NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ko je ovaj anis sto je dosao
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Štoper, bio je u TOŠK-u prosle godine, ove u Zvijezdi. Kod nas ga je mučila povreda pa je slabije igrao. Al sve u svemu dobar je to igrač kada uzmeš u obzir sta je i kod vas u zadnje 3 godine prošlo igrača, on je jedan od boljih...
-
- Kontakt:
HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑04 feb 2020, 06:42Štoper, bio je u TOŠK-u prosle godine, ove u Zvijezdi. Kod nas ga je mučila povreda pa je slabije igrao. Al sve u svemu dobar je to igrač kada uzmeš u obzir sta je i kod vas u zadnje 3 godine prošlo igrača, on je jedan od boljih...
Hvala brate na odg. Pa mora ih proci kad nikad ne mozemo zadrzati ekipu jednu koja ce biti tu duze vremena
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Dobro znam, to sam samo rekao radi poređenja njega i ostalih koji su bili tu. Sve u svemu, mislim da vam je ekipa za narednu polusezonu najkvalitetnija u ovih zadnjih nekoliko sezona od kako je TOŠK u ovom rangu, tj. od kako bolje pratim Prvu ligu.nebeskasila je napisao/la: ↑04 feb 2020, 08:14HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑04 feb 2020, 06:42Štoper, bio je u TOŠK-u prosle godine, ove u Zvijezdi. Kod nas ga je mučila povreda pa je slabije igrao. Al sve u svemu dobar je to igrač kada uzmeš u obzir sta je i kod vas u zadnje 3 godine prošlo igrača, on je jedan od boljih...
Hvala brate na odg. Pa mora ih proci kad nikad ne mozemo zadrzati ekipu jednu koja ce biti tu duze vremena
-
- Kontakt:
Ma vidjecemo sta ce biti. Tesko je to shvatiti da prvi dio sezone zavrsimo medju zadnje 3 ekipe i onda sve para sto.imaju dsju da ostanemo u ligi. Zar nije pametnije odmah skupiti jaku ekipu pa cuvati te igrace. Na polusezoni dovedi 2 3 pojacanja i ti si konkurent za prvo mjesto.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Jeste svakako. Mada ja mislim da se vaši ni sada ne bi što se kaže planski pojačali da nije ovako zeznuto u borbi za opstanak. Imaš dole i orasje, a znamo svi da jedinstvo i bihać "Ne mogu" ispasti (ako me razumiješ). Cak je i Bratstvo dole, a oni su stabilni u ovom rangu godinama.Ova godina će biti zanimljiva što se tiče borbe za opstanak. Ja smatram da su Hadžići i Slaven 100% ispali, ali ove 2 još što se traže..baš će biti svega..nebeskasila je napisao/la: ↑04 feb 2020, 09:19Ma vidjecemo sta ce biti. Tesko je to shvatiti da prvi dio sezone zavrsimo medju zadnje 3 ekipe i onda sve para sto.imaju dsju da ostanemo u ligi. Zar nije pametnije odmah skupiti jaku ekipu pa cuvati te igrace. Na polusezoni dovedi 2 3 pojacanja i ti si konkurent za prvo mjesto.
-
- Kontakt:
Pa kako bi izgledalo da ispadne Jedinstvo. Citav kanton nas da nema kluba ni u 1.ligi federacije. Unistili su nogomet na Usk kantonu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑04 feb 2020, 09:27Jeste svakako. Mada ja mislim da se vaši ni sada ne bi što se kaže planski pojačali da nije ovako zeznuto u borbi za opstanak. Imaš dole i orasje, a znamo svi da jedinstvo i bihać "Ne mogu" ispasti (ako me razumiješ). Cak je i Bratstvo dole, a oni su stabilni u ovom rangu godinama.Ova godina će biti zanimljiva što se tiče borbe za opstanak. Ja smatram da su Hadžići i Slaven 100% ispali, ali ove 2 još što se traže..baš će biti svega..nebeskasila je napisao/la: ↑04 feb 2020, 09:19Ma vidjecemo sta ce biti. Tesko je to shvatiti da prvi dio sezone zavrsimo medju zadnje 3 ekipe i onda sve para sto.imaju dsju da ostanemo u ligi. Zar nije pametnije odmah skupiti jaku ekipu pa cuvati te igrace. Na polusezoni dovedi 2 3 pojacanja i ti si konkurent za prvo mjesto.
Dragan Arežina na probi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje nađu ove anonimuse sa jedva 100 minuta odigranih u ligi?
-
- Kontakt:
Vcrs najveca transfer bomba 1.lige federacije u Bihacu 

.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ti si opasno poceo svoju forumasku karijeruBihacit1937 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 15:18Vcrs najveca transfer bomba 1.lige federacije u Bihacu![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Hoće li ovo biti prvi crnjo golman u historiji lige. 
Mislim da je prije par godina u Premijer ligi bio crnac golman, ne mogu da se sjetim imena i u kojoj ekipi je bio.

Mislim da je prije par godina u Premijer ligi bio crnac golman, ne mogu da se sjetim imena i u kojoj ekipi je bio.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 07 feb 2020, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim Benjo stavlja na insta sliku u opremi Jedinstva na stadionu, da se nije on vratio?
Trebalo bi da jest.
-
- Kontakt:
Jeste i on..al bude vcrs magiaj
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da on bude dobar jbs ga bio bijel zut crn
Kakvi su vam ovi naši sto su iz Mladosti došli?
To cemo vidjeti kad prodje makar par kola lige, do sad se jedna prijateljska odigrala..
Za novog golmana na probi pise da ima 29 godina, od 2014 nisu azurirani podaci o njemu.
Za sad nas napustili Kremenović, Ajdarević, Ćehajić (?), Šarenac, Jahić i Rahimić.

Za sad nas napustili Kremenović, Ajdarević, Ćehajić (?), Šarenac, Jahić i Rahimić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.