Mi smo zadnjih godina uvijek imali odlican dizajn dresova, ove mozda i ponajbolji, dok npr pitari evo petu sezonu iste dresove nose, kupuju obicne genericne nike dresove na koje lijepe grb i sponzora

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma klasični www.Lager.ba kod pitarairfo je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:04Jedva cekam da nam vidim sta nam je macron spremio na ljeto, strasne se garniture spominju![]()
Mi smo zadnjih godina uvijek imali odlican dizajn dresova, ove mozda i ponajbolji, dok npr pitari evo petu sezonu iste dresove nose, kupuju obicne genericne nike dresove na koje lijepe grb i sponzora![]()
Najjači su sa Turkishom,ugovor istekao ima godina.Plavamamba je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:06Ma klasični www.Lager.ba kod pitarairfo je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:04Jedva cekam da nam vidim sta nam je macron spremio na ljeto, strasne se garniture spominju![]()
Mi smo zadnjih godina uvijek imali odlican dizajn dresova, ove mozda i ponajbolji, dok npr pitari evo petu sezonu iste dresove nose, kupuju obicne genericne nike dresove na koje lijepe grb i sponzora![]()
UBIPITAR je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:10Najjači su sa Turkishom,ugovor istekao ima godina.Plavamamba je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:06Ma klasični www.Lager.ba kod pitarairfo je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:04Jedva cekam da nam vidim sta nam je macron spremio na ljeto, strasne se garniture spominju![]()
Ja sam mislio da si ti mnogo stariji, barem tako mi djeluješ, što ti je današnja omladina
Vidi brate ,ja sam bukvalno odrastao na JUG-u ,prije rata bio je JUDO klub iza JUG-a zagrijavanje nam je bilo trcanje po istom i tako je nastala ljubav .Neki dan bas Mamlaz spomenu momka jednog sa kojim sam zajedno isao na utakmice od prvih gostovanja Turbini itd na neke smo cak i pjeske isli .Ta vremena su bila najbolja , nisam znao ni koje u upravi ni trener samo Ljoze cak mi je bilo bitnije ko ce voditi navijanje Zuti ili Keno -Opt1 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 13:11Pa mene si citirao... Helem, daj Bože da to bude tako kako si ti napisao. Stoji to da nas niko nije uzimao za ozbiljno na početku sezone, ali kad smo se već doveli u situaciju da smo ozbiljan konkurent i da je titula ''blizu'', uprava je trebala rodit pare da se dovedu 2-3 prava pojačanja na mjestima gdje smo tanki. Doduše, još uvijek nije završen prelazni rok, ali realno ovo do sad je tanko. Naša jedina nada je Amar.KANA je napisao/la: ↑07 feb 2020, 12:50nisam mislio bukvalno na tebe ali eto kad si se pronasao vjerovatno ima neki razlogOpt1 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 12:20
Ja sam dušman. Stanje u klubu je perfektno. Razbacujemo se parama i pojačanjima.Toliko smo finansijski moćni da je Zakarić otišao u borac, a će nam krilo igrati Mule i Zaim.
Nama su pojačanja dva polovna i jedan rashodovan igrač čelika, polumrtvi Aco Kosorić, parmak i 2. slovenske lige i australac sa pala o kojem niko ništa ne zna.
Nema dalje, baš smo se pojačali.
A ti i ovaj sa 5 acc-ova samo nastavite mantrati i izmišljajte neke imaginarne dušmane.![]()
ako nisi senilan sve ovo sto si napisao cak i puno gore se pisalo ljetos . Svi u inostrantsvo na pripreme ,Ljoze dobije besplatno u Livno ide ismijavanje ,prelazni rok Svinjski i pitari se pojacvaju i kako su dovodili igrace tako se je vise pljuvalo po Zelji,sredina tabele ,samo cajnoslu ,cuj Sadikovic,Alispahic, Futbool ,Zec bira utakmice ,mora mu brat igrati ..ma milion i jedna laz - pocne prvenstvo i sva ta bijeda koja je urinirala po klubu a sve pod krinkom zabrinutog navijaca bila je natjerana da 13 kola ceka poraz kako bi mogli ponovo srati. Tako ce 1000 % biti i ovaj put ali sve i da ne bude babuka ce biti tu ne zato sto je sin velikog Ivice vec zato sto je zasluzio sa svim trofejima koje je osvojio. Samo jos nesto dusmanima da napisem pusti te se crnog Zeca nego objasnite raji zasto je Minjore prestao pisati na forumu? vjerovatno zato sto mu je Zeljeznicar iznad svega
![]()
![]()
Hahaha pa nije imam 24 godine.... Nego me nece biti na rucku vikendomRadmilo87 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:16Ja sam mislio da si ti mnogo stariji, barem tako mi djeluješ, što ti je današnja omladina![]()
Šalim se, lijepo je to, vrati mene odmah unazad, slažeš majci da ideš kod jarana a ti pravac na gostovanje ni manje ni više nego u Skoplje protiv Vardara, sezona 1985, dva dana dok dođeš sa svom zajebancijom do dole, dan utakmica, dva dok se vratiš, skoro pa cijela hefta, i vratiš se ko da nije ništa bilo, nalažeš se i napetljaš, majka čak i povjeruje u priču, i prođe par dana dok ne ubaci farmerke u veš mašinu, i dok pretura po džepovima nađe voz kartu Beograd - Skoplje, tad sam bio donji, a meni tada to ko da sam cijelu planetu obišao a ne otišao u drugu republiku, tako da cuvaj se tih sitnica ako petljaš, padamo i padaćemo na sitnim stvarima, ali velikim jok, bilo, biće i ostaće tako![]()
Tako je brate!!!KANA je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:16Vidi brate ,ja sam bukvalno odrastao na JUG-u ,prije rata bio je JUDO klub iza JUG-a zagrijavanje nam je bilo trcanje po istom i tako je nastala ljubav .Neki dan bas Mamlaz spomenu momka jednog sa kojim sam zajedno isao na utakmice od prvih gostovanja Turbini itd na neke smo cak i pjeske isli .Ta vremena su bila najbolja , nisam znao ni koje u upravi ni trener samo Ljoze cak mi je bilo bitnije ko ce voditi navijanje Zuti ili Keno -
Sve ovo sto si ti napisao i meni nekad prdje kroz glavu pa se sjebem ,realno ni meni nije drago ponovo vidjeti Kosorica ,Jamakak itd ali zadnje tri sezone ne moras ici dalje svaki prelazni rok je bio perverzija ,euforija i onda krene prvenstvo a igra ****.Svinjski pored sto ih gura HDZ je sad dobijo bruku para od europe koje su igrali ,Pitari isto tako plus imaju milijardera , Bojac Dodik mi smo popusili tu europu i furamo se da smo radnicki klub ,nikom te nedamo znaci moramo biti realni ali hvala bogu imamo najbolje navijace, imamo najbojeg trenera ,najljepsi stadion ,samo malo jos vremena treba da Brkati majstor to sve poslozi i da se malo pare zavrte bit ce to top.
Od kako je pao ovaj snijeg i bio jaci vjetar nema novih slika ili informacija da li su zavrsili, koliko se sjecam jako malo je ostalo. Sad da li je gotovo i da li vrse pregled, mozda nesto saniraju ne znam. Prva domaca ligaska utamica je 7. marata, ne znam za kup utakmice, a valjda je dovoljno vremena da do tada klub dobije upotrebnu dozvolu za tribinu.
moze li i meni
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, MostarReds22 i 47 gostiju.