FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raja vidim cesto se spominje posjeta i mnogi u zelji da je poprave navode te reklama,te neko hajcanje...ali to nije nešto što dugorocno rješava pitanje kulture odlaska na stadion.Tim pitanjem treba da se pozabavi neko ko malo dublje razmišlja i neko ko gleda na to kao na jedno dugorocno rješenje a uz sve to ima utjecaja u klubu da bi neke promjene koje bi vodile tom rješenju mogle ugledati svjetlo dana.Djeca su naša buducnost i toj djeci se mora poosvetiti veca paznja od ove koju im sad dajemo.Prvo treba doci do njih a puno je nacina i mogucnosti,ostvarivati kontakte i na tim susretima im objasniti neke stvari,stalno im drzati predavanja o Zelji i Zeljinoj istoriji,nauciti ih,da znaju,da je Zeljo najveci klub u drzavi sa najbrojnijom armijom navijaca iza sebe kako u BiH tako širom Evrope pa i cjelog svjeta.Objasniti im zašto je sramota navijati za anamone i da zbog toga što ih neko iz familije navraca na zlo oni ne moraju zbog toga biti šupci i da trebaju da se hvataju plave boje a ne boje upotrebljenog zenskog uloška i kluba koji se za sicu prodao tamo nekim utrpanim koji ce nam i Korona virus donijeti u Sarajevo.Da ne duzim...Naši u klubu od slijedece sezone moraju u prodaju uvesti djacke godišnje karte do 15 god starosti koje ce biti najmanje duplo jeftinije od sadašnjih,mozda samo za Jug,nebitno samo da je cjena puno povoljnija i na taj nacin ih privlaciti na utakmice,stvarati im tu kulturu odlaska na tekme a oni ce za nekoliko godina biti ti koji ce popunjavati ostale tribine našeg stadiona.Moj prijedlog clanska 20 km i cener za godišnju za Jug.30 km je jako povoljno i za roditelje to nebi trebao biti problem platiti niti im to moze predstavljati bilo kakav udar na budzet.
Koe mačka što je iz kola, trube i trube, a Amar lola?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
Postoji ideja sa posebnim članskim kartama za sto godina kluba, koje bi omasovile Željino navijačko tijelo, posebno sa mladim naraštajima. Nešto kao prenošenje tradicije na nove generacije.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
@KANA opet da ti čestitam

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Steta sto ne postoji ideja o polugodisnjim kartama.mohikanac12 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 18:50Postoji ideja sa posebnim članskim kartama za sto godina kluba, koje bi omasovile Željino navijačko tijelo, posebno sa mladim naraštajima. Nešto kao prenošenje tradicije na nove generacije.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sjeca li se iko onog klipa i recitovanja djecaka o Grbavici i Zelji na pocetku istog? Za neki radio se snimalo. Da li neko ima link?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hoće li važiti karte od Hajduka?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Isto sam primjetio davno.
Ovako ide
edit. pronasao samJa mali, a ti velika.
Ja rastem, a ti u mraku.
Ja još veći, a ti me pridižeš.
Jedan pogled na nju bio je dovoljan da me vrati u vrijeme kada na rat nije niko mislio. Krikovi i vapaj Željinog stadiona... i nestanak.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena tinjala je jedna iskra.
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme...

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 07 feb 2020, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 42 gosta.