Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Nemoj mi na Bikica havera udarati 
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ramiz, ima oko 30god, zivi jos kod roditelja na drugom spratu... drugi za njega, prvi za mladjeg brata kad se budu zenili. Tako mu stari jbg obecao kad je pravio kucu (lovu za kucu posudio od sestre Alme koja je u gore blizu Stockholma), fasadu jos nije al jbg polako. Bio se Ramiz zaljubio u Irmu, upoznao je u fency kaficu i vodali se ovako pola godine. Par puta je Ramiz svojom Skodom iz 2003 i kuci vozio, nije mu dala nikad al bas mu je stalo za njom.AirRamiz je napisao/la: ↑07 feb 2020, 12:46zna se da ko postavlja sumnjiva jali ti teska pitanja nema propusnicu kod slavice....tako onom ibrulju nisu dali.
ko je i ima li portal ili blog to i ne znam niti me zanima...znam samo za onaj intervju sa zutom ublehom...a proci slavicinu selekciju u tim godinama i bez ledja stranke ili uticajnog poznanika nije moguce....jer bi inace bilo bi na stotine takvih intervjua
na kraju ja sam samo reagovao za ono novinaru...a ostalo ce vrijeme pokazati...sluziti savezu ili interesima reprezentacije.
ende
Dodje ljeto, dodju dijasporci. Tako i Tarik iz "Minkena". Tare (inace bilder, nije nacural al boli ga *urac) ga sa Meckom zapario iz Minkena i dosao kod svojih. Izadje jednom na nargilu i tu slucajno upozna Irmu. Odmah Irma skontala na naglasku da se radi o dijasporcu i vec drugu noc hebala se sa Tarikom. Ramizu je priznala da je upoznala nekog drugog i da se vec pakuje za Minken.
Jbg sad Ramiz sjedi kod kuce pred Laptopom (na kredit uzela mu stara, 48 rata) i mrzi sve i svakog oko sebe koji i najmanji uspjeh ima. Pogotovu mrzi dijasporce zbog Tarika.
e:/ Da ne bude Off-Topic.
Znam Misketa licno, odlican momak, motivisan i talentovan. Da se ne bih pravdali Ramizu - ne postoji nikakva "veza" ili "babo u savezu" - u pitanju je Miske (doduse i taj portal) koji je samo sa trudom, radom i ljubavi prema BH reprezentacij uspjela doci do nekog rejtinga da mogu ici na utakmice, press, interview itd.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svaka cast selam za Kakanj. Budem gore sa vremena na vrijeme u Zimćima kod Zufera, j*** me Bosch pumpa.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Kad vidiš da su onaj Bikić i Delić ugledni sportski novinari.
Bar je srednju zavrsio (?). Ma sve znaš... Hvala tiAmarinho je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:38Ramiz, ima oko 30god, zivi jos kod roditelja na drugom spratu... drugi za njega, prvi za mladjeg brata kad se budu zenili. Tako mu stari jbg obecao kad je pravio kucu (lovu za kucu posudio od sestre Alme koja je u gore blizu Stockholma), fasadu jos nije al jbg polako. Bio se Ramiz zaljubio u Irmu, upoznao je u fency kaficu i vodali se ovako pola godine. Par puta je Ramiz svojom Skodom iz 2003 i kuci vozio, nije mu dala nikad al bas mu je stalo za njom.AirRamiz je napisao/la: ↑07 feb 2020, 12:46zna se da ko postavlja sumnjiva jali ti teska pitanja nema propusnicu kod slavice....tako onom ibrulju nisu dali.
ko je i ima li portal ili blog to i ne znam niti me zanima...znam samo za onaj intervju sa zutom ublehom...a proci slavicinu selekciju u tim godinama i bez ledja stranke ili uticajnog poznanika nije moguce....jer bi inace bilo bi na stotine takvih intervjua
na kraju ja sam samo reagovao za ono novinaru...a ostalo ce vrijeme pokazati...sluziti savezu ili interesima reprezentacije.
ende
Dodje ljeto, dodju dijasporci. Tako i Tarik iz "Minkena". Tare (inace bilder, nije nacural al boli ga *urac) ga sa Meckom zapario iz Minkena i dosao kod svojih. Izadje jednom na nargilu i tu slucajno upozna Irmu. Odmah Irma skontala na naglasku da se radi o dijasporcu i vec drugu noc hebala se sa Tarikom. Ramizu je priznala da je upoznala nekog drugog i da se vec pakuje za Minken.
Jbg sad Ramiz sjedi kod kuce pred Laptopom (na kredit uzela mu stara, 48 rata) i mrzi sve i svakog oko sebe koji i najmanji uspjeh ima. Pogotovu mrzi dijasporce zbog Tarika.
e:/ Da ne bude Off-Topic.
Znam Misketa licno, odlican momak, motivisan i talentovan. Da se ne bih pravdali Ramizu - ne postoji nikakva "veza" ili "babo u savezu" - u pitanju je Miske (doduse i taj portal) koji je samo sa trudom, radom i ljubavi prema BH reprezentacij uspjela doci do nekog rejtinga da mogu ici na utakmice, press, interview itd.
BHF
:rol: :rol: :rol:
jos samo da mu se nana i uciteljica loguju i odbrane svoje cedo
kakvi debili
jos samo da mu se nana i uciteljica loguju i odbrane svoje cedo
kakvi debili
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dino Arslanagic na radaru Custa prica sa njim
Posjeta Cvike i bajevica u italiji Begovicu, Krunicu i Zukanovicu
Jeleskovic u Antaliji pricao sa Tomicem i Menalom
Obavljeni razgovori sa Dzekom, Pjanicem, Lulicem, Viscom
Cviko ce vjerovatno gledati i Djurica
U Svicarskoj se prate Stevanovic i Demirovic
Ide se i u Zagreb pricati sa Gojakom i Hajrovicem
Kakav posao ovih momaka, momacki! Da se mene pita, 4 godine mandat odma
Posjeta Cvike i bajevica u italiji Begovicu, Krunicu i Zukanovicu
Jeleskovic u Antaliji pricao sa Tomicem i Menalom
Obavljeni razgovori sa Dzekom, Pjanicem, Lulicem, Viscom
Cviko ce vjerovatno gledati i Djurica
U Svicarskoj se prate Stevanovic i Demirovic
Ide se i u Zagreb pricati sa Gojakom i Hajrovicem
Kakav posao ovih momaka, momacki! Da se mene pita, 4 godine mandat odma
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Evo mozemo prekriziti Dinu Arslanagica za baraz, a to znaci i za EP.
Custovic kaze da je arslanagic kontaktiran i da treba predati papire, sto znaci da se ne moze nista zavrsiti za mjesec.
Pored toga, nacin na koji je Custovic odgovorio, mirise da tu nema nekog dogovora. Djeluje mi kao - a hoce da pred papire , neka preda.
Custovic kaze da je arslanagic kontaktiran i da treba predati papire, sto znaci da se ne moze nista zavrsiti za mjesec.
Pored toga, nacin na koji je Custovic odgovorio, mirise da tu nema nekog dogovora. Djeluje mi kao - a hoce da pred papire , neka preda.
bicakcic, sunjic i zukanovic...imamo najsporije stopere u evropi.
Znam kakav je, ali treba biti dosadan sa tim pitanjima jer bagra drugacije nece poceti raditi svoj posao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
Arsalanagic kao hoce da igra za nas, a mi kao ga ganjamo. Na kraju opet nista od te price, najprije da je do njega.
To su sve momci koje vec imamo izuzev Arslanagica. Na put po ove sto nemamo a mogu nam pomoci. Hadzikadunic pod broj jedan. A drugi Omeragic.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
" Turkeš je zaista napadač svjetske klase. Nikoga ne treba da buni što je trenutno u drugoligaškoj Lozani. Za četiri pet mjeseci igrat će u elitnom rangu neke od evropskih liga." 
Dinu i mnogo ostale sto se pominju po temi treba planirati za buducnost i naredne kvalfikacije a sad konkretno za ovaj baraz manje vise znaju se svi igraci koji ce biti pozvani. Samo da bude pameti u savezu da se ovi momci na vrijeme pozovu, da se srede ti papiri i da ih imamo za naredne kvalfikacije, mozda nekog i za EP ako ga izborimo.
Mjau !
Evo Čustović kaže da on treba promijeniti sportsko državljanstvo, znači nije sve ni do selektora/saveza. Dečko je čekao i nadao se pozivu Belgije, kad je definitivno otpala ta mogućnost onda može i BiH, al' klinac i to, valja promijeniti državljanstvo opet.Goalgetter je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:11Arsalanagic kao hoce da igra za nas, a mi kao ga ganjamo. Na kraju opet nista od te price, najprije da je do njega.
Čini mi se da je slična situacija sa Dilaverom, sve hoće hoće da igra, a evo već godinu dana nije završio tu proceduru za promjenu sportskog državljanstva.
Pa yebiga, savez i prošli selektori jesu bili kritični, ali očigledno da nekada nije ni do njih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
54 997 pokusaj ulova slabije verzije SunjicaGoalgetter je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:11Arsalanagic kao hoce da igra za nas, a mi kao ga ganjamo. Na kraju opet nista od te price, najprije da je do njega.
Nemoj to govoriti...sad ce ti dezurna ekipa reci da je nemoguce da su igraci krivi...uvijek je savez kriv i ljudi u njemu.
Iskreno, meni je totalno svejedno i za Arslanagića i za Dilavera...ako dodju dobro i bi..ako ne dodju, pa doci ce vec neko.
Ni u ovom trenutku nema garanta da su uopce bolji od Zuke i Sunjica.
Iskreno, meni je totalno svejedno i za Arslanagića i za Dilavera...ako dodju dobro i bi..ako ne dodju, pa doci ce vec neko.
Ni u ovom trenutku nema garanta da su uopce bolji od Zuke i Sunjica.
Tili opet samaraTili je napisao/la: ↑07 feb 2020, 22:3454 997 pokusaj ulova slabije verzije SunjicaGoalgetter je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:11Arsalanagic kao hoce da igra za nas, a mi kao ga ganjamo. Na kraju opet nista od te price, najprije da je do njega.![]()
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Arslanagic se nadao pozivu Belgije. Ambiciozno, nema sta.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!