovaj Swansea je luda ekipa kad igra na strani, a i kod kuce znaju napraviti dobar rezutlat. Sta su samo uradili Cardiffu, svom rivalu. Prijenos je direktan na Sky TV-u, mada su tu uvjek streamovi ko nema ovaj kanal. Inace, na Portman Roadu se radi punom parom da se pripremi teren za meč, pošto je bio prekriven snijegom. CMON TOWNERS 

ja sam isto tako prije na FM-u uzimao Chester i nekako su mi bili dragi, redovno sam ih pratio, ali su sad skroz propali, sad na ovim novijim FM, obično uzimam Leyton orient i QPR i dragi su mi...Devil je napisao/la:Ma sa FM-a,obicno tako uzmem neke klosare da vodim i uvodim ih u vrh,i vec nekoliko FM serijala vodim Fleetwood svidjaju mi se pravo,al' ovako bez FM-a simpaticni su mi Vauxall i Accrington mada ne pratim ih nesta znacajno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Muxmania pa gdje si ti, angazuj se malo na temi premier liga o Evertonu, mozda zaradimo temu
Chester katastrofa, prije par godina inekako su zivotarili, sad propadaju. Meni je zao Lutona sto nemoze da se vrati, mozda i uspjedne, volio bi da hoce imaju dobre navijace.

Chester katastrofa, prije par godina inekako su zivotarili, sad propadaju. Meni je zao Lutona sto nemoze da se vrati, mozda i uspjedne, volio bi da hoce imaju dobre navijace.
- Luis Antonio
- Kontakt:
Od nizerazrednih ekipa simpatisem Wycombe i Yeovil..
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra