FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 07 feb 2020, 15:25

Nije sposoban igrati veznog i haj onda igraj beka? :D
Pa ne ide to bas tako.
Ako je los na veznom, onda je sigurno jos gori na beku.
Nije ovo termin pa ako ne znas igrati, haj na gol.

Ako nije dobar na veznom, onda ga prodaj ili stavi na klupu. Neces ga gurati tamo gdje nikad nije igrao. Moze ti samo vecu stetu napraviti.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 feb 2020, 15:27

Darko Lazić je ponovo blizu transfera. Podsjećamo, pouzdani defanzivac Sarajeva početkom godine je trebao preseliti u Norvešku, ali taj plan se izjalovio.

Sada je opet aktueliziran njegov odlazak sa Koševa, tačnije iz Antalije, u koju je doputovao sa bordo timom, a koju bi vrlo lako mogao napustiti kao član neke druge ekipe.

Laziću ugovor sa bh. prvakom ističe krajem sezone, srbijanski nogometaš nema ga namjeru produžiti te se stoga rastanak doima kao najbolji scenarij za obje strane. Nova ponuda iz inozemstva, ukoliko je u FK Sarajevo prihvate, vodi upravo prema takvom raspletu…

S druge strane, klubu iz Titove 38b ponuđen je nogometaš koji igra na Lazićevoj poziciji. Riječ je o stoperu Aleksandru Pantiću.

Trenutno je slobodan igrač sa više nego pristojnom biografijom. Ima 27 godina, nekoliko puta je bio na širem spisku reprezentacije Srbije.

Iako je izdanak Partizanove omladinske škole, igrao je za Crvenu zvezdu, odakle je transferiran u španski Villareal. Skupio je 60 nastupa u La Ligi, a također posuđivan u ekipe Cordobe, Eibara, Alavesa i Cadiza.

Njegov posljednji klub je slavni Dinamo iz Kijeva (zabilježio 15 nastupa u ukrajinskom prvenstvu), kojeg je napustio u septembru prošle godine.

Zasad je neizvjesno da li će postati stanovnik bordo svlačionice. To, prije svega, zavisi od eventualnog transfera Darka Lazića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 feb 2020, 15:29

Ja mislim da će nam prva postava izgledati ovako:

Kovačević
Šabanović Šerbečić Dupovac Hodžić/Đokanović
Oremuš
Tatar/Jukić Rahmanović Sušić Velkoski
Ahmetović

Sigurnih u prvih 11 su: Kovačević, Šerbečić, Oremuš, Rahmanović, Sušić, Velkoski i Ahmetović.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 feb 2020, 15:31

BordoSarajevo je napisao/la:
07 feb 2020, 15:29

Kovačević
Oremuš
Ahmetović

Sigurnih u prvih 11 su: Kovačević, Šerbečić, Rahmanović, Sušić, Velkoski i Ahmetović.
Nedo Bog ni na trening ovako nesto izvesti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2020, 15:31

Evander je napisao/la:
07 feb 2020, 15:25
Pa ne ide to bas tako.

Ako nije dobar na veznom, onda ga prodaj ili stavi na klupu. Neces ga gurati tamo gdje nikad nije igrao. Moze ti samo vecu stetu napraviti.
Ne znam kako moze neko reci da Oremus nije dobar na veznom kad je igrao jedini cjelu prvu tekmu i 60 minuta druge....
Ocigledno Vinko to drugacije vidi....

Takodje formacije gdje Krste nije u prvih 11 su nerealne, Rahmanovic takodje neizostavan....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 feb 2020, 15:32

ElCartel11 je napisao/la:
07 feb 2020, 15:31

Kovačević
Oremuš
Ahmetović

Sigurnih u prvih 11 su: Kovačević, Šerbečić, Rahmanović, Sušić, Velkoski i Ahmetović.
Baš :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 feb 2020, 15:32

Evander je napisao/la:
07 feb 2020, 15:18
A odakle vam to da je Oremus sposoban da igra desnog beka?
Ja mislim da od toga nema nista.
U kompletnom mandatu u Hajduku, Oremuš je igrao jedino na desnoj strani, nekih 60 % utakmica je bio na desnom krilu, 40 % na desnom beku.Tek u Izraelu je nekoliko puta bio zadnji vezni.Naravno da Oremuš može kod nas igrati na desnom beku, tu bi ga stavio da igra i čini zadnju liniju sa Lazićem (ako ostane), Šerbečićem i Pidrom, ispred Kovačevića.TSS i Đokanović iza Rahmanovića, Jukić desno, Tatar lijevo i Ahmetović u špicu.To bi trebalo biti to, ako ne bude više dolazaka.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 07 feb 2020, 15:32

hvala bogu pa nisi trener :damn:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2020, 15:34

Kovačević
Oremuš
Ahmetović

Sigurnih u prvih 11 su: Kovačević, Šerbečić, Oremuš, Rahmanović, Sušić, Velkoski i Ahmetović.
Slazem se i po meni je ovo jako realna postava, bar po imenima.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 feb 2020, 15:36

Evander je napisao/la:
07 feb 2020, 15:25
Pa ne ide to bas tako.

Pa igrao je u Hajduku desnog beka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2020, 15:41

Ma covjek ima 30+
Iako je igrao i krilo i beka to je bilo davno,
Dakle isto sto Krste nema vise brzinu tako ni Mirko ali ima tehniku, dodavanja i zna spustit i stati na loptu prebaciti teziste igre i ima kondicije ko dvojica....takticki zna zatvarati i sjeci protok lopte bolje nego mladji i drugi vezni igraci....puno je korisniji u vezi nego na boku, mozda nekad zatreba na beku pa to i odigra ali je doveden kao veznjak bas zbog iskustva....

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 07 feb 2020, 15:44

Denchi je napisao/la:
07 feb 2020, 15:41
Ma covjek ima 30+
Iako je igrao i krilo i beka to je bilo davno,
Dakle isto sto Krste nema vise brzinu tako ni Mirko ali ima tehniku, dodavanja i zna spustit i stati na loptu prebaciti teziste igre i ima kondicije ko dvojica....takticki zna zatvarati i sjeci protok lopte bolje nego mladji i drugi vezni igraci....puno je korisniji u vezi nego na boku, mozda nekad zatreba na beku pa to i odigra ali je doveden kao veznjak bas zbog iskustva....
Kazu da je to kao voznja biciklom, jendom naucis i ostaje za cijeli zivot
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 feb 2020, 15:58

MortemHz je napisao/la:
07 feb 2020, 15:32
ElCartel11 je napisao/la:
07 feb 2020, 15:31

Kovačević
Oremuš
Ahmetović

Baš :urnebes:
Pa tako će ti bit najvjerovatnije.
Nažalost, na Lazića se ne računa a Dupovac se od početka uigrava sa Besimom koji nije upitan. Bekove bolje nemamo od Šabanovića i Hodžića, nažalost Pidro i Hebibović su povrijeđeni pa su alternative Đokanović i Salčin.

Naš vezni red će biti Oremuš, Sušić i Rahmanović što je po meni i najjača opcija.

Krila imamo dosta, sudeći po ovim prijateljskim, Velkoski je siguran u prvih 11, na drugoj strani će to biti Tatar ili možda Jukić, u zavisnosti šta pokaže. Milanović je mislim izgubio mjesto u prvoj postavi.

Ahmetović nije upitan nikad bio.

To je to, gotovo sam 100% siguran da će to biti ovako, meni se sve sviđa osim odbrane, ja bih koristio Lazića umjesto Dupovca i na desnog beka bi doveo pojačanje i to bi bila bombonica.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 feb 2020, 15:59

DOBRODOSLI U BORDO PORODICU !

Porodica je najvrednije sto imamo - zajedno se veselimo , slavimo i tugujemo .

Porodica su svi oni ljudi zbog kojih znate da nikad niste sami . Da imate nekoga koga necete izgubiti bez obzira sta da se desi .

itd . itd, itd ..............................................................................................................................................

Pa se spominje Alaim , Hadziceva stativa protiv Cluja , Husejinovic -Hu-se-jino-vic , Matko

Nosimo zajedno ponosno nase clanske kartice jer one predstavljaju nasu ljubav , lojalnost i ono najvaznije

NASU ZAKLETVU !

Zao mi sto spominju samo igrace poslije agresije , kao da se 67 , 85 i svih drugi godina nije pronosila slava FKS ! No dobro , do TITULE .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 07 feb 2020, 16:04

Denchi je napisao/la:
07 feb 2020, 15:34

Kovačević
Oremuš
Ahmetović

Slazem se i po meni je ovo jako realna postava, bar po imenima.....
Mislim da velkoski nije vise za prve postave,al et. Tatar lijevo, jukic desno po meni najbolja opcija.
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 07 feb 2020, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 07 feb 2020, 16:04

Samozdravlje je napisao/la:
07 feb 2020, 15:59
DOBRODOSLI U BORDO PORODICU !

Porodica je najvrednije sto imamo - zajedno se veselimo , slavimo i tugujemo .

Porodica su svi oni ljudi zbog kojih znate da nikad niste sami . Da imate nekoga koga necete izgubiti bez obzira sta da se desi .

itd . itd, itd ..............................................................................................................................................

Pa se spominje Alaim , Hadziceva stativa protiv Cluja , Husejinovic -Hu-se-jino-vic , Matko

Nosimo zajedno ponosno nase clanske kartice jer one predstavljaju nasu ljubav , lojalnost i ono najvaznije

NASU ZAKLETVU !

Zao mi sto spominju samo igrace poslije agresije , kao da se 67 , 85 i svih drugi godina nije pronosila slava FKS ! No dobro , do TITULE .
Joj sto ne mogu nostalgicara... :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 07 feb 2020, 16:08

Mora lik napisati odredjeni broj postova zbog dnevnice. Nista licno :historicar:
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 feb 2020, 16:09

Pa uigravao se tandem Dupovac-Serba jer Lazic ide,a zamjenu za Lazica su trazili..Sad ako dodje Pantic,vjerovatno ce tandem Dupovac-Besim odigrati protiv TC,a protiv borca cemo vec igrati Serbecic-Pantic..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 feb 2020, 16:09

Čuj Krste u prvu postavu, još na krilo :rol: Budite ozbiljni.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 feb 2020, 16:15

Bitno titulu uzeti aBd... Lako na ljeto dovesti igrace, nije to zima pa da nema kvalitetnih igraca i da nema dovodzenja....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bosanac1991, BungaBum, Burberry46, hadzibake, laznokrilo, Morpheus, n0dix, rimljanin90, Rule_hz i 107 gostiju.